Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ البته احمدي نژاد در سخنراني امروز خود نامي از طرح باغشهر نبرده اما آنچه که اعلام کرده شباهت زيادي با طرح باغشهر دارد. اين طرح متعاقب اعلام آن در حدود چهار سال پيش با مخالفت گسترده کارشناسان محيط زيست و منابع طبيعي روبرو شد هی وای من! چه فکری تو سرشه ؟!؟! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ باغستان ما که دفتر فروش داره. متری 400000 تومن هم میخواد بفروشه. شاید منظورش یه طرحهای دیگس که حالا قراره شروع بشه اطلاعاتی به دست بیارم میام اینجا میزارم آخه این خبر هنوز امروز اعلام شده فردا پس فردا خیلی چیزها مشخص میشه ولی مثل بمب صدا کرده این رایگان بودنش 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ هی وای من!چه فکری تو سرشه ؟!؟! :icon_pf (34): نگران نباش جز خدمت کاری نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ هی وای من!چه فکری تو سرشه ؟!؟! :icon_pf (34): میگم دیگه چیزیه که سازمان محیط زیست کاملا باهاش مخالفه:icon_pf (34): نگران نباش جز خدمت کاری نمیکنه لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شاید منظورش یه طرحهای دیگس که حالا قراره شروع بشهاطلاعاتی به دست بیارم میام اینجا میزارم آخه این خبر هنوز امروز اعلام شده فردا پس فردا خیلی چیزها مشخص میشه ولی مثل بمب صدا کرده این رایگان بودنش بچه ها بخدا ما تو این طرحش هیچ کاره ایم. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها بخدا ما تو این طرحش هیچ کاره ایم. :icon_pf (34): من که اولین نفر خود تو رو دار میزنم از صبح دارم داد و فریاد میکنم خالا میفهمی که منظورش باغستان نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من که اولین نفر خود تو رو دار میزنم از صبح دارم داد و فریاد میکنم خالا میفهمی که منظورش باغستان نیست؟ :45645: :rose: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ :45645: :rose: باشه حالا گریه نکن معلوم نیست چه بلایی داره سرمون میاد اونوقت کل مردم کشور باهم گریه میکنیم رایگان بودن میدونی یعنی چی؟ یعنی نابودی تمام محیط زیست منطقه یعنی یورش یعنی نابودی یعنی از دست دادن چیزهایی که شاید واسه نسل بعدی میخواست بمونه... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ باشه حالا گریه نکنمعلوم نیست چه بلایی داره سرمون میاد اونوقت کل مردم کشور باهم گریه میکنیم رایگان بودن میدونی یعنی چی؟ یعنی نابودی تمام محیط زیست منطقه یعنی یورش یعنی نابودی یعنی از دست دادن چیزهایی که شاید واسه نسل بعدی میخواست بمونه... بله میدونم! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ بله میدونم! :icon_pf (34): ولی خیلیها نمیدونن:icon_pf (34): فک میکنن خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ولی خیلیها نمیدونن:icon_pf (34):فک میکنن خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ یعنی از دست دادن چیزهایی که شاید واسه نسل بعدی میخواست بمونه... هه هه!چقدر شبیه تعریف توسعه پایداره و ما هم همیشه به دنبال پایداریم!! خدا آخر و عاقبتمون رو به خیر کنه. 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ هه هه!چقدر شبیه تعریف توسعه پایداره و ما هم همیشه به دنبال پایداریم!!خدا آخر و عاقبتمون رو به خیر کنه. تو ایران توسعه پایدار معنی نشده اصلا... کاربردی هم نداره و هیچی رعایت نمیشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده