peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 1 مهر، 2011 سلام دوستان حتما واژه گارانتی به گوشتون خورده تاحالا!!خرید هر وسیله از لوازم منزل یا وسایل سرگرمی که میریم اولین چیزی که سوال میکنیم اینه که :«ببخشید؟گارانتی که داره؟» واقعا چقدربه این علامت اطمینان دارید؟تابه حال شده است وسیله ای بگیرید واز گرانتی آن استفاده کنید؟اصلا گارانتی مال چه محصولاتی است؟ من خودم بنابه مقتضیات شغلم زیاد این سوال ازم میشه بعضی مواقع واقعاکلافه میشم:w74: شماچی؟تاحالاموردی داشتیدکه گارانتی داشته باشه اما بی فایده؟ 14
Ehsan 112346 ارسال شده در 1 مهر، 2011 گارانتی تو ایران بزرگترین دروغی است که تا حالا شنیده ام !!! بهتره اسم آن از Guarantee به Donkey Costumer تغییر پیدا کنه. هر جنس که گارانتی داشته،وقتی خراب شده، اون طرف صاحب گارانتی گفته این شامل گارانتی نمیشه،باید پولش را بدهی !!! تا حالا در زندگی استفاده نکردیم،همیشه پول قطعه خراب را دادیم،البته برای تلویزیون یکبار طرف 30 درصد تخفیف داد !!! 13
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 1 مهر، 2011 گارانتی بعضی شرکتها معتبر هستند.مثلا مامان بزرگمینا ال سی دی سامسونگ خریدن با گارانتی سام سرویس.قبل از اتمام گارانتی خراب شد در کمتر از 2 ساعت اومدن بدون هیچ هزینه ای قطعه رو عوض کردن و رفتن. اما یه زمانی گوشی بابام خراب شد گارانتیش خدمات طلایی نوکیا بود رفته بود به آدرسش طرف کلاه بردار بوده گوشیای ملت رو برداشته فلنگو بسته! 10
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2011 گارانتی بعضی شرکتها معتبر هستند.مثلا مامان بزرگمینا ال سی دی سامسونگ خریدن با گارانتی سام سرویس.قبل از اتمام گارانتی خراب شد در کمتر از 2 ساعت اومدن بدون هیچ هزینه ای قطعه رو عوض کردن و رفتن.اما یه زمانی گوشی بابام خراب شد گارانتیش خدمات طلایی نوکیا بود رفته بود به آدرسش طرف کلاه بردار بوده گوشیای ملت رو برداشته فلنگو بسته! البته سامسونگ دراین زمینه خیلی داره قوی عمل میکنه وخدمات پس از فروش وگارانتیش واقعا خوبه. اما نوکیاروکمترکسی رو دیدم ازش راضی باشه 6
b-d 2058 ارسال شده در 1 مهر، 2011 والله من به شخصه تا حالا وسایلی که خریدم نتونستم از گارانتی شون استفاده کنم .یعنی گارانتی در ایران معنی نداره. خوب واقعیه یه مملکتی که اکثر کالاهاش وارداتی یه و اکثره اون وارداتیا قاچاقی معلومه که گارانتی مفهومی نداره. حالا فروشنه ها هم هم از این بحث خوب استفاده می کنند و وقتی جنسی رو می خان بفروشن میبنی یه درصدی هم روش می کشن می گن گارانتی داره در حالی که خودشون هم میدونند همش کشکه !!! 8
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2011 والله من به شخصه تا حالا وسایلی که خریدم نتونستم از گارانتی شون استفاده کنم .یعنی گارانتی در ایران معنی نداره. خوب واقعیه یه مملکتی که اکثر کالاهاش وارداتی یه و اکثره اون وارداتیا قاچاقی معلومه که گارانتی مفهومی نداره. حالا فروشنه ها هم هم از این بحث خوب استفاده می کنند و وقتی جنسی رو می خان بفروشن میبنی یه درصدی هم روش می کشن می گن گارانتی داره در حالی که خودشون هم میدونند همش کشکه !!! کاملا درسته البته این دونستن منحصربه فروشنده نمیشه من خودم بسیاری از اجناس رو که میخوام بفروشم با اینکه هم من هم خریدار میدونیم این جنس چینی درجه4 هم نیست اما اگه یه برگه الکی به اسم گارانتی روش باشه هم من میتونم بهتر بفروشم هم خریدار راحت تر اعتماد میکنه:gnugghender: حالا این برگه الکی که هم من هم خریدار میدونیم الکی هست چه ضمانتی بهش میده که جنس با برگه گارانتی رو بهتر میخرندنمیدونم واقعا 4
b-d 2058 ارسال شده در 1 مهر، 2011 کاملا درسته البته این دونستن منحصربه فروشنده نمیشه من خودم بسیاری از اجناس رو که میخوام بفروشم با اینکه هم من هم خریدار میدونیم این جنس چینی درجه4 هم نیست اما اگه یه برگه الکی به اسم گارانتی روش باشه هم من میتونم بهتر بفروشم هم خریدار راحت تر اعتماد میکنه:gnugghender: حالا این برگه الکی که هم من هم خریدار میدونیم الکی هست چه ضمانتی بهش میده که جنس با برگه گارانتی رو بهتر میخرندنمیدونم واقعا هیچ ضمانتی عزیز.. چون کسی که می خاد یه جنسی رو بگیره دیگه با گارانتی یا بدون گارانتی می گیره چون مجبوره و همه جای ایران همینطوری هست یه جورایی خودش رو قانع می کنه که اون جنس رو بخره همین. 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 1 مهر، 2011 گارانتی به نظرم تو بعضی اجناس حداقل اطمینان میده به آدم! چند وقت پیش رفته بودم دوربین بگیرم قیمتش همه جا بود 260 یه جا میداد 250 ولی رنگ دوربینی که روی جعبه بود صورتی بود ولی دوربین توش نقره ای:icon_pf (34): بعد رفتم با گارانتی پارس الرمس خریدم که تو دفترچه کانن نوشته اسمشو دوربینم کاملا پلمب بود.حداقل خیالم راحته قطعاتش عوض نشده 5
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2011 این جالبه اجناس ایرانی(البته شرکت پارس استثنا است گرچه این شرکت هم چون تلفیقی ازپارس الکتریک ایران وگروندیک آلمان هست )گارانتی هاشون اعتبارش از اجناس وارداتی خیلی کمتره واین جای تأسف داره.:icon_pf (34): یاز این نمونه شرکتهای داخلی میشه یه اوسان یا اسنوا یا حتی صاایران اشاره کرد که واقعا گارانتی میشه گفت ندارند درمقابل شرکتjvc یا pioneer یاpanasonicواقعا گارانتی هاشون معتبره 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 1 مهر، 2011 منم با اسی موافقم...تو ایران نمیشه توقع خدمات پس از فروش حرفه ای داشت...چون هیچ چیزمون حرفه ای نیست.... 7
Avenger 19333 ارسال شده در 1 مهر، 2011 من از گارانتی زیاد استفاده کردم ولی خیلی از گارانتی ها بیخودیه وسیله الکترو نیکی میخری میگی گارانتی داره میگه داره ولی تا لحظه ای که از در مغازه خارج بشی بعد با خودته شرکتای معتبر هم طوری گارانتی میدن که ندن بهتره وسیله نو رو میبری خونه یه هفته نشده میسوزه میبری گارانتی بجای نو همون رو برات تعمیر میکنه اخه این شد وضع گارانتی 8
Avenger 19333 ارسال شده در 1 مهر، 2011 من از گارانتی زیاد استفاده کردم ولی خیلی از گارانتی ها بیخودیه وسیله الکترو نیکی میخری میگی گارانتی داره میگه داره ولی تا لحظه ای که از در مغازه خارج بشی بعد با خودته شرکتای معتبر هم طوری گارانتی میدن که ندن بهتره وسیله نو رو میبری خونه یه هفته نشده میسوزه میبری گارانتی بجای نو همون رو برات تعمیر میکنه اخه این شد وضع گارانتی 4
shaden. 18583 ارسال شده در 1 مهر، 2011 سلام دوستان حتما واژه گارانتی به گوشتون خورده تاحالا!!خرید هر وسیله از لوازم منزل یا وسایل سرگرمی که میریم اولین چیزی که سوال میکنیم اینه که :«ببخشید؟گارانتی که داره؟» واقعا چقدربه این علامت اطمینان دارید؟تابه حال شده است وسیله ای بگیرید واز گرانتی آن استفاده کنید؟اصلا گارانتی مال چه محصولاتی است؟ من خودم بنابه مقتضیات شغلم زیاد این سوال ازم میشه بعضی مواقع واقعاکلافه میشم:w74: شماچی؟تاحالاموردی داشتیدکه گارانتی داشته باشه اما بی فایده؟ همین چند روز پیش یه led lgخریده بودم دوهفته نشده سوخت شرکتش یه نو برامون فرستاد 6
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2011 من از گارانتی زیاد استفاده کردم ولی خیلی از گارانتی ها بیخودیه وسیله الکترو نیکی میخری میگی گارانتی داره میگه داره ولی تا لحظه ای که از در مغازه خارج بشی بعد با خودته شرکتای معتبر هم طوری گارانتی میدن که ندن بهتره وسیله نو رو میبری خونه یه هفته نشده میسوزه میبری گارانتی بجای نو همون رو برات تعمیر میکنه اخه این شد وضع گارانتی البته این نکته رو شاید بنابه شغل ورشته کاریم میگم امابیشتر خرابی دستگاههای الکترونیکی به عدم استفاده صحیح خودما برمیگرده.وسایلی الکترونیکی امروزی به دلیل دیجیتالی شدن خیلی به نوسانات برق حساس هستند وحتما باید یه محافظ برق مطمئن سرراه اونها قرار داد.یا خیلی شرایط دیگه که بازبه نحوه استفاده ما برمیگرده ناگفته نماند بسیاری از شرایطی که شرکتهابرای اینکه محصول رو شامل گارانتی کنند قرار میدن مسخره وخنده داره یه دستگاه ضبط خانگی بود یه روز درمغازه که بیکار بودم نشستم شرایط گارانتی شو خوندم واقعا خنده ام گرفت شرایطی عنوان کرده بود که هیچ آدم عاقلی دستگاه رو تو اون شرایط قرار نمیداد تقریبا میشد خلاصه اش کرد تو یه جمله: آقادستگاه رونیار گارانتی:brodkavelarg: 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 مهر، 2011 در کنار این گارانتی هم کلمه ای هست به نام نصب رایگان :icon_pf (34): تا حالا نشده بیان وسیله ای رو نصب کنن و ازمون پول نگیرن :167: میگن این جز نصب نیست یا فلان چیز باید اضافه بشه و........... از این حرف ها البته اومدن لباس شویی نصب کردن برامون نصب رایگان اما نصابه گفت شلنگ های اب کارخونه به درد نمی خوره خودش شنگ اب انداخت از قیمت مغازه بالا تره :icon_pf (34): 6
setiya 12665 ارسال شده در 1 مهر، 2011 تنها گارانتي كه استفاده كردم دو هفته پيش واسه لپ تاپم بود آقاهه گفت مادر بردت سوخته درست نميشه يه لب تاپ دست دوم در حد نو ميدم بهت:icon_pf (34): ديگه قبول نكردم اونم يه مادر برد نو گذاشت تو لبتاپم 7
MechJJ 11368 ارسال شده در 1 مهر، 2011 تنها باری که استفاده کردم درباره هارد لپ تاپم بود که به فنا رفت. شانس آوردم یک ماه قبل از پایان گارانتی بود وگرنه کلی باید پیاده میشدم.... 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 مهر، 2011 ماهم چندبار استفاده کردیم یک آبگرم کن داشتیم بوتان چند سال پیش دو روز مونده به پایان گارانتیش مخزنش سوراخ شد البته یک بارم همون اولش که خریده بودنش کل مخزنش منفجر شده بود تعویض کردند...بعد اومدند بردنش وقتی آوردنش بحد مرگ میلرزید بعد باز بازش کردیم دیدیم طرف توی لوله هاش چسب ریخته بوده خودمون بردیمش بیرون جوشش دادیم......بعدم کلا نابود شد عوضش کردیم مادر برد پی سیمم مشکل داشت عوضش کرد .... آخرین باری هم که از گارانتی استفاده کردم اسپیکر خریده بودم سوخت بعد از سه هفته خوابیدن در مغازه طرف جاش یکی دیگه برداشتیم.. در کل فکرکنم فقط ال سی دی و ال ای دی و وسایل کامپیوتری درحال حاضر گارانتیشون مثل آدم کارمیکنه 6
vahid88 9651 ارسال شده در 1 مهر، 2011 تنها چیزی که از گارانتی یادمه که همیشه هم شنیده میشهاینه : مشکل از برق شما ست که شامل گارانتی نمیشه. البته نمایندگی هاشون هم میگن تا یه هزینه ی محدودی شامل گارانتی میشه بیشتر از اون نه؟!!!!!! 3
کهربا 18089 ارسال شده در 1 مهر، 2011 ااا پیمان خان شما که خودت تو کار تعمیراتی چرا ؟!! لوازم برقی و صوتی و تصویری همشون گارانتی دارن و گارانتی هاشون هم معتبره فقط باید به نمایندگی های مجازشون مراجعه بشه شرکت هایی مثل ال جی ، سامسونگ ، سونی ، مارشال ، های سنس ، راک ، پاناسونیک و ... تمامشون تو ایران نمایندگی خدمات پس از فروش دارن و اگه دستگاه قبل از اتمام گارانتی خراب بشه بدون هیچ هزینه ای تعمیر می کنن 5
ارسال های توصیه شده