shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ پس کی کارههاتونو میذارید رأی بدم بهش؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ چیه؟ چیزی شده؟ :JC_thinking: پس کی کارههاتونو میذارید رأی بدم بهش؟ مسابقه یکشنبه ظهر می باشد ... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ چیه؟ چیزی شده؟ :JC_thinking: مسابقه یکشنبه ظهر می باشد ... این همیشه همین طوریه ولش کن راحت باشه ........ بی صبرانه منتظرم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ چیه؟ چیزی شده؟ :jc_thinking: چرا ساکتی؟دوس داری من نباشم تا کنارت باشه کی؟ شنیدم از من دلسرد شدی به تازگی شادیاتم تقسیم میکنی با یکی 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ چرا ساکتی؟دوس داری من نباشم تا کنارت باشه کی؟شنیدم از من دلسرد شدی به تازگی شادیاتم تقسیم میکنی با یکی :3384s: فاصله قانونی رو با برار زادم رعایت کن... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خب .. مام فرستادیم ... دو نفر ... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ :3384s:فاصله قانونی رو با برار زادم رعایت کن... :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ نمیشه محلت فرستادن طرح ها رو تا فراد شب کش بدین... مام ی طرح بزنیم و برفسیم:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ این همیشه همین طوریه ولش کن راحت باشه ........ بی صبرانه منتظرم :w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ نمیشه محلت فرستادن طرح ها رو تا فراد شب کش بدین... مام ی طرح بزنیم و برفسیم:4chsmu1: چرا که نه ... تا فردا ظهر ... خوفه؟ :shad: :w00::w00: به اعصاب خود مسلط باشید ... باتشکر 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ چرا که نه ... تا فردا ظهر ... خوفه؟ :shad: خوبه مهرسی....:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ کو پس مسابقه؟ الان دوشنبه هست که 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ کو پس مسابقه؟الان دوشنبه هست که دوشنبه بعد از ظهر مسابقه رو میزاریم ... :icon_pf (19): 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ دوشنبه بعد از ظهر مسابقه رو میزاریم ... :icon_pf (19): حالا هی تغییرش بده ها......... من میخوام زودی کارهها رو ببینم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ حالا هی تغییرش بده ها.........من میخوام زودی کارهها رو ببینم خب طرح نمیفرستن ...باید همکاری کرد ... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خب طرح نمیفرستن ...باید همکاری کرد ... مگه الان چند نفر فرستادند؟:there: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده