کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ این قدر دوست دارم این فک و فامیلمو تحلیل کنم که خدا می دونه... من از دار دنیا همین یه زن عمو رو دارم... اوهههههه دوسش دارم یه عالمه... ولی اولا اصلا فرق بین شوخی و جدیشو نمی فهمیدم...منم حساسسسسسسسسسسس... خلاصه این که بقیه رو بچه ها گفتن... یه چیز دیگه خیلییییی به شوهر و بچه هاش علاقه داره کلا زن زندگیه... 8 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلاااممم:dancegirl2: وای ببین کی اینجاست مامان جونممم:shad: مامانی ستیم خیلی مهلبونه.....:w36: منم خیلی دوس داره...خیلی ام هوامو داره.....:62izy85: گردش زیاد میره ...اسپمم تا دلت بخواد...:4chsmu1: خیلی جنبه اش بالاس.... اگه کسی اذیتش کنه خوب از پسش بر میاد خوب ضایعشون میکنه که حرفی برا گفتن ندارن! پشت سر مردمم خیلی حرف در میاره...تو این کارم تخصص خودشو داره.... مامان جوونم زیاد درس نمیخونه ...فخط در حد پاسی... راستی مامانم خوشگل و با نمکه و من به مامانیم افتخال میکنم...:aghosh: 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ این قدر دوست دارم این فک و فامیلمو تحلیل کنم که خدا می دونه... من از دار دنیا همین یه زن عمو رو دارم... اوهههههه دوسش دارم یه عالمه... ولی اولا اصلا فرق بین شوخی و جدیشو نمی فهمیدم...منم حساسسسسسسسسسسس... خلاصه این که بقیه رو بچه ها گفتن... یه چیز دیگه خیلییییی به شوهر و بچه هاش علاقه داره کلا زن زندگیه... :aghosh: برادر زاده شووور تو هم ياد بگير زود شوور كن ازدواج منو مهلداد عخشولانه بوده مرسي اومدي كتي جوني:wubpink: 8 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلاااممم:dancegirl2: وای ببین کی اینجاست مامان جونممم:shad: مامانی ستیم خیلی مهلبونه.....:w36: منم خیلی دوس داره...خیلی ام هوامو داره.....:62izy85: گردش زیاد میره ...اسپمم تا دلت بخواد...:4chsmu1: خیلی جنبه اش بالاس.... اگه کسی اذیتش کنه خوب از پسش بر میاد خوب ضایعشون میکنه که حرفی برا گفتن ندارن! پشت سر مردمم خیلی حرف در میاره...تو این کارم تخصص خودشو داره.... مامان جوونم زیاد درس نمیخونه ...فخط در حد پاسی... راستی مامانم خوشگل و با نمکه و من به مامانیم افتخال میکنم...:aghosh: تخصص تو حرف در اوردن:icon_pf (34): :aghosh: ميسي موشتبا جووون 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خوب بازم من اومد یه خواهر خیلی خوب داره خواهرش خیلی دخمل خوبیه خانومیه خواهر کار دونی داره حرف های خواهرشو باید با اب طلا نوشت تمت یه مشکلی هست که خواهر سیتی دانلود منیجر نصب نمی کنه :icon_pf (34): بازم میام 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خوب بازم من اومد یه خواهر خیلی خوب داره خواهرش خیلی دخمل خوبیه خانومیه خواهر کار دونی داره حرف های خواهرشو باید با اب طلا نوشت تمت یه مشکلی هست که خواهر سیتی دانلود منیجر نصب نمی کنه :icon_pf (34): بازم میام الان اينا تحليل شخصيت منه؟ 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام علیکم . جنبه های منفی : - تاثیر پذیریه بالا از محیط - انتقاد پذیری ضعیف - من خودم موندم اون دو تا مورد بالا چجوری باهم جمع شدن ! - وابستگیه شدید به اینترنت جنبه های مثبت: - خوندن نماز - مودب - شاد و پر انرژی - صبر و حوصله زیاد - دلسوز - اجتماعی بازم هست اما فعلا حضور ذهن ندارم 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ الان اينا تحليل شخصيت منه؟ اره مگه چشه راستی الان مهدی یادم انداخت مرده مشخصات شوهر اینده اش ام 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ تخصص تو حرف در اوردن:icon_pf (34): :aghosh: ميسي موشتبا جووون مامان من عین واقعیت رو میگم 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خب اوامر را اطاعت نموده و خدمت رسیدیم تا تحلیل نماییم ستیا جان را تا از خجالتش دربیاییم :gnugghender: خب من توی میتینگا و سفر کاشون دیدمش اما خیلی هم کلام نبودیم. پس چیز زیادی توقع داشته باشید ازش بدونم و کامل تحلیلش کنم. توی نت خیلی روش خوبه و کلی میحرفه چه اسپم چه غیر اسپم اما توی واقعیت کم حرفه. حس میکنم با کسایی که صمیمی میشه زیاد میحرفه و روش وا میشه اما با اونایی که خیلی آشنا نیس کم حرفه و کمی کم رو. قاعدتن باید جنبش بالا باشه و حدود و حریم ها رو رعایت کنه. خودشو اصن نمیگیره و مهربون به نظر میرسه. هرچند توی این روابط فامیلی حسود نشونه میده گاهی اوقات اما نباید چنین آدمی باشه و به نظر من این حسادت رو از باب شوخی و خنده نشون میده. آدم حرف گوش کنیه مخصوصا کاری که قراره بکنه توش آدمهای دیگه ذی نفع باشن.(اون فیلم رو گفتم به کسی نده کلن پاکید ) نمیدونم چند سالشه اما در حد برخوردی که باهاش داشتم به بلوغ فکری رسیده مخصوصا توی روابط اجتماعی اما حس میکنم مثل خودم هنو کار داره تا کامل بشه. آدمی نیست که خودشو بگیره با این که همونجور که گفتم توی برخورد با غریبه ها کم رویه. باید مسئولیت پذیر و مهربون باشه.(میخواست دخمل منو اون شب ببره برسونه) در کل توی واقعیت آرومتر از مجازه و توی واقعیت زیاد شیطنت نمیکنه. خیلی مراقبه که دیگران ازش دلخور نشن و حرفی نزنه که کسی ناراحت بشه. دیگه بیشتر از این نفهمیدم. امیدوارم روز به روز بهتر از اینی بشه که هست و در پناه ایزد یکتا در آرامش و شادی زندگی کنه بر بام آرزوهاش وایسه محکم و استوار. 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خب اوامر را اطاعت نموده و خدمت رسیدیم تا تحلیل نماییم ستیا جان را تا از خجالتش دریاییم :gnugghender: خب من توی میتینگا و سفر کاشون دیدمش اما خیلی هم کلام نبودیم. پس چیز زیادی توقع داشته باشید ازش بدونم و کامل تحلیلش کنم. توی نت خیلی روش خوبه و کلی میحرفه چه اسپم چه غیر اسپم اما توی واقعیت کم حرفه. حس میکنم با کسایی که صمیمی میشه زیاد میحرفه و روش وا میشه اما با اونایی که خیلی آشنا نیس کم حرفه و کمی کم رو. قاعدتن باید جنبش بالا باشه و حدود و حریم ها رو رعایت کنه. خودشو اصن نمیگیره و مهربون به نظر میرسه. هرچند توی این روابط فامیلی حسود نشونه میده گاهی اوقات اما نباید چنین آدمی باشه و به نظر من این حسادت رو از باب شوخی و خنده نشون میده. آدم هرف گوش کنیه مخصوصا کاری که قراره بکنه توش آدمهای دیگه ذی نفع باشن.(اون فیلم رو گفتم به کسی نده کلن پاکید ) نمیدونم چند سالشه اما در حد برخوردی که باهاش داشتم به بلوغ فکری رسیده مخصوصا توی روابط اجتماعی اما حس میکنم مثلخودم هنو کار داره تا کامل بشه. آدمی نیست که خودشو بگیره با این که همونجور که گفتم توی برخورد با غریبه ها کم رویه. باید مسئولیت پذیر و مهربون باشه.(میخواست دخمل منو اون شب ببره برسونه) در کل توی واقعیت آرومتر از مجازه و توی واقعیت زیاد شیطنت نمیکنه. خیلی مراقبه که دیگران ازش دلخور نشن و حرفی نزنه که کسی ناراحت بشه. دیگه بیشتر از این نفهمیدم. امیدوارم روز به روز بهتر از اینی بشه که هست و در پناه ایزد یکتا در آرامش و شادی زندگی کنه بر بام آرزوهاش وایسه محکم و استوار. چه رمانتیک تحلیل کرد گریه ام گرفت 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام علیکم . جنبه های منفی : - تاثیر پذیریه بالا از محیط - انتقاد پذیری ضعیف - من خودم موندم اون دو تا مورد بالا چجوری باهم جمع شدن ! - وابستگیه شدید به اینترنت جنبه های مثبت: - خوندن نماز - مودب - شاد و پر انرژی - صبر و حوصله زیاد - دلسوز - اجتماعی بازم هست اما فعلا حضور ذهن ندارم عليك سلام :4chsmu1: وابستگيم كه كم شده انتقاد پذيري هم حق داري بعضي وقتا اصلا دوست ندارم كسي از كارام انتقاد كنه تاثير پذيري از محيط نميگم نيستم ولي بالا نيست ديگه:icon_pf (34): مرررسي كه اومدي:wubpink: اگه بازم يادت اومد بيا حتما 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ چه رمانتیک تحلیل کرد گریه ام گرفت 6 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خب .. منم بگم .... مثل باباش آدم خوبیه ..... مثل باباش خوشتیپ ... مثل باباش مهربون.... مثل باباش خانواده دوست .... مثل باباش دارای افزایش جمعیت بالای خانوادگی ....... کلا مثل باباش بچه خوبیه .......باباشم خیلی دوسش داره .....همه خصوصیات اخلاقی خوبش به باباش رفته .... باریک دخمل بابا .....باریک 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خب اوامر را اطاعت نموده و خدمت رسیدیم تا تحلیل نماییم ستیا جان را تا از خجالتش دربیاییم :gnugghender: خب من توی میتینگا و سفر کاشون دیدمش اما خیلی هم کلام نبودیم. پس چیز زیادی توقع داشته باشید ازش بدونم و کامل تحلیلش کنم. توی نت خیلی روش خوبه و کلی میحرفه چه اسپم چه غیر اسپم اما توی واقعیت کم حرفه. حس میکنم با کسایی که صمیمی میشه زیاد میحرفه و روش وا میشه اما با اونایی که خیلی آشنا نیس کم حرفه و کمی کم رو. قاعدتن باید جنبش بالا باشه و حدود و حریم ها رو رعایت کنه. خودشو اصن نمیگیره و مهربون به نظر میرسه. هرچند توی این روابط فامیلی حسود نشونه میده گاهی اوقات اما نباید چنین آدمی باشه و به نظر من این حسادت رو از باب شوخی و خنده نشون میده. آدم حرف گوش کنیه مخصوصا کاری که قراره بکنه توش آدمهای دیگه ذی نفع باشن.(اون فیلم رو گفتم به کسی نده کلن پاکید ) نمیدونم چند سالشه اما در حد برخوردی که باهاش داشتم به بلوغ فکری رسیده مخصوصا توی روابط اجتماعی اما حس میکنم مثل خودم هنو کار داره تا کامل بشه. آدمی نیست که خودشو بگیره با این که همونجور که گفتم توی برخورد با غریبه ها کم رویه. باید مسئولیت پذیر و مهربون باشه.(میخواست دخمل منو اون شب ببره برسونه) در کل توی واقعیت آرومتر از مجازه و توی واقعیت زیاد شیطنت نمیکنه. خیلی مراقبه که دیگران ازش دلخور نشن و حرفی نزنه که کسی ناراحت بشه. دیگه بیشتر از این نفهمیدم. امیدوارم روز به روز بهتر از اینی بشه که هست و در پناه ایزد یکتا در آرامش و شادی زندگی کنه بر بام آرزوهاش وایسه محکم و استوار. اوهوم تو واقعيت كم رو ميشم:girl_blush2: اونم واسه كسايي كه زياد نميشناسمشون فيلمو پاكيدم گفتم به وقت دوستام ميرن سراغ فيلمام ميبينن روابط فاميلي ما كه همش شوخيه دخملت هم دوست جونمه، بچه محله خواستم حق بچه محلي رو ادا كنم:ws2: ممنون كه اومدي تحليلم كردي:wubpink: خوشاليدم 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خب ..منم بگم .... مثل باباش آدم خوبیه ..... مثل باباش خوشتیپ ... مثل باباش مهربون.... مثل باباش خانواده دوست .... مثل باباش دارای افزایش جمعیت بالای خانوادگی ....... کلا مثل باباش بچه خوبیه .......باباشم خیلی دوسش داره .....همه خصوصیات اخلاقی خوبش به باباش رفته .... باریک دخمل بابا .....باریک ما هرچي داريم از بابامون داريم:4chsmu1: آخه بابام منو دنيا اورد قفوووون باباي نمونه ام برم:aghosh: 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ فيلمو پاكيدم گفتم به وقت دوستام ميرن سراغ فيلمام ميبينن خدا خیرت بده دخملت [/url]هم دوست جونمه، بچه محله خواستم حق بچه محلي رو ادا كنم:ws2: دمت گرم بامعرفت 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ کسی نیست یعنی باز من تحلیل کنم غیرت جوجو از این بیشتره شوهرش رو با4 تا حوری میبینه و صداش در نمیاد شوهر نماز خون می خاد که عمرا گیرش بیاد به دانشگاهشون هم علاقه داره لب تابش رو اندازه شوهرش دوست داره که حاظره شوهرش ...................... بشه اما لب تاپش چیزیش نشه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ دختر خوب باصفا بچه ی پاک و بی ریا :4chsmu1: یه کم فاصله چونه تا محل رویش موهاش زیاده اسپم میکنه در حد لالیگا یه تایپیکو یه شبه میرسونه به صفه 40 کلا خیلی فک و فامیل داره اینجا...:4chsmu1: همین دیگه 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ با سلام ...........................ستی که گور میگرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور گرفت تو را؟؟؟؟ ستی تو دنیای مجازی خیلی شر و شور داره ولی تو دنیای واقعی یکم خجالتیه اینطیری نیست اصلا ممکنه بعد 3 ساعت یه آه بکشه:icon_pf (34): مهربونه خوش اخلاقه...اسپم زیاد میکرد کم کرده هرجا میری ستی رو اونجا میبینی .. دست و دلبازه پایه هر برنامه ایه با الهه(godess) که میوفتن این توانایی رو دارن که یه تاپیک علمیه توپ و تبدیل به یه تاپیک خواستگاری کنن زیادیشم خوب نیست اینقدر اسپم کردن بعضی وقتا میخوام بزنم لهش کنم ولی چون میدونم دختر خوب و ماهیه کاری باهاش ندارم :wubpink: کلا یه دختر با حیات:4chsmu1: و خانومیه چش نخوره یه شوهر خوب گیرش میاد اهان راستی خیلی با کلاسه مخصوصا اون باد بزنش خیلی خوبه 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده