رفتن به مطلب

گفتگو پیرامون ارشد 91 گروه برق

ارسال های توصیه شده

واسه بررسی اینا توصیه شده:

*بررسی1:(*مرجع:کتاب هادی سعادت ترجمه احد کاظمی)*جزوه مهندس براتی(کنکور88 )+مهندس انتصار(نصیر+پارسه)+*کتاب مدرسان شریف +*جهش(دکترصدیقی) +*پردازش+*راهیان ارشد.

در کل اکثریت جزوات پارسه رو برای همه گراایش ها برای کسایی که وقت کافی برای مطالعه ندارن پیشنهاد میکنن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 225
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از الان شروع کردی . خوش به حالت :sigh:

وقتم توی هفته ازاد نیست و فقط اخر هفته ها وقت دارم تو هفته مگه وقت کنم ریاضی و زبان بخونم

برای همین مجبورم از الان شروع کنم که برسم از هر کدوم یک کتاب بخونم

واسه بررسی اینا توصیه شده:

*بررسی1:(*مرجع:کتاب هادی سعادت ترجمه احد کاظمی)*جزوه مهندس براتی(کنکور88 )+مهندس انتصار(نصیر+پارسه)+*کتاب مدرسان شریف +*جهش(دکترصدیقی) +*پردازش+*راهیان ارشد.

در کل اکثریت جزوات پارسه رو برای همه گراایش ها برای کسایی که وقت کافی برای مطالعه ندارن پیشنهاد میکنن.

:w000:

سمن چقدر خوب روحیه میدی

من میگم فقط وقت خودن یک کتاب رو دارم بعد اینا رو میگی توصیه شده؟ بقیه همه اینا رو میخونن:4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتم توی هفته ازاد نیست و فقط اخر هفته ها وقت دارم تو هفته مگه وقت کنم ریاضی و زبان بخونم

برای همین مجبورم از الان شروع کنم که برسم از هر کدوم یک کتاب بخونم

:w000:

سمن چقدر خوب روحیه میدی

من میگم فقط وقت خودن یک کتاب رو دارم بعد اینا رو میگی توصیه شده؟ بقیه همه اینا رو میخونن:4564:

:ws28::ws28:نه فدات شم. بقیه همه اینا رو نمیخونن . ببین هیچ کس وقت نمیکنه همه اینا رو بخونه :ws3:اون همه درس بعد این هم منابع واسه همه درسا .

عمرا کسی نمیتونه همرو بخونه .

اینا توصیه های کسایی هست که هر کدوم اینا رو خوندن و راضی بودن.بعد سر جمع کردن پیشنهادات مختلف رو .

آخه بستگی به سطح خودت که با توجه به اون هر کدوم از اینا رو انتخاب کنی.

من خودم شاید اصلا چند تا درسو نرسم بخونم :sigh:

ولییییییییییییییییی کلی وقت هست . با برنامه ریزی هر کاری امکان پذیر هست جگر:w02:

ما میتوانیم .:ws3:

همه تکبیییییییییییییییییییییر:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

برای ماشین های الکتریکی چه کتابی خوبه ؟

من اینا رو شنیدم :

ماشین = از بین کتب موجود کتاب پردازش بهتر از بقیه هست . خوبه

اما کسی که پایه ماشین خوبی نداره کمی اذیت میشه

*ماشین1و2:(*مرجع:*کتاب بیم بهاراترجمه دکترلسانی+پی سی سن)*مدرسان شریف+سنجش تکمیلی(*دکترلسانی)+*جزوه مهندس براتی(کنکور88)+ مهندس انتصار+*پردازش(دکتر متین مشکین) +راهیان ارشد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اینا رو شنیدم :

ماشین = از بین کتب موجود کتاب پردازش بهتر از بقیه هست . خوبه

اما کسی که پایه ماشین خوبی نداره کمی اذیت میشه

*ماشین1و2:(*مرجع:*کتاب بیم بهاراترجمه دکترلسانی+پی سی سن)*مدرسان شریف+سنجش تکمیلی(*دکترلسانی)+*جزوه مهندس براتی(کنکور88)+ مهندس انتصار+*پردازش(دکتر متین مشکین) +راهیان ارشد.

منم تعریف پردازش رو شنیدم ..

شما که همرو گفتی :ws3:

من از کتابای بالا مدرسان + پی سی سن + چاپمن + ی کتابم دیروز خریدم ماشین پوران پژوهش رو دارم

ب نظرم از روی کتاب پردازش بخونم و بقیه رو کمکی در نظر بگیرم بهتره .. ب قول یکی ی کتابُ چندبار بخونی بهتر ازین که چنتا کتابُ بخونی!

البته ماشین پارسه رو هم دارم ک ب نظر جالب نمیاد!

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...