partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ [/url] مسابقه طراح برتر هفته (سری یازدهم) سلام در ادامه تاپیک ها و اطلاع رسانی ها در مورد شروع مسابقات "مهم : طراح برتر هفته"سری یازدهم رو شروع میکنیم . دوستانی که مایلند در مسابقه شرکت کنند باید با توجه به آموزشی که در تاپیکهای آموزش: [TRgroup] ایجاد اثر بسیار معروف bokeh در فتوشاپ و آموزش: [TRgroup] نحوه ساخت یک لوگوی زیبا گذاشته شده، بتوانند از ادغام این دو تاپیک، طرحی خلاقانه بزنند، تاکید بر این است که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه از آن الهام گرفته ودر واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه. بعد طرح هاشون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنند تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برترهفته به نمایش گذاشته بشه لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید.لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. نفر اول: 100 امتیاز+ مدال طراح برتر نفر دوم: 50 امتیاز تاریخ شروع: شنبه 11 تیر 90تاریخ پایان: شنبه 18 تیر 90 18 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ این مداله داره سنگینی میکنه .. یکی بگیرتش ازم ... 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ این مداله داره سنگینی میکنه .. یکی بگیرتش ازم ... اعتماد به نفس ... با این مدال وداع کن ... :icon_pf (19): 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ من میخوام ... این منو ول نمیکنه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ این مدال و دایمیش کنی براش برای نفر بعدی یکی دیگه بسازید 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ من اگه خمید شیرکت کنه شیرکت نمی کنم.....:4chsmu1: چیرا خیدمو بی خودی ضایع کنم...:w589: 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ این مدال و دایمیش کنی براش برای نفر بعدی یکی دیگه بسازید موافقم ... یه مدال تقلبی واسه حمید درست می کنیم ... این خیلی واسش خوبه ... من اگه خمید شیرکت کنه شیرکت نمی کنم.....:4chsmu1:چیرا خیدمو بی خودی ضایع کنم...:w589: الهه بهونه میاری یا واقعاً به خاطر حمید نمی خوای شرکت کنی؟ اگر به خاطر حمیده، اون با من ... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ موافقم ... یه مدال تقلبی واسه حمید درست می کنیم ... این خیلی واسش خوبه ... این خوبه آمار برنده شدنشو هم بهش میده وزنش هم از چهارتا مدال کمتره خب وقتی توی مسابقه فقط دونفر شرکت میکنند معلومه احتمال برنده شدند چقدر میشه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ما که هیچی بلت نیسیم چیکا کنیم رأی میدیم 3 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ من اگه خمید شیرکت کنه شیرکت نمی کنم.....:4chsmu1: چیرا خیدمو بی خودی ضایع کنم...:w589: الهه [/url]بهونه میاری یا واقعاً به خاطر حمید نمی خوای شرکت کنی؟ اگر به خاطر حمیده، اون با من ... خمید کیه؟ حمیده کیه؟ چرا روی بچه مردم اسم میزارید... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ 8: این خوبه آمار برنده شدنشو هم بهش میده وزنش هم از چهارتا مدال کمتره خب وقتی توی مسابقه فقط دونفر شرکت میکنند معلومه احتمال برنده شدند چقدر میشه ما که هیچی بلت نیسیم چیکا کنیم آموزش سطحش متوسطه رو به آسونه ... اگرم کسی وارد نباشه می تونه یه طرح بزنه ... رحمان تنبل ...:167: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ خمید کیه؟ حمیده کیه؟ چرا روی بچه مردم اسم میزارید... همه امیدم به تو بود ... حداقل یه طرح بزن امیدوار شیم ... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ الهه بهونه میاری یا واقعاً به خاطر حمید نمی خوای شرکت کنی؟ اگر به خاطر حمیده، اون با من ... واسه خمید شرکت نمی کنممم!! آموزش سطحش متوسطه رو به آسونه ... اگرم کسی وارد نباشه می تونه یه طرح بزنه ... رحمان تنبل ...:167: داره گولتون میماله خیلیم سخته تازه باید بشینی فک کنی ببینی این دوتا طرح و که هیش ربطی به هم ندارن چیجوری ترکیب کنیی! گولشو نخورین هیشکی شیرکت نکنه...:dancegirl2: شاهد من اول بشممممممممممممم:626gdau: 5 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ همه [/url]امیدم به تو بود ...حداقل یه طرح بزن امیدوار شیم ... آنشرلی... بیا این تاپیک [TRgroup] ایجاد اثر بسیار معروف bokeh در فتوشاپ جواب ما رو بده... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ واسه خمید شرکت نمی کنممم!! داره گولتون میماله خیلیم سخته تازه باید بشینی فک کنی ببینی این دوتا طرح و که هیش ربطی به هم ندارن چیجوری ترکیب کنیی! گولشو نخورین هیشکی شیرکت نکنه...:dancegirl2: شاهد من اول بشممممممممممممم:626gdau: اوکی ... من خودم این دو تاپیک رو انتخاب کردم ... به نظر من که به هم می خورن ... هرجور راحتی ... آنشرلی... بیا این تاپیک [TRgroup] ایجاد اثر بسیار معروف bokeh در فتوشاپ[/url] جواب ما رو بده... جواب سوالت رو نمیدونم ... ولی قرار نیست مثل آموزش انجام بدی .. کافیه ازش ایده بگیری ... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ آنشرلی... بیا این تاپیک [TRgroup] ایجاد اثر بسیار معروف bokeh در فتوشاپ جواب ما رو بده... قبول نیست تقلب کردی زودتر از زمان مقرر شروع کردی....:Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ راستی ... این هم اضافه کنم ... اگر تو آموزش از برگ استفاده شده، لازم نیست شما هم برگ بزارید ... می تونید از تصاویر دیگه استفاده کنید ... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ راستی ... این هم اضافه کنم ... اگر تو آموزش از برگ استفاده شده، لازم نیست شما هم برگ بزارید ... می تونید از تصاویر دیگه استفاده کنید ... زهرا تقلب نرسون افکار منو رو نکن برگ برنده مو ازم نگیر دههههههههه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده