Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ راست میگیا میلاد چرا یه اسم ایرانی نباشه مثل تولید ناب من بانظر میناخانم موافقم ولی باید اسمش هم مثل خودش جلب توجه کنه مثلا کارخانه اقتصادی که یه طوری تبلیغ مجله هم بشه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلام راستی من آموزش excell از خودم دارم که آن هم میشه بدم البته اگر نیاز دارید برای مجله بده من که لازم دارم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ من بانظر میناخانم موافقم ولی باید اسمش هم مثل خودش جلب توجه کنه مثلا کارخانه اقتصادی که یه طوری تبلیغ مجله هم بشه میتونیم خلاصه بزاریم اول اسم هر کدومو بچسبونیم میشه اسم مجله یا اول اسم گرایشای صنایع 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ خواهش. شما لطف می کنی که آماده کردن صفحات رو به عهده میگیری.چشم مطلبی اماده شد میفرستیم. منم توی این مدتی که میرم مسافرت حتما در حدود 1 صفحه معرفی نرم افزار پریماورا ورژه 6 رو و در حدود 2-3 صفحه آموزش رو تهیه می کنم. امیدوارم البته برسم. در خصوص مطالبی که حجیم هستن ما اونهارو تقسیم می کنیم برای چند شماره... پس از این نظر نگرانی وجود نداره... فقط باید آیتم های زیر رو داشته باشه: 1. موضوع مورد استقبالی باشه( با توجه به شناختتون از جامعه صنایع، دانشگاهیان،...) 2. نوشتار گویا و روانی داشته باشه میلاد جان بخشی هم به عنوان جدول قرار هست باشه، اونم اضافه کن و منظم تر بنویس پسر خوب. بخشیم که من فکر میکنم بد نباشه، بازار کار صنایع هست... که خودش میتونه چند بخش داشته باشه، شامل رزومه نویسی، معرفی گرایش های شغلی صنایعی ها و همین طور موقعیت های شغلی. که برای موقعیت های شغلی ناچاریم هفته آخر مطالبش رو جمع کنیم و یا اینکه سایت براش معرفی کنیم. یه بخش دیگه هم میتونه معرفی سایت های صنایعی باشه. اول از همه هم سایت خودمون... اینا چیزایی بود که تا الان به ذهنم رسید.... من تا 3 شنبه نیستم و دسترسی به نت ندارم... با همیاری هم تاپیک رو جلو ببرید و مطالب رو هم اگر حاضر شد باری میلم ارسال کنید و اینجا همم برام پیام خصوصی بذارین: industriale83@gmail مرسی از تلاشتون :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v چشم خانوم مدیر موضوعات و مینویسم باشه میل میکنیم خیلی ممنون:w139: راست میگیا میلاد چرا یه اسم ایرانی نباشه مثل تولید ناب ببین اسم ترکیبی جواب نمیده چون واژی مناسبی درست نمیشه از اونا و اسماشونم به هم بی ربطن بعد تمام اصطلاحات رشته ی ما خارجین و معادل فارسی شدن بعضیاشون. چون این رشته اصلا از خارج از مرزهای جغرافیای ما درست شده و تالیفاتش مثل تالیفات مدیریت لاتینه من خودم به واژه های فارسی فکر کردم حتی رفتم کتابای لغات قدیمی پارسی رو خوندم ولی اسم درخوری که بتونه جوابگوی نیاز دو طرف باشه ندیدم من نظرم روی کایزنه و پیمانم موافقتش و اعلام کرد بالا. حالا باز میمونه رای و نظر همگی بچه ها که اگر اکثریت به یه نتیجه ی مثبت رسیدن من هم موافقم:w139: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اکی حرفی ندارم پس اگر خانوم مدیرم موافق باشن این اسم بعنوان اسم موقت مجله باشه تا اگه بعدا اسم بهتری به ذهنمون رسید بجای این استفاده کنیم وگرنه این اسم روی مجله بخوره:w139: 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ یه [/url]سوالی ،میخواهید آموزش نرم افزارای ماکروسافت رو بزارید تو مجله یا فقط تخصصی مواد و صنایع؟؟؟ جزوه های PDF مهارت های ICDL را من دارم اگر بدرد میخوره براتون بفرستم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بده من که لازم دارم باشه باکمال میل میناخانم راستی اسم که میلادجان گفته خیلی خوبه اینهم که من گفتم حداقل بهتر از اینکه مخفف گرایش ها را بذاریم باید یه طوری باشه که یه معنی داشته باشه راستی خودتون می خوایند یا برای مجله می خوایند 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ باشه باکمال میل میناخانم راستی اسم که میلادجان گفته خیلی خوبه اینهم که من گفتم حداقل بهتر از اینکه مخفف گرایش ها را بذاریم باید یه طوری باشه که یه معنی داشته باشهراستی خودتون می خوایند یا برای مجله می خوایند من لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ میلاد فرستادی مطالبو واسه نازیکی چی کرد تا نیام غر نزنم نمیشه(جو مدیرتیه) 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ میلاد فرستادی مطالبو واسه نازیکی چی کرد تا نیام غر نزنم نمیشه(جو مدیرتیه) نه ولی میفرستم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ کی:w00: یه تاریخ دقیق بگو:w00: یه روزم تعیین کن کایزنو بگی برام:w00: میلاد الان وقت هستا ماه رمضون بشه دیگه کسی حس نداره بشینه پای نت:w00: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ کی:w00: یه تاریخ دقیق بگو:w00: یه روزم تعیین کن کایزنو بگی برام:w00: میلاد الان وقت هستا ماه رمضون بشه دیگه کسی حس نداره بشینه پای نت:w00: تا ااواسط هفته:4chsmu1: خب دارم رو پی دی اف کار میکنم اصلا بمنچه میفرستم خودت روشون کار کن در ضمن مردم از بس اون کایزن و توضیح دادم نمیخواد خودم تبلیغ میکنم تا یکی پیدا شه به دادم برسه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تا ااواسط هفته:4chsmu1: خب دارم رو پی دی اف کار میکنم اصلا بمنچه میفرستم خودت روشون کار کندر ضمن مردم از بس اون کایزن و توضیح دادم نمیخواد خودم تبلیغ میکنم تا یکی پیدا شه به دادم برسه تو یبار ان شو بمنم بگو بیام توضیح بده واسم:w00: خودم تبلیغ میکنم باقلوا گفتم من تایپم سریعه اما بلد نیستم جدول اینا بکشم:w00: گف:w00:تم بیا تقسیم کار همشو تو نباید انجام بدی که:w00: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان مثل اینکه جمعتون جمعه میلاد جان میناخانم راست میگند تو ماه رمضون دیگه کسی حال نداره راستی من این هفته میرم کارآموزی کل دوره تو ماه رمضون میفته اگر دیگه تالار پیدام نشد بدون مردم دیگه حلال کن راستی من قراره چندتا جزوه نرم افزار بذارم یادم هست ولی سیستمم عیب داره تو اولین فرصت میذارم فقط بگید تاکی وقت دارم ؟ درباره کمک هم تایپم خوبه و جدولم بلدم بکشم درحد نیاز خودم بلد بودم اگر کمکی از دستم بربیاد حرف ندارم ولی فقط اگر کم باشه چون من از صبح میرم تا 5 عصر برای همین اگر خیلی سنگین نباشه من در خدمتم:w410: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ ممنون نرم افزارا رو یا بده من یا بده نازی ایمل نازی دارید دیگه؟ ایمل منم که میلاد و نازی دارن بگیرید فقط به یکی بدید که قاطی نشه وقتش؟میخوایم تا اول شهریور دیگه اماده بشه اخه نا سلامتی صنایعی ها مدیریت دارن تا جیغ بنفش نکشیدم میاد میگید چی میخواد بزارید تا کی؟ بمن تاریخ دقیق بدید :w00: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ ممنون نرم افزارا رو یا بده من یا بده نازی ایمل نازی دارید دیگه؟ ایمل منم که میلاد و نازی دارن بگیرید فقط به یکی بدید که قاطی نشه وقتش؟میخوایم تا اول شهریور دیگه اماده بشه اخه نا سلامتی صنایعی ها مدیریت دارن تا جیغ بنفش نکشیدم میاد میگید چی میخواد بزارید تا کی؟ بمن تاریخ دقیق بدید :w00: سلام چرا اعصاب ندارید؟ به روی چشم من معطل جزوه اکسل هستم بقیه جزوه ها آماده است چشم برای نازی می فرستم جزوه اکسل هم میدم به شما خوبه؟ صنایعی ها مدیریت دارند ولی تو خیلی موارد ازش استفاده نمی کنند امیدوارم تواین تالار بچه ها همه از این تکنیک بهره ببرند فقط در جریان باشید من اگر مشکلی پیش نیاد تاآخر این هفته می فرستم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ سلام چرا اعصاب ندارید؟ به روی چشم من معطل جزوه اکسل هستم بقیه جزوه ها آماده است چشم برای نازی می فرستم جزوه اکسل هم میدم به شما خوبه؟صنایعی ها مدیریت دارند ولی تو خیلی موارد ازش استفاده نمی کنند امیدوارم تواین تالار بچه ها همه از این تکنیک بهره ببرند فقط در جریان باشید من اگر مشکلی پیش نیاد تاآخر این هفته می فرستم تجربه ثابت کرده تا داد نزنی این مردا به خودشون نمیجنبنحالا کاراتونو سر وقت انجام بدید از امتیازم میدم شماهاا لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تو یبار ان شو بمنم بگو بیام توضیح بده واسم:w00: خودم تبلیغ میکنم باقلوا گفتم من تایپم سریعه اما بلد نیستم جدول اینا بکشم:w00: گف:w00:تم بیا تقسیم کار همشو تو نباید انجام بدی که:w00: منم گفتم بفرستم جوابی ندادی خو من دیگه چیکار کنم نمونش و با ادرس نشونت دادم توضیح بیشتر از این جدول میفرستم تا تایپش کنی مقاله ها و مطالب دیگر و هم تا اخر هفته قطعا امادشون میکنم:dancegirl2: سلام دوستان مثل اینکه جمعتون جمعه میلاد جان میناخانم راست میگند تو ماه رمضون دیگه کسی حال نداره راستی من این هفته میرم کارآموزی کل دوره تو ماه رمضون میفته اگر دیگه تالار پیدام نشد بدون مردم دیگه حلال کن اتفاقا ماه رمضون وقته کار و فعالیته من واسه اون ماه کلی برنامه ریختم تا انجام بدیم خدا نکنه داداش خودم پیش مرگت میشم:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ سلام چرا اعصاب ندارید؟ به روی چشم من معطل جزوه اکسل هستم بقیه جزوه ها آماده است چشم برای نازی می فرستم جزوه اکسل هم میدم به شما خوبه؟صنایعی ها مدیریت دارند ولی تو خیلی موارد ازش استفاده نمی کنند امیدوارم تواین تالار بچه ها همه از این تکنیک بهره ببرند فقط در جریان باشید من اگر مشکلی پیش نیاد تاآخر این هفته می فرستم منم گفتم بفرستم جوابی ندادی خومن دیگه چیکار کنم نمونش و با ادرس نشونت دادم توضیح بیشتر از این جدول میفرستم تا تایپش کنی مقاله ها و مطالب دیگر و هم تا اخر هفته قطعا امادشون میکنم:dancegirl2: اتفاقا ماه رمضون وقته کار و فعالیته من واسه اون ماه کلی برنامه ریختم تا انجام بدیم خدا نکنه داداش خودم پیش مرگت میشم:aghosh: اونو نفهمیدم اون مقاله ها رو بده تایپ کنم جدول بلد نیستم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده