just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ دوستان عزیز سلام . اول متن زیر رو به دقت مطالعه فرمایید : ----------- ایسنا: به ادعاي كارشناسان دانشگاه ليدز، عدد پي كه از عددهاي ثابت رياضي و نشان دهنده نسبت محيط دايره به قطر آن است، اشتباه بوده و بايد با يك ارزش ديگر موسوم به «تاو» (tau) جايگزين شود. به گفته رياضيدانان با اينكه ارزش ۳.۱۴۱۵۹۲۶۵ براي پي نادرست نيست، اما بنا به ادعاي آنها اين عدد شاخص متناسبي براي خصوصيات دايره نيست. آنها همچنين از هم اكنون در حال مبارزه براي بازنويسي كتابهاي مدارس و جايگزيني عدد تاو هستند كه از ارزشي دوبرابر پي - در حدود ۶.۲۸ - برخوردار است. در مسير اين مبارزه، آنها ۲۸ ژوئن (۲۸/۶) مصادف با هفتم تيرماه را روز تاو نامگذاري كردهاند. از مدتها پيش اين عدد به عنوان اصلي اساسي براي بسياري از فرمولهاي رياضي و همچنين اصلي بسيار حياتي در معادلات علوم و مهندسي به شمار ميرود. از عدد پي براي محاسبه محيط يك دايره با ضرب قطر در اين عدد استفاده ميشود. اين در حالي است كه براي استنباط مساحت آن بايد عدد پي را ضرب در مجذور شعاع آن كرد. از سويي رياضيداناني كه خواهان تعويض اين عدد با دوپي يا تاو هستند بر اين گفته پافشاري ميكنند كه از آنجايي كه بسياري از فرمولها نيازمند استفاده از عدد تاو هستند، بايد از اين عدد به عنوان عدد ثابت اصلي دايره استفاده كرد. به گفته اين دانشمدان، رياضيدانان زوايا را با درجه اندازهگيري نكرده بلكه از رادیان براي سنجش استفاده ميكنند و در يك دايره راديانهاي دوپي وجود دارند. اين مساله منجر به پريشاني بسيار در رياضي ميشود. اگر تنها يك چهارم دايره را در نظر بگيريم، اندازه آن با يك چهارم راديانهاي دوپي يا نيمي از پي سنجيده ميشود. براي سنجش تعداد راديانها در سه چهارم دايره بايد فكر كرد و اندازه آن به شكل ساده قابل اندازهگيري نيست. اما مورد تاو اين مساله فرق دارد. در اين حالت، دايره از راديانهاي تائو برخوردار بوده و يك نيم دايره با نيم تاو، يك چهارم دايره با يك چهارم تاو و به همين شكل اندازه گيري ميشوند. عدد پي كه از حروف اول كلمه يوناني به معني محيط گرفته شده در ابتدا در سال ۱۷۰۶ به وسيله ويليام جونز به اين نام خوانده شد. عدد پي همچنين به ثابت ارشميدس نيز معروف است. در قرن نهم هجري دانشمند ورياضي دان ايراني غياثالدين جمشيد کاشاني عدد پي را تا شانزده رقم اعشار محاسبه کرده بود به نحوي که تا صد و پنجاه سال بعد کسي نتوانست آن را گسترش دهد. ------------- دوستان عزیز نظر شما در این مورد چیه ؟ 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ عجب نظری ندارم!!! جالب شد:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ عجبنظری ندارم!!! جالب شد:gnugghender: دوستان عزیز و صاحبنظر ببخشید ولی این مسئله هنوز برای من مبهمه یعنی هنوز نتونستم دقیقا استدلال اینها رو درست هضم کنم . لطفا دوستانی که فهمیدند برای منهم تشریح کنند ... با این فرض که عدد " پی " اشتباهه و باید با عدد " تاو " عوض بشه فکر کنم بیشتر از یکم دچار تحول خواهیم شد ... من فقط وقتی مسائل ارتعاشات خطی ( نه غیر خطی ) رو با این فرض تصور میکنم دچار تحیر میشم . 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ دوستان عزیز و صاحبنظر ببخشید ولی این مسئله هنوز برای من مبهمه یعنی هنوز نتونستم دقیقا استدلال اینها رو درست هضم کنم . لطفا دوستانی که فهمیدند برای منهم تشریح کنند ... با این فرض که عدد " پی " اشتباهه و باید با عدد " تاو " عوض بشه فکر کنم بیشتر از یکم دچار تحول خواهیم شد ... من فقط وقتی مسائل ارتعاشات خطی ( نه غیر خطی ) رو با این فرض تصور میکنم دچار تحیر میشم . اشتباه که نیست گفته شد عدد 3.14 برای محاسبات بعدی مناسب نیست به دلایل مذکور(خب این دلایل چقدر محسوس بود که من نمی تونم چیزی بگم چون من که تا الان با پی مشکل نداشتم)برای راحتی محاسبات از عدد تاو استفده می کنند/ وگرنه دیگه چیز خاصی نیست/ به نظرم زیادی به مغزشون فشار آوردن 4 لینک به دیدگاه
mottaghi2001 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چیزی که واضحه عدد پی اشتباه نبوده و نیست چون اکثر علوم مهندسی تا الان از آن استفاده کرده اند و حتی با آن به فضا هم رفته ( در بحث پایداری سیستم ها کاربرد دارد) و اینکه بخواهند واحد را تغییر دهند برای استفاده راحتر و دقیق تر از نشانه های پیشرفت علمه و نمی تواند بیان کننده اشتباه بودن عدد پی باشه 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چیزی که واضحه عدد پی اشتباه نبوده و نیست چون اکثر علوم مهندسی تا الان از آن استفاده کرده اند و حتی با آن به فضا هم رفته ( در بحث پایداری سیستم ها کاربرد دارد) و اینکه بخواهند واحد را تغییر دهند برای استفاده راحتر و دقیق تر از نشانه های پیشرفت علمه و نمی تواند بیان کننده اشتباه بودن عدد پی باشه خوب منم میگم که من دلیل این تئوری رو دقیقا نمیفهمم خوب اگر مثلا ما هم بگیم بجای " پی " و یا " 2پی = تاو " یه پارامتر مثل " سای " معرفی کنیم با ضریب " 4 پی " چی میشه ؟ بعدشم من اگه میگم مثلا درس ارتعاشات چون دوستان عزیز میدونن چقدر روابط ارتعاشات مثلا ارتعاشات هارمونیک و یا ارتعاشات با بیش از 3 درجه ازادی به چه صورته ... اینکه بیایم به این واسطه پشت هر رابطه یه ضریب 2 قرار بدیم ایا صحیحه ؟ 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ نظر خاصی ندارم ولی جالبه جالب و مبهمه 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ممنون علی جان اتفاقا از اول هم این عدد پی ثابت درستی در ریاضیات نبود و همیشه در مسائل ریاضیات با رند گرفتن و یا نگرفتن آن جواب درستی به دست نمی آمد بنظر من این عدد میتونه به واقعیت نزدیکتر باشه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ممنون علی جان اتفاقا از اول هم این عدد پی ثابت درستی در ریاضیات نبود و همیشه در مسائل ریاضیات با رند گرفتن و یا نگرفتن آن جواب درستی به دست نمی آمد بنظر من این عدد میتونه به واقعیت نزدیکتر باشه متوجه نشدم اگه پی غلط باشه "دو پی" درسته؟! 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ خوب منم میگم که من دلیل این تئوری رو دقیقا نمیفهمم خوب اگر مثلا ما هم بگیم بجای " پی " و یا " 2پی = تاو " یه پارامتر مثل " سای " معرفی کنیم با ضریب " 4 پی " چی میشه ؟ بعدشم من اگه میگم مثلا درس ارتعاشات چون دوستان عزیز میدونن چقدر روابط ارتعاشات مثلا ارتعاشات هارمونیک و یا ارتعاشات با بیش از 3 درجه ازادی به چه صورته ... اینکه بیایم به این واسطه پشت هر رابطه یه ضریب 2 قرار بدیم ایا صحیحه ؟ دی قطر دایره ار شعاع دایره حال مثال بجای اینکه برا محیط دایره بگیم پی دی می گیم: تاو ار و در محاسبات بعدی تاو دیگه وارد میدان میشه آره شاید اوایل سخت باشه اینکه بخواهیم ذهنیات قبلی رو با تبدیل پی به تاو تغییر بدیم ولی خب اونا میگن در محاسبات حجیم جلوتر- این تغییر باعث ساده سازی می شه حالا شما ارتعاشات رو مثال زدین که من نگرفتم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ به نطرم این بحثها برا تنوع خوبه منتها از دوستان تقاضا میشه در تاپیک های غنی تر و مهمتر هم فعالیت کنن حالا هر کسی با توجه به گرایش خودش و وقتی که داره مثلا سیال غیر نیوتنی http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=603088#post603088 انرژی تجدید پذیر http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=602765#post602765 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ دی قطر دایرهار شعاع دایره حال مثال بجای اینکه برا محیط دایره بگیم پی دی می گیم: تاو ار و در محاسبات بعدی تاو دیگه وارد میدان میشه آره شاید اوایل سخت باشه اینکه بخواهیم ذهنیات قبلی رو با تبدیل پی به تاو تغییر بدیم ولی خب اونا میگن در محاسبات حجیم جلوتر- این تغییر باعث ساده سازی می شه حالا شما ارتعاشات رو مثال زدین که من نگرفتم خوب این که شما میگین یه دیدگاه هست که مربوط به مسائل خیلی ساده ی ریاضیاتی ( محاسبه ی مساحت دایره و ... ) میشه ولی در مباحث پیشرفته ایا میشه پشت هر رابطه ای که در اون عدد پی استفاده شده الان یک ضریب 2 اضافه کرد ؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ خوب این که شما میگین یه دیدگاه هست که مربوط به مسائل خیلی ساده ی ریاضیاتی ( محاسبه ی مساحت دایره و ... ) میشهولی در مباحث پیشرفته ایا میشه پشت هر رابطه ای که در اون عدد پی استفاده شده الان یک ضریب 2 اضافه کرد ؟ مهندس یه مثال از همون ارتعاشات رو که گفتین بزنید تا ببینم چطور میشه 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ به نطرم این بحثها برا تنوع خوبه منتها از دوستان تقاضا میشه در تاپیک های غنی تر و مهمتر هم فعالیت کنن حالا هر کسی با توجه به گرایش خودش و وقتی که دارهمثلا سیال غیر نیوتنی http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=603088#post603088 انرژی تجدید پذیر http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=602765#post602765 خوب اون تاپیکا در تالارهای تخصصی ایجاد شده و این تاپیک در تالار گفتگوها از طرف فکر نکنم این موضوع تفریحی باشه بهتره اگر قراره مشترکان تاپیکی به کارهای مهمتر دعوت بشن " تاپیک گفتگو ی به شدت صمیمانه " به دعوت بشن . ممنون 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ حالا مقدار عدد پی زیاد مهم نیست. تو خیلی از معادلات اساسی مکانیک و ارتعاشات و...... فرمول های کلی بر اساس عدد پی نوشته شده. اینجوری کلی تغییر باید در همه جا ایجاد باشه. مثلا دوره تناوب آونگ !!!!! فکر کنم بیشتر یک شعار است. 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ حالا مقدار عدد پی زیاد مهم نیست. تو خیلی از معادلات اساسی مکانیک و ارتعاشات و...... فرمول های کلی بر اساس عدد پی نوشته شده. اینجوری کلی تغییر باید در همه جا ایجاد باشه. مثلا دوره تناوب آونگ !!!!! فکر کنم بیشتر یک شعار است. خوب منم همینو میگم روابط ارتعاشات و کنترل خیلی بر این اساس وابسته هستند و با این تئوری نمیشه هینجوری یه ضریب 2 پشت هر رابطه قرار داد ... باید بیشتر در موردش سرچ کنم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده