کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ مرسی من خیلی سوال دارم در مورد ارشد :girl_blush2: من با دروس از نظر مفهومی مشکل نداشتم تا به حال اما مشکل بزرگی که دارم اینه که به جواب آخر نمی رسم و خب چون اساتید هم کاری به جواب آخر ندارن و راه حل بیشتر مد نظرشونه من به مشکل برنخوردم و نمره گرفتم الان نمی دونم چیکار کنم من تو اکثر درسها همینطورم 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ مرسی من خیلی سوال دارم در مورد ارشد :girl_blush2: من با دروس از نظر مفهومی مشکل نداشتم تا به حال اما مشکل بزرگی که دارم اینه که به جواب آخر نمی رسم و خب چون اساتید هم کاری به جواب آخر ندارن و راه حل بیشتر مد نظرشونه من به مشکل برنخوردم و نمره گرفتم الان نمی دونم چیکار کنم من تو اکثر درسها همینطورم ب جواب آخر نمیرسین ینی چی ؟ مثلا ما همه پارامترهارو بدست میاوردیم دیگه تو فرمول اصلی جایگذاری نمیکردین ! شما الان دقیقا مشکلتون کجاست ؟ ی سوال دیگه ! شما برا ارشد 91 میخونین یا 92 ؟ 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ برای ارشد 92 الان دارم کسب اطلاعات می کنم البته 91 هم آزمایشی شرکت می کنم خب مثلا تو الکترونیک یک تقویت کننده های چند طبقه رو من جز به جز شروع می کنم به حل کردن بعد آخرش نمی دونم چی میشه جوابی ندارم راه حل همیشه به ذهنم می رسه ولی ... معمولا به جواب آخر نمی رسم 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ برای ارشد 92 الان دارم کسب اطلاعات می کنم البته 91 هم آزمایشی شرکت می کنم خب مثلا تو الکترونیک یک تقویت کننده های چند طبقه رو من جز به جز شروع می کنم به حل کردن بعد آخرش نمی دونم چی میشه جوابی ندارم راه حل همیشه به ذهنم می رسه ولی ... معمولا به جواب آخر نمی رسم منم دارم برا 92 بخونم .. .......... ب قول استادمون باید مهارتتون رو بالا ببرین ... اونم با تمرین زیاد ! منم تقریبا همچین مشکلی دارم .. گیج میشم از چ فرمولی استفاده کنم !!! .. سوالای دیگتون چیه ؟ شما ب چ گرایشی علاقه دارین ؟ من قدرت :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ ممنون منم تا قبل از اطلاعات در مورد اون چندتا گرایشی که پرسیدم 100 در 100 می خواستم قدرت بخونم اما الان به نظرم بیو الکتریک هم جالبه و به درد بخور 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ من ب قدرت خیلی علاقه دارم .. بعدش کنترل سوم هم بیوالکتریک از الکترونیک خوشم نمیاد .. مخابرات هم خیلی سخته !! راه آهن برقی با مدیریت انرژی هم کارایی ندارن ی جورایی وقت هدر دادنه تو این رشته هااا !! شما الان ب طور جدی شروع کردین ؟ ترم چندین ؟ 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ کیا دیروز کنکور پارسه داشتن بیاین بگید چی کار کردین ....... من که خیلی خیلی خیلی بد شد ........... هیچی نخونده بودم ولی یه چیز کاملا مشهود بود که تعداد بالایی وضعشون از منم که تازه یک هفتست شروع کردم خراب تر بود...... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ کیا دیروز کنکور پارسه داشتن بیاین بگید چی کار کردین .......من که خیلی خیلی خیلی بد شد ........... هیچی نخونده بودم ولی یه چیز کاملا مشهود بود که تعداد بالایی وضعشون از منم که تازه یک هفتست شروع کردم خراب تر بود...... این آزمون ها به چه صورته؟ تراز ؟ رتبه ؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ هم تراز میزنن هم رتبه و هم هر درس رو جداگونه درصد ، درصد میانگین، بالاترین درصد در بین شرکت کنندگان، تراز درس و رتبه درس رو مشخص میکنه .......... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ میشه در مورد خود آزمونش هم توضیح بدی؟ کیفیتش چه جوری بود ؟رسیدی بخونی تا اون میزانی که خودشون معین کرده بودن؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ میشه در مورد خود آزمونش هم توضیح بدی؟کیفیتش چه جوری بود ؟رسیدی بخونی تا اون میزانی که خودشون معین کرده بودن؟ این آزمون 25 درصد اول بود ولی من تازه یک هفتست شروع کردم و تقریبا هیچی نخونده بودم ..... سوالا رو نمیتونم بگم سخت بود چون نخونده بودم وقتی میتونم اظهار نظر کنم که خونده باشم ...... برنامشم تو یه تاپیک تو بخش تحصیلات تکمیلی گذاشتم .......... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ میبینم که دفترچه ها اومده دوستان تاریخ ثبت نام 17 ام تا 25 ام هست . سریعتر اقدام کنید که خیالتون راحت باشهه. امیدوارم همگیییی موفق باشید اساسی:yes: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ دوستان در مورد انتخاب رشته ها و گرایش ها بیاید بحث کنیم؟ در حال حاضر فک میکنید بیشترین قبولی برا کدوم گرایش باشه؟ و اینکه شماها تو کدوم گرایش ها شرکت میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ درصدها و منابع مطالعه رتبه 4 کنکور ارشد برق-کنترل 90 جناب مهندس مصطفی تیماج دانشجوی ارشد برق-کنترل دانشگاه صنعتی شریف سلام. درصدها: زبان 44 - ریاضی 64 - مدار 71 - کنترل 47 - سیگنال 57 - الکترونیک 57 - ماشین 28 منابع مطالعه: برای قسمت Vocabulary زبان سراغ کتاب های 504 و Essential Words for Toefl و تست های کنکورهای گذشته در زمینه زبان تخصصی هم برید سراغ متن های تخصصی که کتاب راهیان ارشد بسیار خوب کار کردند . ریاضی مهندسی برق راهیان ارشد - معادلات نیکوکار و راهیان ارشد - آمار پردازش - مدار جزوه دکتر ملک محمد مدرس ماهان و کتاب پارسه - کنترل خطی آریاز برادرانی و کتاب ماهان - سیگنال پارسه و نارنجی پوران پژوهش - الکترونیک مدرسان شریف و سپاهان - الکترومغناطیس دکتر اشرافیان اگه گیر نیاوردید کتاب پارسه و پردازش یا جهش که دکتر طاهری نوشتن.-ماشین پردازش.-بررسی کتاب هادی سعادت. ***مطالب مشاوره ای ایشون: سلام! اولا هدف خودتون رو مشخص کنید که کدوم گرایش رو می خواهید امتحان بدید و تمام توان رو روی اون گرایش بذارید. خوندن درس ها به صورت موازی توصیه می شه به این صورت که نقاط قوت خودتون رو تقویت کنید و نقاط ضعفتون رو به یک جایی برسونید که باعث نشه تراز منفی کسب کنید. برای صرفه جویی در وقت هم پیشنهاد می کنم که سراغ کتاب های مرجع نرید چون بسیار وقت گیر هستن و از کتابهای کنکور چاپ شده در بازار استفاده کنید اگه از این منابع استفاده کنید حتما تمام درس ها رو تموم خواهید کرد. روی ضرایب 4 بیشتر کار کنید.اگه می تونین از فعالیت های دیگه تون کم کنین حتما این کارو انجام بدین منظورم فعالیت هایی مثل دنبال کردن سریال هاست. اگر که خیلی حواستون پرته می تونین هر چند دقیقه که احساس می کنین حواستون پرت می شه یه شی که خیلی به چشم می یاد رو جلوی روتون قرار بدین که به شما یادآوری کنه که در حال درس خوندن هستین شاید این روش بهتون کمک کنه. از درس خوندن با هندزفری یا با هر نوع موزیک هم دست بکشین. امیدوارم تمرکزتون برگرده. جمعه ها درس نمیخونم نظرتون در این باره چیه؟ سلام! خب این کاری که می کنید باعث می شه خیلی از داوطلب های دیگه که اصولا این روز، روز تعطیلشونه و تمام این روز درس می خونن و به احتمال بالا روز تعطیل شماست و شما هیچی نمی خونید، خیلی عقب بیفتید این عقب افتادگی هم فقط با برنامه ی بسیار فشرده در آینده اون هم شاید جبران بشه. انگیزه اون بنده خدایی که نفر1 یا تک رقمی میشه چیه؟!! میشه یه چندتا انگیزه درست و حسابی به ما بدی تا یه رتبه خوب بیاریم؟!! بیشتر مشکا انگیزشی دارم . رسیدن به دانشگاه های تاپ میتونه انگیزه ی خوبی باشه چون هم از نظر علمی در موقعیت بهتری قرار می گیرید که راحت تر اگه خواستین به مراحل بالاتر برین و هم از لحاظ شغلی یه جورایی تضمین می شید، خیلی از این افراد برای تضمین این قضیه درس میخونن. میشه از موقعیت اجتماعی بدست اومده هم به عنوان یکی از فاکتور های نام برد. یکی از دوستان من در کنکور 90 با رتبه 420 دانشگاه علم وصنعت قبول شد و با 870 صنعتی اصفهان قبول شدن در گرایش کنترل. همانطور که می دونید مدار درسی هستش که نیاز به ابتکار زیاد داره این موضوع رو می تونید با حل کردن تمرینات بیشتر حلش کنید تا جایی که امکان داره بیشتر حل کنید چون هر مسئله یک دید خاص به شما میده و به جایی می رسید که وقتی سؤال رو می بینید بدونید از کدام مسیر ها باید پیش روی کنید تا به جواب برسید. در مورد ریاضیات هم اگه پس از خوندن مطالب تست بزنید و مطالبی که خوندید رو خلاصه برداری کنید و خلاصه هاتون رو به طور مداوم مرور کنید موفق خواهید شد. برای مدار کتاب راهیان ارشد بیشترین تست ها رو بین کتاب های بازار دارند. حذف کردن دروس به نفعتون نیست چون باعث میشه تراز دروسی که نزدید تراز کل تون رو پایین بیاره می تونین تمام درس ها رو بخونین ولی قسمت هایی که ساده هستن و تست بیشتری ازشون میاد. در مورد احتمال قبولی هم باید بگم احتمالش هست ولی شما می تونید با در پیش گرفتن این روش این احتمال رو بسیار بالا ببرید. می تونین از آمار و احتمال پردازش استفاده کنید که برای سایر رشته هاست و 7 فصل اول اون کافیه. درسنامه های کم و تست زیاد داره. جواب دادن به تست های زبان تخصصی به مراتب آسان تر و خود زبان تخصصی کم حجم تر از زبان عمومیه هیچ وقت برای خوندن مطالب از یک منبع استفاده نکنید. ولی این توصیه ی من به کنکوری هاست. توصیه می کنم برای حل این مشکل یک مدت زمان خاص که نه طولانیه و نه کوتاه برای خوندن در نظر بگیرید مثلا 1.5 ساعت و در این مدت زمان حتما درسی که برنامه ریزی کردید رو بخونید. آمار دقیقی در مورد کنکور ندارم ولی تخمین زده میشه 30 هزار نفر شرکت کننده داره و در مورد ماهان بیش از 2000 نفر و در مورد پارسه 5000 نفر حدودا.... در مورد گرامر من خودم از سری Grammer in use استفاده می کردم. 100 زدن در کنکور ارشد برق که بسیار کم احتماله! ولی به طور کلی دو درس رو 50 زدن تراز بهتری میده البته این قضیه به سؤالات اون درس ها و عملکرد بقیه در اون درس بستگی داره از نظر بازار کار گرایش قدرت شرایط خوبی داره... 90 درصد بستگی به دانشجو داره که چقدر تلاش کنه. در مورد ماشین هم باید بگم که از درس هایی هستش که تراز خوبی میده چون درس سختیه، اگر علاقه ای به خوندن این درس ندارید مثل من می تونید همشو نخونید ولی اون قسمت هایی رو هم که می خونید حسابی بخونید من فقط بخش های ماشین DC و ماشین القایی رو خوندم. موفق باشید تیماج منبع :http://www.iran-eng.com 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ [h=2]برنامه ریزی برای مطالعه ارشد[/h] برنامه ریزی برای ارشدسلام معمولا شروع کردن مطالعه سخت ترین قسمت هست و یه انرژی و انگیزه قوی میخواد(اگر فیزیک دبیرستان یادتون باشه میگفتیم ضریب اصطکاک ایستایی بیش از ضریب اصطکاک جنبشی هست!) گاهی برای روزهای متوالی امروز و فردا میکنیم و همش میگیم:"از فردا شروع میکنم" و باز هم این فردا نمیرسه. من فکر میکنم دلیل اصلی این تاخیر یا ترس هست یا بی انگیزه بودن. پس باید اول تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید. ببینید آیا واقعا هدفی که برای آینده تون در نظر گرفتید از مسیر تحصیلات تکمیلی و کنکور ارشد میگذره یا صرفا توی جو قرار گرفتید و جوگیر شدید.ببخشیدا,ولی نیروی محرکه ای که اکثر ماها رو تا الان هل داده همین جو هست.مثل این هست که وارد یه سالن میشیم میبینیم مردم دارن دور سالن میدوند و وقتی از نفر آخری میپرسیم چه خبره؟برای چی میدویید؟ میگه: وقتو تلف نکن! بدو وگرنه عقب میمونی! و ما هم پشت سرش میدوئیم. و جالب اینجاست که وقتی نفر جدیدی میاد و از خودمون همون پرسش رو میکنه, ما هم همون جواب رو میدیم! . آیا واقعا راهی کوتاهتر از تحصیلات تکمیلی برای رسیدن به خواسته هاتون وجود نداره؟ اگر به این نتیجه رسیدید , پس باید تا آخرش پاش وایسید. بی تعارف بگم: با مطالعه"گاهی وقتا" یا با روش :"حالا یه زوری بزنیم!" برای قبولی ارشد شانس زیادی ندارید. به قول دوستی, دوره مطالعه برای کنکور ارشد مثل یک دوره کما هست. بعد از 6 ماه شما هیچ خاطره ای از اون دوران ندارید . چون همه روزهاش مثل هم هست:از خواب بیدار میشید واونقدر درس میخونید تا خوابتون ببره. و تازه بعد از قبول شدن هم باید 2 سال رو فقط صرف درس خوندن کنید. و خیلی ها تازه متوجه میشن که علاقه ای به اون درس یا رشته ندارن و اگر علاقه نداشته باشید میبرید و چندان موفق نخواهید بود پس این بستگی به خودتون داره که آیا هدفتون در برابر چیزی که از دست میدید ارزشش رو داره یا نه پس اگر تصمیمتون این شد که بخونید, دیگه شتر سواری دولا دولا نمیشه! توصیه میکنم دفتر خاطرات داشته باشید و برای خودتون بنویسید و خودتون تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید. شما علاوه بر آماده کردن ذهنتون برای مطالعه, باید محیط رو هم برای مطالعه آماده کنید. باید هر چیزی که ذهنتون رو به خودش مشغول میکنه از خودتون دور کنید.اگر براتون مقدور هست که یک اتاق جداگانه برای مطالعه داشته باشید حتما اینکار رو انجام بدید. ببینید دزدهای زمان برای شما چه چیزهایی هستند: اگر از اون آدمهایی هستید که همش با موبایلتون ور میرید یا از صبح تا شب پای اینترنت یا گیم یا سریالهای تلویزیون , یا تلفن و.... هستید, بهتره همه اینها رو از دسترس خودتون دور نگه دارید. بهتره اتاقتون تا حد ممکن خالی و خلوت باشه. بخصوص میزتون که خیلی خیلی مهمه خلوت باشه. فقط همون کتابی که دارید میخونید جلوی چشمتون باشه. اگر در مدیریت کردن زمان مشکل دارید, توصیه میکنم در اینترنت درباره "مدیریت زمان" یه سرچ کنید. ضمنا کار میونه خوبی با درس خوندن نداره. حتی اگر وقتتون رو هم زیاد نگیره, ذهن شما رو به خودش مشغول میکنه و تمرکز کردن بر درس رو براتون سخت میکنه.ضمن اینکه در ساعات بعد از کار ذهنتون خسته هم هست. البته نمیخوام دوستان شاغل رو ناامید کنم.اگر واقعا هدفتون مشخص هست, پس نگرانی نداشته باشید اگر که مجبور باشید به جای یک سال, دو سال بعد قبول بشید یا سه سال بعد 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ برای شروع سعی کنید یک تغییر هر چند کوچیک ایجاد کنید. مثلا یک اتاق رو آماده درس خوندن کنید یا دکوراسیون اتاق رو تغییر بدید.من خیلی به خودکارهای روان نویس و اتود و... علاقه دارم و هر وقت میخوام یه تکونی به خودم بدم و خودم رو وادار به درس خوندن و نوشتم کنم,میرم لوازم التحریری و چند تا خودکار روان و اتود و .....میگیرم .چیزی که نوشتن باهاش سرگرم کننده هست! (علاقه های ماندگار دوران کودکی!).خیلی ها میگن وقتی شروع میکنیم به مطالعه , افکار مزاحم به سراغمون میاد و بعد از یک ساعت میبینیم که روی یک صفحه درجا میزنیم. برای جلوگیری از این مساله, اول سعی کنید موضوعاتی رو بخونید که علاقه دارید . ضمنا به ترتیب جلو برید, نه اینکه یهو بپرید وسط یه مبحثی که پیش نیازهاش رو بلد نیستید. ثانیا راه حل رهایی از افکار مزاحم این هست که اجازه بدید اون افکار بیان و خارج بشن.مثلا اگر دوستی دارید که باهاش خیلی راحت هستید و میتونید باهاش درددل کنید, یا اگر نه, برای خودتون در دفتر خاطراتتون اینقدر بنویسید تا... سعی کنید از این به بعد هم برای خودتون مشغولیت ذهینی نتراشید. باید زندگی تون تا حد ممکن خلوت بشه.مثلا برای ساعات استراحت فیلم یا سریالی که تا مدتها در فکرش میرید نبینید. و اما برنامه ریزی درسی: اول باید ببینید چه گرایشی میخواید بخونید و چه درسهایی رو باید بخونید , و چقدر وقت دارید. وقتی گرایش مورد علاقه تون معلوم شد, درسهایی که باید بخونید هم معلوم میشه. اگر بیش از یک سال وقت دارید سعی کنید همه درسهای گرایش مورد علاقه تون رو بخونید و درسی رو سفید نذارید.اما اگر وقتتون محدود هست, حداکثر یک درس رو کنار بگذارید. به هیچ وجه از بین درسهای مدار و ریاضی هیچکدوم رو سفید نذارید. زبان هم دیگه متوسط درصد ها بالا رفته و حداقل با حفظ لغت و خوندن متن, سعی کنید بیش از 30-40 درصد زبان رو بگیرید. البته یک مساله اینجا هست : شما حتی اگر هر سه درس ریاضیات (معادلات-احتمال-ریاضی مهندسی) و همینطور مدار و زبان رو کامل هم خونده باشید, سر جلسه وقت نمیکنید همه تستها رو بزنید. پس شاید بخواید یکی از دروس ریاضیات رو(معادلات یا احتمال-نه ریاضی مهندسی) نخونید. اما مساله اینجاست که کسی که همه مباحث رو خونده, سر جلسه حق انتخاب داره و میتونه تستهای آسون از هر مبحث رو انتخاب کنه. در حالی که اگر شما مثلا معادلات رو بخونید و احتمال رو نه, ممکنه سال بعد تستهای معادلات خیلی سخت باشن و تستهای احتمال خیلی اسون, و شما مجبورید تستهای معادلات رو حل کنید از درسهای روز دوم کنکور, همه درسهای ضریب دار رو بخونید و بزنید (حتی برای 30 درصد)یا حداکثر یک درس رو سفید بگذارید.(اون درسی که براتون خیلی سخته و خوندنش خیلی وقتتون رو میگیره یا خوشتون نمیاد)ولی مثلا کسی که هدفش گرایش قدرت هست به هیچ وجه نباید ماشین یا بررسی رو سفید بذاره.(اگر به جز قدرت, بین چند گرایش دیگه شک دارید که کدومش رو انتخاب کنید, فعلا درسهای الکترونیک و کنترل و سیگنال رو بخونید که برای همه گرایشهای غیر قدرتی ضریب دارند و برای هر گرایش هم حداکثر یک درس رو سفید گذاشتید) قدم بعدی تهیه کتاب هست. برای هر درس یک کتاب خوب انتخاب کنید و اون رو چندین بار بخونید, به جای اینکه چند تا منبع مختلف تهیه کنید. چند منبع خوندن الکی ترسی رو در شما بوجود میاره و کارتون رو چند برابر میکنه. هر چند به نظر من کتابهای مختلف چندان تفاوتی ندارند و مفاهیم اصلی رو خودتون با حل زیاد تست یاد میگیرید. ولی کتابهایی که تستهای زیاد و دسته بندی شده دارند از این لحاظ مناسبترند. البته تستهای دانشگاه آزاد یا تالیفی همیشه هم ارزش حل کردن ندارند. یک مزیت دیگه تک منبعی این هست که شما گوشه گوشه کتاب و همچنین نکاتی که خودتون با مداد توی اون مینویسید, توی ذهنتون نقش میبنده و یه کپی از اون توی ذهنتون دارید. منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ نمونه کارنامه های ارشد برق ( نصیر ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ مثل اینکه دوستانی که ارشد امتحان دارن بدجوری سرشون مشغوله درس خوندنه دیگه اصلا خبری ازشون نیست . فکر کنم امسال چندتا ارشدی داشته باشیم پس 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ مثل اینکه دوستانی که ارشد امتحان دارن بدجوری سرشون مشغوله درس خوندنه دیگه اصلا خبری ازشون نیست . فکر کنم امسال چندتا ارشدی داشته باشیم پس بلههههههههه. همشون حسابی گویا مشغول درس هستن . ستیا و آریو برزن منم که متاسفانه به امسال نرسیدم :icon_pf (34): شما چی شرکت کردین؟ 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ شرکت که کردم اما خب فقط شرکت کردم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده