MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ میشه تو زندگیت زخمي خورده باشي به يادش... صادق هدايت رو ياد نكني؟ مي شه فصل سرد شروع بشه و از پنجره تو بريزه... لبخند فروغ جلوي چشمت نياد؟ مي شه در مورد بوي دهان صحبت بشه. چه خوب چه بد... ياد و صداي شاملو تو سرت نپيچه؟ مي شه كلمه يوزپلنگ .آره همين جونور خال خال و شكارچي... بهت نگه: من به شكل غم انگيزي بيژن نجدي هستم؟ مي شه بگي: عيدي و... ياد فرهاد نيفتي؟ مي شه اسم عزراييل و ملكوت بياد... تو رو ياد دكتر حاتم و بهرام صادقي نندازه؟ مي شه بگي: معصوم چندم ... گلشيري يكهو نشينه جلوت و نگاهت نكنه؟ مي شه بگي: زمستان ... از صداي گرم نقالي اخوان گرم نشي؟ مي شه بگي: كوچه ...سفيدي مهتاب و چشمهاي فريدون مشيري رو نبيني؟ اصلا مي شه آرش كمانگير... بدون سياوش كسرايي تيري رها كرده باشه؟ مي شه قوزك پات از پياده روي درد بگيره... گرفتگي صداي فريدون فروغي گلوت رو نگيره؟ مي شه تيرباران...ياد اخم خسرو گلسرخي نندازه تو رو؟ مي شه تو شب تاريك بترسي و لرز كني. نه حتي تو روز روشن روشن... با خودت نگي اگه ترس و لرز ساعدي نبود چكار مي كردم؟ مي شه بگي: انتر ... به صادق چوبك با اون كلاهش لبخند نزني؟ انصافا مي شه بگي: يكي بود يكي نبود... ياد دور روزگار جمالزاده نيفتي؟ مي شه بارون بياد و نگي: آي باران باران شيشه پنجره را باران شست...و حميد مصدق جاش خالي نباشه؟ مي دونم مي شه هاي ديگه اي هم هست كه تو يادت اومده يا شكلش با اين مي شه ها من خيلي فرق مي كنه...ياد همشون بخير اگه نبودن و ما نداشتيمشون شايد اين روزا كه آدما پر از بخل و كسالت شدن، ديگه مي شه اي نمي موند كه يادي بخواد بمونه اونهايي هم كه هستند سرشون سلامت .دلشون بي غصه 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ آره شده یاد اینها نیفتم ولی بعضی هاشو شده که یاد همین میشه ها می افتم عیدی و کوچه .......... 6 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ البته همه اینایی که گفتی رو نمیشناسم ولی حتما اونام قد خودشون بزرگ بودن :JC_thinking: امیدوارم قبله مردن ادمای بزرگ یادشون باشیم نه بعد مرگشون 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وای مرسییییییییییییی این اسما من و برد یه جای دور .... یادش بخیر ....یاد این آدما ...یاد این کتابا و یاد اون دورانی که بود .... 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وای مرسییییییییییییی این اسما من و برد یه جای دور .... یادش بخیر ....یاد این آدما ...یاد این کتابا و یاد اون دورانی که بود .... خودم که خوندمش لذت بردم. گفتم شما رو هم بی نصیب نگذاشته باشم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده