رفتن به مطلب
  • 0

بچه های شهر ساز کممممممممممممممک

elinaz

سوال

سلام به همه بچه های شهرساز کمکم کنید چندین ماهه دنبال یه موضوع برای پایانامه هستم اما هنوز نتونستم موضوعی که جدید باشه اما در عین حال حداقل چند پایان نامه در موردش کار شده باشه رو پیدا کنم از شما همه بچه های انجمن تقاضای کمک دارم

رشته" کارشناسی ارشدبرنامه ریزی شهری و منطقه ای

منتظر پاسخ شما عزیزان هستم:icon_pf (72):

• Like 5
لینک به دیدگاه

13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0

سلام مهندسsHEIKH ممنونم از موضوع پیشنهادی راستش من باید توضیحاتم رو کامل تر می کردم بیشتر دوست دارم به سرزندگی و پویایی شهر اینکه چطور شهر رو برای ساکنین سرزنده تر کنیم تا از زندگی در شهر احساس آرامش و لذت کنند از طرفی زمینه خود اشتغالی و تفریح رو برای ساکنین به خصوص جوانان فراهم کنیم وچون کیس استادی من استان فارس (شهرستان جهرم ) به نظر من یه شهر خشک و بی روح شهری بین راهی که هر سال پذیرای عده زیادی مسافر بندر عباسه ولی از هیچ امکاناتی برخوردار نیست حالا بچه های شهر ساز نظر شما چیه ؟ خواهش می کنم منو تنها نگذارید

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام مهندسsheikh ممنونم از موضوع پیشنهادی راستش من باید توضیحاتم رو کامل تر می کردم بیشتر دوست دارم به سرزندگی و پویایی شهر اینکه چطور شهر رو برای ساکنین سرزنده تر کنیم تا از زندگی در شهر احساس آرامش و لذت کنند از طرفی زمینه خود اشتغالی و تفریح رو برای ساکنین به خصوص جوانان فراهم کنیم وچون کیس استادی من استان فارس (شهرستان جهرم ) به نظر من یه شهر خشک و بی روح شهری بین راهی که هر سال پذیرای عده زیادی مسافر بندر عباسه ولی از هیچ امکاناتی برخوردار نیست حالا بچه های شهر ساز نظر شما چیه ؟ خواهش می کنم منو تنها نگذارید

خب موضعت معلومه دیگه. فقط فک کنم باید با نظر استاد راهنمات یکم موضوع رو بر اساس نمونه موردی که داری تدقیقتر کنی. متاسفانه چون از شهری که گفتی شناختی ندارم نمیتونم در مورد تدقیق موضوعت نظری بدم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام خانوم مهندس

در مورد پایان نامه اونم در شهری مثل جهرم واقعا نمیدونم چی بگم ، چون هیچ شناختی از اونجا ندارم ولی چون نظر خود در ایجاد سر زندگی و شادابی و استفاده از قابلیت شهر در مسیر جاده بندر عباس هست میتونم در چند قالب کلی رو پیشنهاد بدم.

میتونی رو بحث محلات یا پاتوق در مناطق گرم و خشک در شهر موردی خودت یا همون گذران اوقات فراغت ، ایجاد شهر دوستدار کودک یا حافظ سلامت و ...

همچنین میتونی از همون قابلیت ترانزیتی شهر استفاده کنی . برنامه ریزی توسعه و رشد برای کانون های جمعیتی در مسیر راههای ترانزیتی با نمونه موردی جهرم

باز اگه مورد خاصی به ذهنم رسید حتما در اختیارت میذارم :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام الیناز عزیز... اول خوش آمد می گم بهت به خاطر ورود به جمع شهرسازای انجمن ...:4uboxsmiley:

اما در مورد موضوع پایان نامه... به قول شیخ اصل موضوع رو خودت روشن کردی اینکه می خوای توی حیطه سرزندگی شهری

کار کنی...

به نظر من می تونی روی این موضوعا کار کنی...

- برای مثال می تونی بررسی کنی که طراحی بدنه فضاهای شهری ( مثلا یه فضا تو همون جهرم ) چه تأثیری بر زندگی شهری

و سرزندگی شهر داره...

- می تونی روی کاربری ها و فعالیت های شهری کار کنی و اثبات کنی که از طریق تلفیق فعالیت های سازگار می تونی به

سرزندگی مورد نظرت برسی

- یه موضوع دیگه هم می تونه در باره نقش مبلمان شهری و سایر المان ها و حتی عناصر طبیعی در ایجاد سرزندگی باشه

اگر بخوای دربارش فکر کنی موضوعات زیادی هست...مهم اینه که چه تعریفی از سرزندگی داشته باشی و به نظرت چه چیزایی برای رسیدن به این سرزندگی مهمه... به هر حال امیدوارم که پایان نامه خوبی ارائه بدی و موفق باشی flowerysmile.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام

جهرم شهری قدیمی و تاریخی در استان فارسه. شهری با این قدمت حتما ویژگیهای بسیار ارزشمندی داشته که تونسته این همه سال پا بر جا بمونه. پس با سرزنده نبودنش من مشکل دارم. ممکنه این سرزندگی خیلی ملموس نباشه که اون وظیفه شماست که تو پایان نامه راههای زنده سازی روحیه شهر رو ارائه بدی. البته سرزندگی شهر به روحیه ساکنان هم بستگی داره، باید برای اون هم چاره ای اندیشیده بشه. از معماری سنتی و بافت کالبدی قدیمی شهر هم غافل نشو.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام بچه های عزیز

مطلب راجع به "انواع روشهای پیش بینی جمعیت" کسی داره؟

ممنون میشم بتونید کمکم کنید

سلام حمید جان

تا کی میخوای؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام بچه های عزیز

:biggrin: دیگه فایده نداره ....

یه چیزی الکی ارائه دادی نمرشو گرفتی دیگه :ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام بچه های عزیز

سلام حمید.تو کتاب کاربری اراضی شهری زیاری و کاربری اراضی شهری پور محمدی روش های پیش بینی جمعیت رو توضیح داده.

کتاب کاربرد مدل در جغرافیا با تاکید بر برنامه ریزی شهری و ناحیه ای(نویسندش رو نمدونم) هم یه فصل کامل راجع به مدل های جمعیتی توضیح داده.

جزوه درس فنون برنامه ریزی شهری زهره دانشپور واسه ارشدای شهید بهشتی هم اگه گیر بیاری توش هست

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...