رفتن به مطلب

همکاری جهت راه اندازی مجله نواندیشان ( گروه مهندسی متالورژی و صنایع)

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان من آمدم تو خلوت شما مزاحم شدم

با نظر خانوم مدیر موافقم الآن باید گاهنامه باشه

راستش من یه اسم همین الآن به ذهنم رسید آنقدر چیز به درد بخوری نیست ولی میگم

(متاصنا) یا (متالوصنای)

کتاب که معرفی می کنیم سعی کنیم بهترین ها معرفی بشند وبه نظر من اگر بشه یه فایل pdf از کتاب تهیه کنیم وتوی یه تاپیک مخصوص که از قبل برای همین کار معرفی میشه قرار بدیم

باید اخبار رشته ها قرار داده بشه

مثلا برای اعضا اگر بشه بلیط سمینارهای داخلی تهیه بشه و گزارشی از آنها درج بشه

مثلا بازار کار یا جدیدترین استخدام ها داده بشه البته نمیدونم اینطوری خوبه یا نه

چون وقتی گزارش استخدام درج بشه تبدیل به نیازمندی ها میشه واصلا خوب نیست ولی دیگه هر طور صلاح میدانید

مقالات درج بشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 163
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با سیلاااااااام:ws3:

به نظر این بندی حقیر واقعا مشکله یه مجله ی مشترک بین مواد و رشته ی صنایع درست کرد ولی شدنیه:ws17:

از این رو پیشنهاداتم رو بیان میکنم:

در مورد محتوا یه بخشایی باید ثابت باشه یه بخشایی متغیر مثلا یه بخش باشه برا اخبار همایشها و سمینارها یه بخش ثابت باشه برا تاریخچه ی رشته هامون و شخصیتهای مطرحش

همونطور که گفتن یه بخش برا معرفی کتاب و میتونه یه بخش عکسم باشه و......

بخشهای متغیرم میتونه شامل مقالات متنوع تو حوزه های مختلف باشه .

من دارم رو طراحی صفحه ی اول مجله کار میکنم امیدوارم به نتیجه برسم اگر خوب بود براتون میفرستمش

اسم مجله رو هم حتما نباید مربوط باشه به رشته هامون میشه یه اسم گذاشت که جامع و فراگیر باشه

مثلا سرزمین دانایی ، راهنمای مهندسین، شاهراه مهندسی یا به افتخار بزرگ مهندس ایرانی، مکتب خیام بذاریم

میتونه مشترکم باشه مثلا مهندسی صنایع و متالوژی یا INDUSTERIAL & METALOGY و.....حالا چیزای دیگه هم به نظم رسید میگم بهتون

پیشنهادم اینه اولین سریش و خوب کار کنیم و مفید، مدتشم یکم طول بکشه مهم نیست بعد میتونیم ماهناماش کنیم

ایمیلم که باید حتما داشته باشه در ضمن یه تحریریه تو تالار صنایع و تالار موارد باید باشه تا نظم داشته باشه کارا

یه پیشنهادم دارم که یه جایی تعیین بشه تا بچه های مواد و صنایع بحث های مشترک بکنن تا نظراتشون به هم نزدیک بشه و اطلاعاتشون در مورد رشته های هم بیشتر تا بتونیم مقالاات مشترک بهتری بدیم

دیگر عرضی نیست امیدوارم این مجله بهترین مجله ی تالار از اب در بیاد:w139:

• Like 5
لینک به دیدگاه

با نظر میلادجان موافقم ولی منظورت از یه جایی که همه مهندسان مواد و صنایع باهم گفتگو کنند چیه؟ آیا دیداری باشه یا مجازی باشه؟ ویدئو کنفرانس خیلی خوبه ولی زیر ساخت لازم توایران نیست وهمه هم به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند به نظر من که البته شاید هم خوب نباشه اینه که این مجله مسلم هیات تحریریه داره میشه این گروه به طور عمومی ایمیل های خودشون را یک جا قرار بدند که بچه ها بتونند از طریق ایمیل باهاشون در ارتباط باشند و از طرفی یه تاپیک هم باشه که این هیات تمام پیشنهادات را آنجا درج کنند که همه بتونند مشاهده کنند ولی کسی پیغام توتاپیک نذاره

البته این کار باید خیلی سخت باشه به نظرم

امیدوارم بچه های صنایع و متالوژی تواین کار خیلی عالی موفق جلو بروند

البته منم اگر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم

البته ماتا اساتید تالار هستند خودمون را مخلوط نمی کنیم و کنار می ایستیم تجربه به دست می آوریم ولی اگر کمکی بود انجام میدم ودر خدمت شما هستم

به امیددیدار

• Like 6
لینک به دیدگاه
با نظر میلادجان موافقم ولی منظورت از یه جایی که همه مهندسان مواد و صنایع باهم گفتگو کنند چیه؟ آیا دیداری باشه یا مجازی باشه؟ ویدئو کنفرانس خیلی خوبه ولی زیر ساخت لازم توایران نیست وهمه هم به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند به نظر من که البته شاید هم خوب نباشه اینه که این مجله مسلم هیات تحریریه داره میشه این گروه به طور عمومی ایمیل های خودشون را یک جا قرار بدند که بچه ها بتونند از طریق ایمیل باهاشون در ارتباط باشند و از طرفی یه تاپیک هم باشه که این هیات تمام پیشنهادات را آنجا درج کنند که همه بتونند مشاهده کنند ولی کسی پیغام توتاپیک نذاره

البته این کار باید خیلی سخت باشه به نظرم

امیدوارم بچه های صنایع و متالوژی تواین کار خیلی عالی موفق جلو بروند

البته منم اگر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم

البته ماتا اساتید تالار هستند خودمون را مخلوط نمی کنیم و کنار می ایستیم تجربه به دست می آوریم ولی اگر کمکی بود انجام میدم ودر خدمت شما هستم

به امیددیدار

منظورم این بود که یه تاپیک مشترک زده بشه تا با هم تعامل کنیم:ws3:

بقیه موارد هم تایید میشه

حمید من اسیر این تواضعت شدم:ws17:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورم این بود که یه تاپیک مشترک زده بشه تا با هم تعامل کنیم:ws3:

بقیه موارد هم تایید میشه

حمید من اسیر این تواضعت شدم:ws17:

واقعا اینطوربه نظر میرسه؟ ولی مهم نیست تواضع هم چیز بدی نیست ولی من واقعا حقیقت را گفتم چون تجربه ندارم میلاد جان:ws28:

با نظر میلاد موافقم یه تاپیک هم زده بشه خوبه ولی فکر می کنم شاید اگر عرض من بشه اینطوری بچه ها بیشتر مشارکت کنند

البته خانم مدیر میدونند یه تاپیک اگر زده بشه من نگران بلایی هستم که مشابه آن سر تاپیک تشکیل تیم باشگاه مهندسان آمد بشه که الآن شاید هفته ای یکبارهم کسی توش پست نمیذاره:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب چون ما صنایعی ها مدیر خوبی هستیم(:ws3:) اینجا بیایم قسمت کنیم وظایفو بین خودمون

اینجا فقط صنایعی میاید هماهنگی های که باید با مواد بشه رو مدیرا انجام میدن بقیه اعضا صنایعی بیاین اینجا صحبت کنیم ببینیم چی کنیم:ws3:

اولین بیایم بدنه کارو مشخص کنیم بعد بریم سراغ جزییتاتش

1: میخوایم چند ص باشه

2: میخوایم سطحش چجوری باشه

3:مجله کاملا تخصصی باشه یا نه توش چیزای دیگه هم باشه

4:عنوانایی که میخوایم بزنیم چیه(مثلا میخ0وایم درباره مدیریت ریسک بزنیم یا ....)

5:چند صفحش درباره ی صنایع باشه چند صفحش ترکیبی با مواد باشه چند صفحش واسه مواد باشه

اسپم نکنید نظر بدید تشکر خالی هم میرم به محمد میگم اخطار بده:w00:اینقدر دست دستم نکنید:w00:

سیلام مینایی :ws3:

خب داریم تو اون تاپیک در موردش حرف میزنیم دیگه

این سوالا باید مشترکن جواب داده بشه

اهان در ضمن یکم اروم باش دخترم اسپم نمک زندگیه:ws17:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام میناخانم این سوالات که مطرح فرمودید اینها که چند صفحه باشه یا چند صفحه اش مال فلان رشته باشه این مال هیات تحریریه است و اصلا به ما مربوط نمیشه و اول باید عناوین معین بشه واینکه توی هرشماره چه عنوان هایی باید درج بشه بعد براساس حجم بگیم چند صفحه باشه

مجله اگر تخصصی باشه خوبه ولی شاید اگر کمی تنوع داشته باشه بچه ها بیشتر استقبال کنند که خسته کننده نباشه

عناوین مجله هم باهمان هیات تحریریه است و فقط ما قراره نظر به آنها بدیم راستش منم فکر عناوین را نکردم چون خیلی مباحث هست که میشه بذاریم مثلا همین مدیریت ریسک یا مدیریت دانش یا تحلیل سیستم یا هرچیز دیگری

به نظر من باتوجه به درس هایی که توی رشته می خونیم بیایم و هر شماره مجله در قسمت صنایع از یک درس مثلا برنامه ریزی تولید بیشتر توضیح بدیم نرم افزارمعرفی کنیم یا جدید ترین تکنولوژی را درباره آن بیان کنیم:icon_pf (44):

:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام میناخانم این سوالات که مطرح فرمودید اینها که چند صفحه باشه یا چند صفحه اش مال فلان رشته باشه این مال هیات تحریریه است و اصلا به ما مربوط نمیشه و اول باید عناوین معین بشه واینکه توی هرشماره چه عنوان هایی باید درج بشه بعد براساس حجم بگیم چند صفحه باشه

مجله اگر تخصصی باشه خوبه ولی شاید اگر کمی تنوع داشته باشه بچه ها بیشتر استقبال کنند که خسته کننده نباشه

عناوین مجله هم باهمان هیات تحریریه است و فقط ما قراره نظر به آنها بدیم راستش منم فکر عناوین را نکردم چون خیلی مباحث هست که میشه بذاریم مثلا همین مدیریت ریسک یا مدیریت دانش یا تحلیل سیستم یا هرچیز دیگری

به نظر من باتوجه به درس هایی که توی رشته می خونیم بیایم و هر شماره مجله در قسمت صنایع از یک درس مثلا برنامه ریزی تولید بیشتر توضیح بدیم نرم افزارمعرفی کنیم یا جدید ترین تکنولوژی را درباره آن بیان کنیم:icon_pf (44):

منم موافقم

خوب چون ما صنایعی ها مدیر خوبی هستیم(:ws3:) اینم موافقم

1: میخوایم چند ص باشه فکر کنم به تعداد مطالب و همچنین نوع قرار دادن نوشته ها بستگی داره ولی نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشه ( اما یادمون باشه مفید بودن محتوا خیلی مهمتره از تعداد صفحات )

2: میخوایم سطحش چجوری باشه

3:مجله کاملا تخصصی باشه یا نه توش چیزای دیگه هم باشه کاملا تخصصی نباشه خیلی بهتره چون اگر تخصصی باشه تعداد مخاطبین مجله کمتر میشه

4:عنوانایی که میخوایم بزنیم چیه(مثلا میخ0وایم درباره مدیریت ریسک بزنیم یا ....)

5:چند صفحش درباره ی صنایع باشه چند صفحش ترکیبی با مواد باشه چند صفحش واسه مواد باشه فکر کنم این هم بستگی به توافق مدیران داره

اسپم نکنید نظر بدید تشکر خالی هم میرم به محمد میگم اخطار بده:w00:اینقدر دست دستم نکنید:w00:

راستی میشه یه جدول هم در رابطه با صنایع درست کرد

• Like 1
لینک به دیدگاه

مینا جان راستش قرارمون با پیمان این بود که توی همون تاپیک صحبت شه اما حالا هم اکی...

پس یه لطفی کن چیزایی که اونجا به تأیید رسید رو اینجا بزن تا بشه ادامش داد و نخواد همش به اونجا ارجاع بدیم...

ممنون گلم

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم موافقم

راستی میشه یه جدول هم در رابطه با صنایع درست کرد

منم تو همین فکر بودم

چطوره معادل انگیلشو بدیم معادل فارسیشو بخوایم یا خودت چی فکر میکنی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

بعد فکر میکنم الان کل تمرکز فعالیت ها تو تالار داره فقط رو مجله معطوف میشه که این خوب نیست

بازم ببخشید زیاده گویی کردم:w139:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بچه ها من و نازی صحبت کردیم

قرار شد مجله از چند تا بخش درست بشه

اولی اینکه بیام تو قسمت اول یکی از گرایشای صنایع رو توضیح بدیم و به همرا چارت

حالا یا تولید صنعتی یا تحلیل تو این شماره

کیا میگن تحلیل کیا میگن تولید؟:ws3:میلاد بدو بیا این کار منو توهه:w00:

بعدش باید یه اموزش نرم افزارم بزاریم کی این کارو میکنه؟:ws52:کی بلده؟:ws37:

طبق پیشنهاد جالب حمید جدولم میزاریم حالا حمید جان بنظرت براساس اصطلاحات صنایع بزاریم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم تو همین فکر بودم

چطوره معادل انگیلشو بدیم معادل فارسیشو بخوایم یا خودت چی فکر میکنی؟

سلام مینا خانم جدول را من نگفتم علی آقا که همان 1716 باشه گفتند ولی من با نظرتون موافقم یا انگلیسی بدیم فارسی بخوایم و یا اصطلاحات بدیم و زمینه کاریشو تو رشته مون بگیم مثلا توچه درسی کاربرد داره

مرسی از لطف شما:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام مینا خانم جدول را من نگفتم علی آقا که همان 1716 باشه گفتند ولی من با نظرتون موافقم یا انگلیسی بدیم فارسی بخوایم و یا اصطلاحات بدیم و زمینه کاریشو تو رشته مون بگیم مثلا توچه درسی کاربرد داره

مرسی از لطف شما:w16:

حواس ندارم:ws3: کی اموزش نرم افزار بلده:w00:بچه ها سریع:w00:

لینک به دیدگاه
نمیشه آموزش نرم افزار رو از کتاب ها یا جزوات موجود در اینترنت استفاده کرد؟؟؟

البته میشه.

من نرم افزار کنترل پروژه p6 رو میخوام معرفی کنم و آموزش بدم. البته این کار در یک شماره انجام نمیشه و ادامه دار خواهد بود.

اما برای دانشجویان صنایع مایلم visio,arena,vensim و اینجور نرم افزارایی که بلدین رو بذارین. میتونه از کتاب هم برگرفته باشه. اما عنوان شه آخرش

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام:icon_redface:

من دیروز با میلاد صحبت کردم

میلاد یه جدول داره اما پی اد اف که باید تبدیل به ورد شه نرم افزارای تبدیل پی دی اف به ورد فعلا برگردونه انگلیسی هستن نه فارسی:banel_smiley_4: باید تایپ کرد:ws3:

اموزش نرم افزام میلاد میگه یکی دارم خود نرم افزارشم هست اونو بزاره ؟:w00:

چارتم امروز میرم میگیرم:ws3:

مقاله ها با مهرداد شد؟:ws52:

میلاد جدولتو به علی هم نشون بده:w00::ws3:

فعلا همینا:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه پیشنهاد فشنگی هم توسط میلاد مطرح شد که بیام یه اسم ثابت بزاریم

بعدش برای شماره بعد همون باشه

همشم میگفت کایزن که چشم منو بعد گرفت این اسم

میتونیم اسمشو بزاریم کایزن

و جون کایزن یه اصطلاح صنایعیه تو مجله کایزنو معرفی هم کنیم

نظر بقیه چیه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

مرسی از پیگیریت مینا جون

خوب اینا به نظر من اومد:

1. در خصوص جدول که مرسی

2. در مورد نرم افزار اسمش چیه؟

3. واسه چارت هم بازم دستت درد نکنه

4. مقاله ها رو باید ببینم مهرداد وقتش اکی هست یا نه...

5. و اما در مورد اسم. خوب این نظر خیلی زیبا هست ... اما یه موردی هست و اونم اینه که اگر این کار رو انجام بدیم باید بیس نام مجله رو آزاد بذاریم چون ما با تالار مواد مشکر کارمون و این حرکت باعث میشه یکی از رشته ها مخاطبانش رو از دست بده ....

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرسی از پیگیریت مینا جون

خوب اینا به نظر من اومد:

1. در خصوص جدول که مرسی

2. در مورد نرم افزار اسمش چیه؟

3. واسه چارت هم بازم دستت درد نکنه

4. مقاله ها رو باید ببینم مهرداد وقتش اکی هست یا نه...

5. و اما در مورد اسم. خوب این نظر خیلی زیبا هست ... اما یه موردی هست و اونم اینه که اگر این کار رو انجام بدیم باید بیس نام مجله رو آزاد بذاریم چون ما با تالار مواد مشکر کارمون و این حرکت باعث میشه یکی از رشته ها مخاطبانش رو از دست بده ....

میلادم همینو گفت اما میشه بگیم کایزن اند ....

ما اسم خودمونو داریم حالا تا اقا پیمان چی بگن:ws3:

نرم افزارو میلاد میاد میگه:ws2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...