سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ واسه بررسی اینا توصیه شده: *بررسی1:(*مرجع:کتاب هادی سعادت ترجمه احد کاظمی)*جزوه مهندس براتی(کنکور88 )+مهندس انتصار(نصیر+پارسه)+*کتاب مدرسان شریف +*جهش(دکترصدیقی) +*پردازش+*راهیان ارشد. در کل اکثریت جزوات پارسه رو برای همه گراایش ها برای کسایی که وقت کافی برای مطالعه ندارن پیشنهاد میکنن. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سلام برای ماشین های الکتریکی چه کتابی خوبه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ از الان شروع کردی . خوش به حالت وقتم توی هفته ازاد نیست و فقط اخر هفته ها وقت دارم تو هفته مگه وقت کنم ریاضی و زبان بخونم برای همین مجبورم از الان شروع کنم که برسم از هر کدوم یک کتاب بخونم واسه بررسی اینا توصیه شده: *بررسی1:(*مرجع:کتاب هادی سعادت ترجمه احد کاظمی)*جزوه مهندس براتی(کنکور88 )+مهندس انتصار(نصیر+پارسه)+*کتاب مدرسان شریف +*جهش(دکترصدیقی) +*پردازش+*راهیان ارشد. در کل اکثریت جزوات پارسه رو برای همه گراایش ها برای کسایی که وقت کافی برای مطالعه ندارن پیشنهاد میکنن. سمن چقدر خوب روحیه میدی من میگم فقط وقت خودن یک کتاب رو دارم بعد اینا رو میگی توصیه شده؟ بقیه همه اینا رو میخونن 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ وقتم توی هفته ازاد نیست و فقط اخر هفته ها وقت دارم تو هفته مگه وقت کنم ریاضی و زبان بخونم برای همین مجبورم از الان شروع کنم که برسم از هر کدوم یک کتاب بخونم سمن چقدر خوب روحیه میدی من میگم فقط وقت خودن یک کتاب رو دارم بعد اینا رو میگی توصیه شده؟ بقیه همه اینا رو میخونن :ws28:نه فدات شم. بقیه همه اینا رو نمیخونن . ببین هیچ کس وقت نمیکنه همه اینا رو بخونه اون همه درس بعد این هم منابع واسه همه درسا . عمرا کسی نمیتونه همرو بخونه . اینا توصیه های کسایی هست که هر کدوم اینا رو خوندن و راضی بودن.بعد سر جمع کردن پیشنهادات مختلف رو . آخه بستگی به سطح خودت که با توجه به اون هر کدوم از اینا رو انتخاب کنی. من خودم شاید اصلا چند تا درسو نرسم بخونم ولییییییییییییییییی کلی وقت هست . با برنامه ریزی هر کاری امکان پذیر هست جگر ما میتوانیم . همه تکبیییییییییییییییییییییر 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سلامبرای ماشین های الکتریکی چه کتابی خوبه ؟ من اینا رو شنیدم : ماشین = از بین کتب موجود کتاب پردازش بهتر از بقیه هست . خوبه اما کسی که پایه ماشین خوبی نداره کمی اذیت میشه *ماشین1و2:(*مرجع:*کتاب بیم بهاراترجمه دکترلسانی+پی سی سن)*مدرسان شریف+سنجش تکمیلی(*دکترلسانی)+*جزوه مهندس براتی(کنکور88)+ مهندس انتصار+*پردازش(دکتر متین مشکین) +راهیان ارشد. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ من اینا رو شنیدم :ماشین = از بین کتب موجود کتاب پردازش بهتر از بقیه هست . خوبه اما کسی که پایه ماشین خوبی نداره کمی اذیت میشه *ماشین1و2:(*مرجع:*کتاب بیم بهاراترجمه دکترلسانی+پی سی سن)*مدرسان شریف+سنجش تکمیلی(*دکترلسانی)+*جزوه مهندس براتی(کنکور88)+ مهندس انتصار+*پردازش(دکتر متین مشکین) +راهیان ارشد. منم تعریف پردازش رو شنیدم .. شما که همرو گفتی من از کتابای بالا مدرسان + پی سی سن + چاپمن + ی کتابم دیروز خریدم ماشین پوران پژوهش رو دارم ب نظرم از روی کتاب پردازش بخونم و بقیه رو کمکی در نظر بگیرم بهتره .. ب قول یکی ی کتابُ چندبار بخونی بهتر ازین که چنتا کتابُ بخونی! البته ماشین پارسه رو هم دارم ک ب نظر جالب نمیاد! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده