nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ با سلام: با توجه به پتانسیل موجود در تالارهای مهندسی متالورژی و صنایع بر آن شدیم تا گامی در جهت نیل به اهداف والای سایت نهیم. به دلیل توصیحات مفصلی که در تالار مواد عنوان شده(تاپیک)، بنده از تکرار مکررات پرهیز کرده و در خصوص مجله توضیحاتی چند را ارائه می نمایم: نخست، مایلم مسرت خود و اعضای تالار صنایع را از همکاری با تالار مهندسی متالورژی به تک تک این عزیزان برسانم. در ادامه از تمامی دوستان متالورژی و صنایع خواهشمندم تا در جهت پیشبرد اهداف تاپیک، در خصوص موارد زیر به اشتراک گذاشتن نظرات خود همت گمارند. اعلام همکاری در تهیه و اشتراک گذاری مطالب، دست نوشته ها و ... اعلام توانمندی ها در خصوص اجرا اعلام نظرات سازنده در پیشبرد روند تهیه مجله و ... با تشکر از همکاری شما تیم مدیریت تالار صنایع 13 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چند تا سوال مطالبی که میزاریم باید با مواد مشترک باشه؟ این مطالب حتما باید مقاله خودمون باشه یا میتونیم قسمتی از کتابامونو بزاریم 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چند تا سوال مطالبی که میزاریم باید با مواد مشترک باشه؟ این مطالب حتما باید مقاله خودمون باشه یا میتونیم قسمتی از کتابامونو بزاریم سلام مینا جان ببین من نظرم اینه که مطالبی که میذاریم برای اینکه این مجله برای دو گروه هست میتونه دو دسته شه: 1. مطالب تخصصی صنایع 2. مطالب تخصصی صنایع که در حوزه متالورژی هست. بهتر اینه که هر دو دسته رو داشته باشیم دسته اول برای بچه های صنایع بیشتر و دسته دوم برای بچه های صنایع و موادی که در حوزه ای مابین این دو میخوان مطلبی بخونن. مقاله از نظر من میتونه برداشتای شما از کتابات و منابع در دسترست باشه. اما خوب برداشتی با بک گراند تفکرآمیز. من خودم میخوام آموزش نرم افزار بذارم. احتمالاً p6. شما میتونی ببینی چی الان توی یونیتون روی بورسه و احتیاجات بچه های دانشجوی صنایع بیشتر در چه حوزه ای هست که وقتی ما مجله ای رو تهیه میبینیم بتونه کاربر هم برای سایت و تالارمون جذب کنه و همین طورم از استایدتون هم بتونیم برای بهتر شدن بار علمی تالار استفاده کنیم. حتی شاید در مرحله بعد یه نسخه از مجله رو بدیم بچه ها برای اساتیدشون ایمیل بزنن و در صورت تمایلشون بخوایم مطالبشون رو برامون بفرستن 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ عرض ادب خدمت شما من اگر کاری از دستم بر بیاید کوتاهی نمی کنم امیدوارم مرا در این گروه بپذیرید 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ عرض ادب خدمت شما من اگر کاری از دستم بر بیاید کوتاهی نمی کنم امیدوارم مرا در این گروه بپذیرید خوشحال میشیم 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلام ممنون نازنین جان از بابت تاپیک بدون مقدمه بریم سراغ پیشنهادات برای تقسیم بندی و روش کار تقسیم بندی رو می نویسم تا به چالش بکشیمش و به بهترین حالت برسیم. بحث محتوا محتوا شامل مطالب تحقیقات شخصی (مقالات تحقیقی و یا نظرات شخصی حاصل از تحلیل فرضا یک کتاب)، مقالات ترجمه شده، گزارش های آموزشی (مثلا به صورت گزارش کارآموزی)، آموزش نرم افزار و یا معرفی نرم افزارها، گزارش خبری از نمایشگاه ها و همایش ها، خبرهای روز شامل نوآوری ها و پژوهش های نوین و ... موضوع آماده سازی و جمع بندی دوستان می تونن مطالب خودشون در صورتی که شیوه تقسیم بندی مقاله در اون رعایت شده تا حد امکان مشابه فرمت زیر و در صورتی که به صورت آموزش و خبر هست به لحاظ فونت و نکات وورد مشابه این فایل تنظیم کنن و برای مسئولین هر تالار (تالار صنایع و تالار مواد) ارسال کنند. در مورد نوع مقالات هم همونطور که نازنین خانوم اشاره کرد، مطالب می توانند در حوزه اشتراک مهندسی مواد و صنایع هم باشه. فرضا کاربرد منطق فازی یا شبکه های عصبی در مهندسی مواد و یا سایر روش های اندازه گیری در مهندسی مواد و یا موضوع کنترل کیفیت و نقاط اشتراکش با مهندسی مواد. بحث طراحی طراحی شامل دو دو قسمت هست. طراحی صفحه ابتدایی تا انتهایی مجله رو می می تونم انجام بدم، با استفاده از نرم افزار In-Design . یه قالب آماده دارم که فقط شامل هدر و فوتر و دو ستون تکست در یک صفحه است. یه سرچ انجام می دم، شاید بتونم قالب ها آماده این نرم افزار رو پیدا کنم. بنابراین شیوه نوشتن به صورت دو ستونی خواهد بود، نظرتون در این مورد ؟ اما در مورد طراحی صفحه ابتدایی و انتهایی در این مورد اگر کسی از دوستان توانایی داره، محبت بزرگی می کنه. در صورتی که کسی اعلام آمادگی نکرد، سعی می کنم، یه طرح خیلی ساده انجام بدم. بحث های متفرقه این قسمت شامل انتخاب اسم، بازه زمانی انتشار، تصمیم گیری برای ارسال مجله به واحدهای دانشگاهی، اساتید، دانشجوها، سایت ها و وبلاگ ها و روش های برقراری ارتباط با آنها، امکانات مورد نیاز برای مجله نظیر ایمیل اختصاصی و ...، شیوه تبلیغات و امثالهم می باشد. سوالات مهم تا به اینجا : نام مجله ؟ بازه انتشار ؟ نیازی به ایمیل اختصاصی برای مجله هست ؟ زمان جمع بندی مقالات و در واقع Deadline نظرتون رو در مورد سایر سوالات و مطالب دیگه ای که در مورد مجله مطرح است بفرمایید. 7 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ عرض ادب خدمت شما من اگر کاری از دستم بر بیاید کوتاهی نمی کنم امیدوارم مرا در این گروه بپذیرید حتماً. مایه خوشحالی همه هست. 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من با همه ی توان در خدمتم 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلامممنون نازنین جان از بابت تاپیک بدون مقدمه بریم سراغ پیشنهادات برای تقسیم بندی و روش کار تقسیم بندی رو می نویسم تا به چالش بکشیمش و به بهترین حالت برسیم. بحث محتوا محتوا شامل مطالب تحقیقات شخصی (مقالات تحقیقی و یا نظرات شخصی حاصل از تحلیل فرضا یک کتاب)، مقالات ترجمه شده، گزارش های آموزشی (مثلا به صورت گزارش کارآموزی)، آموزش نرم افزار و یا معرفی نرم افزارها، گزارش خبری از نمایشگاه ها و همایش ها، خبرهای روز شامل نوآوری ها و پژوهش های نوین و ... این بخش به نطرم توضیحاتش کامله. مرسی من در این زمینه میتونم معرفی و بعداً آموزش نرم افزار p6 رو بذارم. که اون هم با توجه به استانداردش مینویسم.در خصوص اخبار هم میتونم همکاری کنم. موضوع آماده سازی و جمع بندی دوستان می تونن مطالب خودشون در صورتی که شیوه تقسیم بندی مقاله در اون رعایت شده تا حد امکان مشابه فرمت زیر و در صورتی که به صورت آموزش و خبر هست به لحاظ فونت و نکات وورد مشابه این فایل تنظیم کنن و برای مسئولین هر تالار (تالار صنایع و تالار مواد) ارسال کنند. در مورد نوع مقالات هم همونطور که نازنین خانوم اشاره کرد، مطالب می توانند در حوزه اشتراک مهندسی مواد و صنایع هم باشه. فرضا کاربرد منطق فازی یا شبکه های عصبی در مهندسی مواد و یا سایر روش های اندازه گیری در مهندسی مواد و یا موضوع کنترل کیفیت و نقاط اشتراکش با مهندسی مواد. بله. نظرم این هست که بچه ها این استانداردی که میگید رو رعایت کنن و در نهایت هم ویراستاری جهت یکپارچه نمودن نوشته ها داشته باشیم. بحث طراحی طراحی شامل دو دو قسمت هست. طراحی صفحه ابتدایی تا انتهایی مجله رو می می تونم انجام بدم، با استفاده از نرم افزار In-Design . یه قالب آماده دارم که فقط شامل هدر و فوتر و دو ستون تکست در یک صفحه است. یه سرچ انجام می دم، شاید بتونم قالب ها آماده این نرم افزار رو پیدا کنم. بنابراین شیوه نوشتن به صورت دو ستونی خواهد بود، نظرتون در این مورد ؟ اما در مورد طراحی صفحه ابتدایی و انتهایی در این مورد اگر کسی از دوستان توانایی داره، محبت بزرگی می کنه. در صورتی که کسی اعلام آمادگی نکرد، سعی می کنم، یه طرح خیلی ساده انجام بدم. مرسی از زحمتات. در خصوص دو ستونی بودن هم نظرم موافقه. در خصوص صفحات ابتدایی و انتهایی فکر کنم خوش فکر طرحی رو داشت، اگر امکانش هست برامون بذاره ببینیم. بحث های متفرقه این قسمت شامل انتخاب اسم، بازه زمانی انتشار، تصمیم گیری برای ارسال مجله به واحدهای دانشگاهی، اساتید، دانشجوها، سایت ها و وبلاگ ها و روش های برقراری ارتباط با آنها، امکانات مورد نیاز برای مجله نظیر ایمیل اختصاصی و ...، شیوه تبلیغات و امثالهم می باشد. سوالات مهم تا به اینجا : نام مجله ؟ بازه انتشار ؟ نیازی به ایمیل اختصاصی برای مجله هست ؟ زمان جمع بندی مقالات و در واقع Deadline نظرتون رو در مورد سایر سوالات و مطالب دیگه ای که در مورد مجله مطرح است بفرمایید. نام مجله: خوب من نیاز دارم روش فکر کنم... واقعاً باید اسم پرمعنایی باشه. فقط سوال شما یه اسم ترکیبی مدنظرتون هست یا یه چیزی مثل همین چیزی که الان هست( مجله گروه متالورژی و صنایع)؟ بازه انتشار: برای شروع تا جمع شه و گروه منسجمی پیدا کنیم نظرم اینه که گاهنامه باشه و بعد از ارائه 2 شماره ازش به ماهنامه ارتقاء پیدا کنه. ایمیل اختصاصی: فکر کنم جالب باشه که یه ایمیل برای مجله داشته باشیم و هماهنگیاییی جز اینجا رو به ایمیل ارجاع بدیم. و همین طورم این ایمیل پلی باشه برای ارتباط خوانندگان با هیئت تحریریه مجله. زمان جمع بندی مقالات و دِد لاین: الان فصل امتحان بچه ها رو به اتمامه و خوب طبعاً مسافرت ها و ... پیش میاد پس مجبوریم زمانش رو زیاد کنیم و البته اونقدری زیاد نشه که اعضای فعال مجله دلسرد شن. من موافق انتشارش تا اواسط شهریور هستم. با تشکر 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ دوستان لطفاً شما هم نظر بدین. اینکه فقط بیایم بگیم این خوبه که نمیشه که ایده بدین. 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ نام [/url]مجله ؟ به نظر من میتونه اسم مجله کوتاهتر و پر معناتر باشه (حداقل میشه اسم انتخابی رو نوشت و با فونت ریزتر نوشت مجله گروه متالورژی و صنایع ) بازه انتشار ؟ فکر کنم ماهنامه باشه بهتره 15 روز اول مقالات و... جمع آوری بشه و بعد با توجه به موضوعات مطالب چاپ شوند نیازی به ایمیل اختصاصی برای مجله هست ؟ بهتره باشه چون یه پل ارتباطی خوب میتونه باشه 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ بنظرم بیایم چند تا موضوع بدیم درباره ی همونا باشه تا هماهنگی به وجود بیاد چند تا موضوع بدیم یا چند تا کتاب معرفی کنیم از اونا مطالب مفید بگیریم مثلا میتونیم یه کتاب خوب تو صنایع معرفی کنیم خلاصه شو بیاریم بزنیم من متوجه نشدم اقا پیمان درباره ی فونت چی گفتن؟ خوب ما تو ورد میزینیم زحمت کپی پیسش میشه با مدیر درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ بنظرم بیایم چند تا موضوع بدیم درباره ی همونا باشه تا هماهنگی به وجود بیاد چند تا موضوع بدیم یا چند تا کتاب معرفی کنیم از اونا مطالب مفید بگیریم مثلا میتونیم یه کتاب خوب تو صنایع معرفی کنیم خلاصه شو بیاریم بزنیم منم موافقم میشه یه ستون اختصاص داد و خلاصه کتابها را در چند شماره در اون ستون بنویسیم. قسمتی را به عنوان معرفی کتاب و سایت های مفید و گرایشات صنایع اختصاص داد 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بنظرم بیایم چند تا موضوع بدیم درباره ی همونا باشه تا هماهنگی به وجود بیاد چند تا موضوع بدیم یا چند تا کتاب معرفی کنیم از اونا مطالب مفید بگیریم مثلا میتونیم یه کتاب خوب تو صنایع معرفی کنیم خلاصه شو بیاریم بزنیم من متوجه نشدم اقا پیمان درباره ی فونت چی گفتن؟ خوب ما تو ورد میزینیم زحمت کپی پیسش میشه با مدیر درسته؟ مینا جون من اون قسمت بولد رو متوجه نشدم! اگه میشه کمی بازش کن... در مورد فونت هم من نظرم اینه که استانداردی براش تعیین شه که همگی در اون قالب مطلبی رو تایپ کنیم ... نام مجله ؟به نظر من میتونه اسم مجله کوتاهتر و پر معناتر باشه (حداقل میشه اسم انتخابی رو نوشت و با فونت ریزتر نوشت مجله گروه متالورژی و صنایع ) بازه انتشار ؟ فکر کنم ماهنامه باشه بهتره 15 روز اول مقالات و... جمع آوری بشه و بعد با توجه به موضوعات مطالب چاپ شوند نیازی به ایمیل اختصاصی برای مجله هست ؟ بهتره باشه چون یه پل ارتباطی خوب میتونه باشه من خیلی فکر کردم راستش اسمی پیدا نکردم آخه باید اسم ترکیبی باشه و خوب سخت میشه... حالا دارم روی اینکه لاتین باشه کار میکنم شاید شد یه چیزی... شما هم یه اسم بدین... روش فکر کنین ببینین چی میتونه جامع باشه و این دو رشته رو توش داشته باشه... این قسمت بولد هم متوجه نشدم زمان کلی برای ارائه رو سوال کردیم... یعنی اینکه به نظرتون مجله چند وقت به چند وقت به مرحله انتشار برسه؟ 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ نتیجه این بحث ها: یکی از بخش هایی که تا الان مطرح شد داشته باشیم : بخش معرفی کتاب خوب به نظر منم خوبه. برای این بخش کی میتونه مطلب بده؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بحث ماهنامه بودن یا گاهنامه بودن مجله شد من گفتم میتونه ماهنامه باشه و مطالب رو در یه بازه زمانی مشخص مثلا از یکم تا 15 ماه جاری جمع آوری کرد و انتهای ماه هم منتشر 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بحث ماهنامه بودن یا گاهنامه بودن مجله شد من گفتم میتونه ماهنامه باشه و مطالب رو در یه بازه زمانی مشخص مثلا از یکم تا 15 ماه جاری جمع آوری کرد و انتهای ماه هم منتشر مرسی که شرکت میکنید و همراه هستید. بله میتونه ماهنامه باشه اما برای ماهنامه بودن باید یه تیم منسجم داشته باشه و خیلی چیزا اکی باشه... من فکر میکنم الان با این تعداد اعضاء و همین طورم با معلوم نبودن هیئت تحریریه بهتره فعلاً گاهنامه باشه وقتی اولین شماره اکی شد میتونیم در این خصوص بازنگری داشته باشیم. نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ مرسی که شرکت میکنید و همراه هستید.بله میتونه ماهنامه باشه اما برای ماهنامه بودن باید یه تیم منسجم داشته باشه و خیلی چیزا اکی باشه... من فکر میکنم الان با این تعداد اعضاء و همین طورم با معلوم نبودن هیئت تحریریه بهتره فعلاً گاهنامه باشه وقتی اولین شماره اکی شد میتونیم در این خصوص بازنگری داشته باشیم. نه؟ خواهش می کنم ،بله شما درست می فرمایید، فعلا باید موضوعات مجله مشخص بشه اما ظاهرا دوستان متالوژی البته به جز آقا پیمان اینجا زیادفعالیت نمیکنند چرا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بنظرم بیایم چند تا موضوع بدیم درباره ی همونا باشه تا هماهنگی به وجود بیاد چند تا موضوع بدیم یا چند تا کتاب معرفی کنیم از اونا مطالب مفید بگیریم مثلا میتونیم یه کتاب خوب تو صنایع معرفی کنیم خلاصه شو بیاریم بزنیم من متوجه نشدم اقا پیمان درباره ی فونت چی گفتن؟ خوب ما تو ورد میزینیم زحمت کپی پیسش میشه با مدیر درسته؟ مینا جان منظورم رعایت یه فرمت تو نوشتن مجله است متاسفانه الان دمه دستم نیست، ولی در اولین فرصت می ذارم موضوعاتی از این قبیل که فونت تیترها و زیر مجموعه ها و متن و مارجین صفحه و خلاصه از این موارد به چه صورت باشه که مسئولای هر دو تالار هم موقع بازخوانی مقالات دچار مشکل نشن. در مورد تالار مواد هم نگران نباشین، جورشون با من شماها با قدرت برید جلو تا اینجا موضوعی که مطرح شد که خیلی عالی بود بحث معرفی کتاب بود. در کنار بحث روی ساختار و اسم مجله، یه کم بحث رو عملی تر پیش ببریم. مقالات مواد همه آماده اس من سه تا مقاله علمی قرار می دم. آخر هفته روی یه آموزش هم کار می کنم، سعی می کنم سریع ترجمه اش کنم، البته به صورت بخش بخش تو هر شماره می ذارم. یه بحث دیگه معرفی سمینارها و کنگره های داخلی و خارجی است. یه برنامه از کنگره های داخلی رو می ذارم و برنامه خارجی ها رو، شاید در حد یکی دو مورد داخلی و یکی دو مورد خارجی یه کنفرانس خیلی مهم مواد هم هفته گذشته تو آلمان برگزار شد که قول نمی دم، ولی اگر رسیدم حتما یه گزارش ازش می نویسم. این از تالار مواد نوبت بچه های صنایع اس. یه Dead line هم اگه می تونید تعیین کنید. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نتیجه این بحث ها: یکی از بخش هایی که تا الان مطرح شد داشته باشیم : بخش معرفی کتاب خوب به نظر منم خوبه. برای این بخش کی میتونه مطلب بده؟ کتابایی در باره صنابع معرفبی کنیم؟ راستش من زیاد اینطوری موفق نیست من میگم تو هر شماره بیایم از یه کتاب خلاصش کنیم یا مطالبمونو برداریم اینطوری هم کتاب معرفی شده هم خلاصش گفتیم نکنه تو هم منظورت این بوئ؟ اخه من فکر میکنم گفتی اسم کتاب بیاریم بحث ماهنامه بودن یا گاهنامه بودن مجله شد من گفتم میتونه ماهنامه باشه و مطالب رو در یه بازه زمانی مشخص مثلا از یکم تا 15 ماه جاری جمع آوری کرد و انتهای ماه هم منتشر مرسی که شرکت میکنید و همراه هستید.بله میتونه ماهنامه باشه اما برای ماهنامه بودن باید یه تیم منسجم داشته باشه و خیلی چیزا اکی باشه... من فکر میکنم الان با این تعداد اعضاء و همین طورم با معلوم نبودن هیئت تحریریه بهتره فعلاً گاهنامه باشه وقتی اولین شماره اکی شد میتونیم در این خصوص بازنگری داشته باشیم. نه؟ خواهش می کنم ،بله شما درست می فرمایید، فعلا باید موضوعات مجله مشخص بشه اما ظاهرا دوستان متالوژی البته به جز آقا پیمان اینجا زیادفعالیت نمیکنند چرا؟؟؟ میشه دربارهی بورس مطلب جمع کنیم؟من علاقه خاصی به مسایل اقتصادی دارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده