آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من یه تاپیک بزنیم با عنوان جزوات سوالات و .. ارشد برق ( حالا هر چی اسمشو بذاریم ) بعد هر کی هر چی پیدا کرد اینجا بذاره اینطوری بهتر نیست ؟ این هم جالبه بزار نظر دوستان رو بپرسم یه تاپیک با این مزمون میزنیم ........ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ میشه تو آزمون ارشد آزمایشی شرکت کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ میشه تو آزمون ارشد آزمایشی شرکت کرد؟ بله که میشه ..... اتفاقا خیلی هم خوبه چون با نوع سوالا اشنا میشی..... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بله که میشه .....اتفاقا خیلی هم خوبه چون با نوع سوالا اشنا میشی..... منم می خوام بدونم سوالا و جو آزمون چطوره خب چیکار باید بکنم؟ سراسری یا آزاد میشه شرکت کرد ؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ منم می خوام بدونم سوالا و جو آزمون چطوره خب چیکار باید بکنم؟ سراسری یا آزاد میشه شرکت کرد ؟ هر دورو میشه شرکت کرد فقط آزاد دفترچش گرونه آدم وجدانش قبول نمیکنه آزمایشی شرکت کنه ..... پارسال 30000 بود منم شرکت نکردم گفتم دفترچش گرونه..... کار خاصی نباید بکنی . اول میای تو تاپیک ارشد شرکت میکنی بعد هم هروقت ثبت نام شروع شد ثبت نام میکنی ...... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ عجب خوبه تو تاپیک ارشد شرکت کنم ؟ یعنی چه کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ عجب خوبه تو تاپیک ارشد شرکت کنم ؟ یعنی چه کنم ؟ هیچی میشینیم درسا رو با هم میخونیم بعد میایم نکته هاشو برا هم میگیم . به همین سادگی .... تو تاپیک سالن مطالعه ارشد کامل توضیح دادم.... حالا فعلا مغناطیس رو زدیم الکترونیکشم سمن قراره بزنه سیگنال هم یکی از بچه ها قولشو داده.بقیه درسا هم انشالا بزودی یه فکری براشون میکنیم ..... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ دیدم تاپیکو کاش یه ساعت معین مشخص کنیم تا همه باشن و با هم پیرامون مطالب گفتگو کنیم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ دیدم تاپیکو کاش یه ساعت معین مشخص کنیم تا همه باشن و با هم پیرامون مطالب گفتگو کنیم آخه یه مقدار هماهنگ شدن همه توی یک ساعت معین سخته . چون برنامه های بچه ها با هم متفاوته ولی میتونیم مشکلامون رو تو مطرح کنیم بر هر کی اومد نظرشو بگه . البته حالا میشه اونایی که میتونن هماهنگ بشن با هم تو یک ساعت مشخص بیان ...... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سلام .مرسیییییییی واقعا بالاخره استارت این تاپیکامون هم زده شد :rose: بعد از رفع مشکلم با توجه و برنامه خوب تاپیک الکترونیک رو میزنم . الانم از همه عذر خواهم . بچه ها چه امسال کنکور دارین چه سال دیگه حتما این برنامرو دنبال کنید .و باهاش پیش برین خیلی میتونه برتامه مفید باشه برا هممون . حتی اگه ورودی های 88 اینا رو هم میشناسین میتونین اینجا رو معرفی کنین که با اینجا پیش برن :rose: 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خوب بچه ها من چند روز پیش جلسه اول اکسین رو که برای بچه های ارشد گذاشته بود رو رفتم به واسطه ی دوستم . راهنمایی و نکاتی رو که گفتن رو اینجا میگم .هفته بعد هم اگه بشه میخوام برم پارسه رو هم ببینم نکاتی که اونجا هم مطرح میشه رو میگم اینجا شاید به کسی کمک کنه 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اول از همه یه سری چیزا باید براتون روشن بشه چون خیلی ها هستن که تکلیفشون با خودشون روشن نیست هنوز .برای شروع اول از همه بیاید خواسته ها و توانایی خودتون رو برای خودتون با توجه به شرایطی که دارین مشخص کنین .برای اینکار تا به طور نسبی متوجه بشین که کجا قرار دارین سوالایی طرح شده که اینجا قرار میدم صادقانه برا خودتون بهشون جواب بدید . 1-پذیرفته شدن تو آزمون ارشد چقد براتون اهمیت داره ؟ 2-ملاکتون از انتخاب رشته و گرایش چیه ؟ 3-میخواید تو کدوم دانشگاه قبول شید ؟ 4-چه رتبه ای راضیتون میکنه؟ 5-جند ساعت در روز میتونین برا قبولی تو ازمون وقت لذارید درس بخونید ؟ 6-حاضرید چه کارهایی انجام بدید برا قبولی؟ :persiana__hahaha:صادق باشید با خودتون حالا بیاید وضعیت تحصیلیتون رو برا خودتون مشخص کنید 1-از کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شدید؟ 2-معدلتون چند هست ؟معدل کل؟ 3-چند سال ز فارغ التحصیلیتون میگذره ؟و وضعییتون در چه حدیه؟ 4-رشته و گرایش انتخابیتون برا ارشد با کارشناسی تا چه حد تطابق داره؟ به این 2 گروه سوال که جواب دادین بعدش بشینین واقعبینانه یه ارزیابی برا خودتون داشته باشین ببینین با توجه به شرایطی که دارین و اون چیزی که میخواین کجا هستی؟اگه اون چیزی که میخواین با اون چیزی که هستین فاصله زیادی داره خوب یه فکر اساسی باید کرد .میتونه ثبت نام تو موسسه باشه میتونه افزایش ساعات مطالعه باشه و هر چیز دیگه ............... 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ توصیه مشاور اکسین این بود که تحت هیچ شرایطی هیچ درسی رو حذف نکنید . سوالای ارشد 3 دسته هست : -30% مهارتی 50 % بینشی 20%دانشی با یه ذره خوندن تو اون درسایی که میخوایم حذف کنیم میتونیم حداقل 20 تا 30 % بزنیم و این خیلیییییی میتونه موثر باشه . درس زبان رو هم تحت هیچ شرایطیییییییییییییییییییییییییی حذف نکنییییییییییییییییید :w00: 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ راهنمایی های وبلاگ "همه بر و بچ رشته برق" برای ارشد الكترونيك : با جزوة دست نويسي آموزشگاه پارسه كه در كلاس نوشته شده باشه، مطالب را يكبار خوب مي فهميد و تعدادي نيز مثال حل مي كنيد و با تست هاي طبقه بندي شدة كتاب الكترونيك انتشارات راه دانشگاه تالیف "مهرداد بهرام نژاد" در هر موضوع به تبحّر در زدن تست مي رسيد. خواهيد ديد كه خوردن الكترونيك چقدر راحته .براي كسب رتبة خوب نبايد الكترونيك رو با اين ضريب زيادش ،پایین بزنيد. الکترومغناطيس : جزوة دست نويس پارسه خصوصاً براي بخش اول اين درس يعني الكتريسيته ساكن خيلي خوبه. بعد از اينكه مبحثی از اين جزوه رو خونديد به سراغ همون مطلب در كتاب الکترومغناطیس انتشارات پردازش تأليف "دكتر محمود محمد طاهري" بريد و مطالب و مثالهای آموزشی اوّل اون بخش رو بزنید. با زدن 15-10 تست انتهایی فصل،به مهارت كافي می رسيد. در بخش دوم يعني «مغناطيس» كتاب پردازش مطالب و مثال هاي روشن كنندة بهتري داره.بد نیست تست هاي مروري اون رو هم بزنيد، گر چه اين كار لزومي هم نداره و فقط در صورت داشتن وقت كافي انجامش بدید. براي اينكه از بقيه جلو بزنيد اين درس رو خوب بخونيد. از اون چه فكر مي كنيد ساده تره مضاف بر اینکه خیلی از تستهای کنکور مغناطیس رو می تونید با ردّ گزینه و بازی با پارامترها بزنید.اگه بتونید اینطوری چند تا تست جلو بیافتید بهترین ایده از نظر من اینه که ،وقتی رو که اینجوری ذخیره کردید رو بدید به الکترونیک،که تو همون دفترچه هست. مدار: جزوة چاپي پارسه فوق العاده بود. من كه اين جزوه رو مي پرستيدم با سبك منحصر به فرد ارائه اون، بخصوص در بخش مدار 1 . مدار بسيار مهارتيه يعني با افتادن وقفه در زدن تست هاي مدار مهارتتان در حل حتي يك مدار ساده ، به شدت پائين مي آيد و در عوض اگه مدت زيادي از تست زدن نگذشته باشد، آمادگي كافي براي حل سؤالات مدار خواهيد داشت.بدیِ گزینه ها تو تست های مدار کنکور اینه که گزینه ها خیلی هوشمندانه و گمراه کننده هستند.زیاد هم پیش میاد جوابی رو اشتباه در بیارید ولی تو گزینه ها باشه. يك توصيه: مي تونيد به علت ميانگين درصد کلّ،پائين مدار در كشور ] 7 درصد [ ، به عنوان مثال 12 تست ساده تر از 20 تست رو انتخاب كرده و با وقت 60 دقيقه اي سعي كنيد اون ها رو حل كنيد. همان طور كه گفتم نبايد بين تست هاي مدار وقفة زيادي بوجود بیاد. لذا بعد از جزوة پارسه به سراغ تستهای کتاب مدار انتشارات پردازش تالیف "دکتر رسول دلیر روی فرد" رفته و تست هاي طبقه بندي شدة عالي اون رو بزنيد. بخصوص در قسمت مدار 2،مثل تزویج و ترانس ، مطالب آموزشي اون جالبه. سيگنالها و سيستم ها: درس جيگرِمن.جزوة چاپّي پارسه خيلي كامله. آزمون هاي خوبي هم در آخر هر فصل داره فقط جواباشو از يكي كه تو كلاس شركت كرده بگيريد. 2 بار اين درس رو بخونيد، به راحتي مي شه درصد بالايي زد. براي درصد نجومي، آزمون هاي پارسه رو از سال قبل گير بياريد و بزنيد، خيلي سخته ولي جيگرتونو حال مياره.چون این درس از سال 77 وارد دروس کنکور شده و منابع سوالتون یه خورده کمه،علاوه بر آزمونهای قبلی پارسه ،آزمونهای کنکورهای سالهای قبل دانشگاه آزاد رو هم بزنید. مهم:حتما خودتونم می دونید بهترین منبع برای آزمون کارشناسی ارشد، سوالهای سالهای قبلشه.به نظر من سراغ تستهای تالیفی و دانشگاه آزاد نرید.درس سیگنالها و سیستمها یه استثنا بود. كنترل: كتاب پردازش خيلي خوبه. بسيار خوب اوگاتا رو خلاصه كرده. تو مثال درس رو تفهيم مي كنه. براي درك بهتر مباحثي مثل مكان هندسي و پاسخ فركانسي به جزوة چاپي پارسه تالیف" دکتر جاهد مطلق" رجوع کنید؛توپ گفته. به خيالتونم تخت كه مي تونيد درصد خوبي بزنيد. اگرم حال كرديد تست هاي آزمون پارسه و جواباشو يه نگاهي بندازيد. زبان: سنجش تكميلي. ميگن خوبه.خودم ندیدمش بهترين منابع موجود در بازار كنكور ايران آزمون هاي پارسه هست كه جواب تشريحي دارند 490 صفحة اول جزوة چاپي زبان تخصصي پارسه رو قبلش بخونيد بهتره. زبان بايد به مرور و پيوسته مطالعه بشه. مثلاً مرتب هر شب نيم ساعت يك متن علمي رو بخونيد و هر هفته يكي از آزمون هاي پارسه رو از خودتون تايم بگيريد و جوابشو با دقت بخونيد.از جوابهای تشریحی این آزمونها خیلی سود می کنید.من خودم سوالای سه passage رو بدون خوندن حتی یه خط از اون و با رد گزینه یا جستجوی یه کلمه خاص تو متن حل کردم. رياضي مهندسي(به همراه معادلات 4): پوران پژوهش- تألف "فرزين حاجي جمشيدي" خيلي خوبه بخصوص در مبحث مشتقات جزئي كه معمولاً بچه ها رو زياد اذيت مي كنه. اگرم جواب بعضي تست ها رو نفهميديد معمولا می تونید اون سوال رو تو کتاب ریاضی مهندسی دکتر معتقدی از انتشارات پارسه پیدا کنید امّا به عنوان مرجع کنکور همون کتاب آقای حاجی جمشیدی بهتره.جدولهایی هم برای حدس زدن شکل کلی جوابهای مشتقّات جزئی،معادلات موج و پتانسیل و سری فوریه و ... داره.در کل بهترین انتخابه. معادلات: انتشارات راه دانشگاه- تأليف بهزاد خداكرمي- حالشو ببر متأسفانه آمار و احتمال رو نخوندم. توجه: از اونجایی كه رياضيات مهندسي و معادلات خيلي فرّارند، سعي كنيد از اون ها خلاصه تهيه كنيد.اگرم خیلی تنبلید روی فرمولهای مهمتری که بخصوص زیاد تو کنکور اومدند ماژیک مارکر بکشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چند توصیه از یه دوست: *حداقل يك ماه و نيم مانده به كنكور سراغ تست هاي جامع کنکورهای کارشناسی ارشد مهندسی برق انتشارات «دانشگاه تهران» بريد كه در سه جلد همة كنكورهاي برگزار شده تا حالا رو دارند. فقط عيبش اينه كه سيگنال و سيستم رو نداره. مي تونيد از دوستایی كه " كتاب برق" رو دارند بگيريد. يا دفترچه ها شو تهيه كنيد.فکر کنم کتاب سیگنالها و سیستم های انتشارات راه دانشگاه هم اونو داشته باشه.خودتون بررسی کنید. هر روز از خودتون كنكور بگيريد. مثلاً : 30/9 -8 دفترچة كنترل-تجزيه.سال 79 12-30/9 دفترچة مغناطيس- الكترونيك.سال 79 مي تونيد با مديريت زمان مناسب 5/1 ساعت رو به هر دو درس اختصاص بدهيد. در پايان مهلت هر دفترچه حتماً دفترچه رو عوض كنيد. توي دفترچة الكترونيك مغناطيس بد نيست يك ساعت به الكترونيك و نيم ساعت به مغناطيس وقت بديد. حتماً توي همون كتاب ها حل كنيد تا به حل كردن سؤال توي فضاي كم هم عادت كرده باشيد .حتماً در پاسخنامه واقعي علامت بزنيد. فكر بدي نيست كه در صدها تون رو از جمله تعداد جواب هاي صحيح و غلط و نزده در هر درس رو يادداشت كنيد و از پیشرفتتون انرژی و از پسرفتتون عبرت بگیرید. بعد از اتمام وقت،از خودتون درصد بگیرید و تو دفترچه ای موارد بالا رو یادداشت کنید. حالا بعد از یه استراحت کوتاه و آبمیوه و گردش و هواخوری (خود دانید) با آرامش،دونه دونه تستها رو دوباره تو فضایهای خالی کتاب انتشارات دانشگاه تهران حل کنید.چه اونایی که درست حل کردید ،چه غلط و چه اونایی که بلدشون نبودید و همچنین تستهایی رو که بلد بودید ولی به علّت وقت کم و مدیریت زمان نامناسب ،داغ حل کردنشون رو دلتون موند. *تا جواب تستي رو نمي دونيد و مطمئن نيستيد اون رو نزنيد.همين جواب هاي غلطه كه پدر مارو در آورده. *آزمونها و دفترچه ها: ترتيب روزهاي كنكور اعداد و ارقام تقريبيه ولي مدت زمان پاسخگویی به هر دفترچه درسته.وقت پاسخگويي به هر سؤال هر درس غير از زبان سه دقيقه هست. عصر مثلاً(پنج شنبه): پنج شنبه 40/3 -3 - زبان (25 سؤال)- دفترچة شماره يك عصر 45/5-45/3- مدار (20 سؤال)-دفترچة شماره دو عصر *رياضي (20 سؤال: 10-11 تا رياضي مهندسي، 6-5 تا معادلات، 4 تا آمار و احتمال) صبح فردا (مثلاً جمعه): 30/9-8 كنترل (15 سؤال)،تجزيه (15 سؤال) دفترچة شماره يك صبح 11-30/9 الكترونيك (15 سؤال) ، مغناطيسي (15 سؤال) دفترچة شماره دو صبح *همان طور كه مي بينيد اول بايد امتحان عصر و درس هاي فرّار تر رو بديد.پس بهتره صبح روز قبلش امتحان عصر كنكور 86 رو بزنيد اونهم توي وقتش تا مطالب تو ذهنتون تازه شه، خيلي مفيده .بعد روی کتابهاتونو ببوسید و برید تفریح و به هیچ چیز هم فکر نکنید.مخصوصا روزنامه و کتاب نخونید. *قبل از امتحان عصر(با فرض ساعتهای ذکر شده در بالا)،نهار رو سبک بخورید،انرژیتونو با ورجه وورجه کردن از دست ندید.همه وسایل از جمله دو مداد و دو-سه تا پاک کن ،کارت وروود به جلسه امتحان رو جهت اطمینان چک کنید. بعد از امتحان عصر بدترین کاری که میشه کرد اینه که جوابا رو با بقیه چک کنیدودور از هیاهو ،مثل بچه های خوب برگردید خونتون.حوالی 9:30 بخوابید.حدود 6 از خواب بیدار شید و در کنار یه صبحانه خوب مثل عسل ،قهوه هم نوش جان کنید تا ادامه خوابتون رو سر جلسه تماشا نکنید. *هي جزوه عوض نكنيد و از اين شاخه به اون شاخه نپريد، چند بار خوندن يه جزوه بهتر از خوندن چند جزوه است. *قهرمان بازي در نياريد لازم نيست حتماً همة سؤالات رو حل كنيد. اول سؤالات ساده تر رو حل كنيد و سؤال هايي كه مي تونيد احتمالاً در مرور بعدي حل كنيد رو توي دفترچه علامت بزنيد. *بعد از خوندن هر كتاب بلافاصله يك مرور سطحي كرده و از آن خلاصه تهيه كنيد. بعداً متوجه فايدة اون مي شيد. *لازم نيست همه آزمون هاي آزمايشي رو اونم از اول شركت كنيد. سه تا آزمون جامع آخر پارسه كافيه. البته همش مي گن بايد كامل ثبت نام كنيد ولي عملاً اينطور نيست، بعد از اون امتحانات جوابا شو سر فرصت بخونيد و ياد بگيريد. *همين منابع كافيه.من حتي كتابهاي مدار جبه دار و يا مير عشقي براي الكترونيك رو نداشتم. اصلاً نيار نشد. *به خاطر اينكه فقط 4 تست از 20 تست رياضي مربوط به آمار و احتمال بود، اون رو نخوندم ولي بد نيست وقتي تست هاي رياضي كنكور سالهای قبل رو مي زنيد جواب هاي آمار و احتمال رو هم بخونيد. شايد تونستيد يكي دو تا رو حل كنيد.اگرم دوست دارید بخونیدش ،جزوه چاپی پارسه عالیه. حرف آخر: مي دونم شما هم مثل من هيچي از الآن بارتون نيست ولي نگران نباشيد خيلي سريع جبران مي كنيد من خودم دو ماهه همه ي درسها به جز رياضي رو خوندم و تست زدم و آماده شدم از همة شماها هم ضعيف تر بودم. بهترين انگيزه براي شما رها شدن از اين دانشگاهه. امسدوارم براتون مفید باشه :rose: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ این هم نتایج چند تا از ارشدی های امسال : 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ توصیه مشاور اکسین این بود که تحت هیچ شرایطی هیچ درسی رو حذف نکنید .سوالای ارشد 3 دسته هست : -30% مهارتی 50 % بینشی 20%دانشی با یه ذره خوندن تو اون درسایی که میخوایم حذف کنیم میتونیم حداقل 20 تا 30 % بزنیم و این خیلیییییی میتونه موثر باشه . درس زبان رو هم تحت هیچ شرایطیییییییییییییییییییییییییی حذف نکنییییییییییییییییید :w00: ببخشید در مورد انواع سوالات توضیح می دین؟ مخصوصا فرق بینشی و دانشی 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید در مورد انواع سوالات توضیح می دین؟ مخصوصا فرق بینشی و دانشی بله حتما . سوالات مهارتی :سوالای دروسی مثل ریاضی-مدار و .... که با خوندن و فهمیدنشون قادر به جواب دادن اکثرشون نیستیم چون بسیار میشه متنوع و نامخدود براش سوال طرح کرد . احتیاج به مهارت بسیار بالایی داره و اینکه تسلط بسیاری روون داشته باشیم .نحوه خوندنش هم طوری هست که مثلا مبحث فوریه رو که میخونیم میفهمیم اکثر نکته ها از تو تست ها و حل تمرین هستن که متوجه میشیم . سوالات دانشی: سوالایی که عینا تو کتاب یا جزوات میشه جوابشون رو پیدا کرد . مثل کاربرد یه وسیله یا این جور چیزا ودرثدش تو کنکور ارشد بسیار کم هست ولی هست .همینجوری بخوام بگم میشه سوالای ساده و تابلو سوالات بینشی: بین مهارتی و دانشی.سوالای ارتباط مباحث با هم دیگه مثلا تو یه درسی مثل الکترونیک مدار 1 و مدار 2 هم نقش دارن یه سوالایی که شامل ارتباط جندین مبحث با هم بشه .این تیپ سوالا درصد زیادی رو به خودشون اختصاص دادن و لازمه که تو این زمینه به مهارت کافی برسیم امیدوارم مفید بوده باشه :rose: مرسی سمن :flowerysmile: :rose:خواهش میشه دختر شما هم باید شروع کنی ها . اکثر مصاحبه رتبه های برتر رو که میخونم زود شروع کردن و به طور پیوسته اومدن جلو نه مثل ماها :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده