رفتن به مطلب

گفتگو پیرامون ارشد 91 گروه برق

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 225
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم گند زدم ! hanghead.gif

اخه نامردا 3 تا سری فوریه تو سیگنال داده بودن ! اخه اینم شد سوال ! تا پارسال هیچی تو 15 تا حالا 3 تا تو 12 تا :banel_smiley_4:

من الکترونیک نخونده بودم که میگن اسون بوده sigh.gif

چه شود این کنکور خدا میدونه :sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حس میکنم توزیع سوالات روی مباحث درسا با سال های قبل خیلی فرق داشت از برخی مباحث بیش از حد معمول سوال بود و از برخی مباحث مهم اصلا سوال نبود ........

من که متاسفانه دوماه آخر دیگه نخوندم روز کنکور هم که یه سرماخوردگی سختی داشتم و تونستم زوری خودمو سر جلسه نگه دارم اونم نه تا اخر .......

در کل اصلا راضی نبودم ......

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

نگاه کنید دوستان من 8 ماه تمام درس خونده بودم اما قبول نمیشم

فقط 15 تا سوال جواب دادم

که اصلا نمیدونم همینا هم درستن یا نه

کنکور وحشتناک بود وحشتناک

شایدم من خنگم!

نمیدونم برای ساله دیگه انگیزه ای دارم که بخونم یا نه

من تمامه چیزاییو که باید میخوندمو خونده بودم چیزی جا ننداخته بودم اما در اخر هیچی...

به علت اینکه تعداده سوالا کم شده بود من جرات نمیکردم بعضی از سوالارو بزنم میگفتم ممکن غلط باشن

واین یعنی فاجعه...

ارشد شده مثه کنکوره لیسانسه زمانه ما که این همه فشار روی ما بود...

اگر کسی بخواد قبول بشه حتما باید بره کلاس

نمیدونم خدا میخواد کجا نتیجه تلاشمو بده اما اینو خو میدونم که توی این کنکور نیست!

و اینکه یه بغضی توی گلوم هست که........

پ.ن:مسعود الکش نابود بود!

• Like 6
لینک به دیدگاه
#zina#[/url]873042]سلام نگاه کنید دوستان من 8 ماه تمام درس خونده بودم اما قبول نمیشم فقط 15 تا سوال جواب دادم که اصلا نمیدونم همینا هم درستن یا نه کنکور وحشتناک بود وحشتناک شایدم من خنگم! نمیدونم برای ساله دیگه انگیزه ای دارم که بخونم یا نه من تمامه چیزاییو که باید میخوندمو خونده بودم چیزی جا ننداخته بودم اما در اخر هیچی... به علت اینکه تعداده سوالا کم شده بود من جرات نمیکردم بعضی از سوالارو بزنم میگفتم ممکن غلط باشن واین یعنی فاجعه... ارشد شده مثه کنکوره لیسانسه زمانه ما که این همه فشار روی ما بود... اگر کسی بخواد قبول بشه حتما باید بره کلاس نمیدونم خدا میخواد کجا نتیجه تلاشمو بده اما اینو خو میدونم که توی این کنکور نیست! و اینکه یه بغضی توی گلوم هست که........ پ.ن:مسعود الکش نابود بود!
غصه نخور واقعا سخت بود ... به نظر من اینکه می گن هیچ مبحثی رو حذف نکنید غلطه من وقتی به سوالای آخر رسیدم جدا مطالب تو ذهنم قاطی شده بود ... برای سال دیگه تجزیه و سیستم و مغناطیس رو حذف می کنم
  • Like 4
لینک به دیدگاه

فکرشو نکن دنیا که به آخر نرسیده من خودم امسال قصد کرده بودم که حتما بتونم تهران بیارم و داشتم میخوندم ولی دوماه قبل از کنکور یه شخصی که میخواست به ما لطف کنه یه جا برام کار پیدا کرد و از طرفی از همه طرف تحت فشار قرار گرفتم که چنین فرصتی دیگه پیش نمیاد تو این دوره زمونه کار نیستو سفت بچسبشو درس حالا وقت هست و ... و همین امر باعث شد کنکور رو به کل کنار بزارم و بعد از مدتی که مارو معطل کرد و وقتمو گرفت حالا همچنان بیکارم و کنکور هم از دست دادم. بعد از این جریان کلا اعتماد به نفسمو برای کنکور از دست دادم و حتی به اندازه ی چیایی که بلد بودم هم نتونستم جواب بدم. دیگه وقتی هم برای سال دیگه ندارم و کلا خیلی ضرر کردم .......

ولی بیخیال ارزش غصه خوردن نداره . انشاالله نتیجه ی تلاشتو از جای دیگه میبینی..........

• Like 6
لینک به دیدگاه
#zina#[/url]873042]سلام

نگاه کنید دوستان من 8 ماه تمام درس خونده بودم اما قبول نمیشم

فقط 15 تا سوال جواب دادم

که اصلا نمیدونم همینا هم درستن یا نه

کنکور وحشتناک بود وحشتناک

شایدم من خنگم!

نمیدونم برای ساله دیگه انگیزه ای دارم که بخونم یا نه

من تمامه چیزاییو که باید میخوندمو خونده بودم چیزی جا ننداخته بودم اما در اخر هیچی...

به علت اینکه تعداده سوالا کم شده بود من جرات نمیکردم بعضی از سوالارو بزنم میگفتم ممکن غلط باشن

واین یعنی فاجعه...

ارشد شده مثه کنکوره لیسانسه زمانه ما که این همه فشار روی ما بود...

اگر کسی بخواد قبول بشه حتما باید بره کلاس

نمیدونم خدا میخواد کجا نتیجه تلاشمو بده اما اینو خو میدونم که توی این کنکور نیست!

و اینکه یه بغضی توی گلوم هست که........

پ.ن:مسعود الکش نابود بود!

تا وقتی اینقدر پارتی و سهمیه هست بقیه مجبورن چند باره تلاش کنن

شما هم تلاشتو بیشتر کن بزاری کنار دیگه هیچ وقت قبول نمیشی عوضش همین الان برای سال بعد بخون نزار فاصله بیفته از کجا معلومه امسال برای همه سخت بوده شاید درصدهای شما بیشتر از بقیه بوده و بتونین قبول شین

• Like 6
لینک به دیدگاه
#zina#[/url]873042]سلام نگاه کنید دوستان من 8 ماه تمام درس خونده بودم اما قبول نمیشم فقط 15 تا سوال جواب دادم که اصلا نمیدونم همینا هم درستن یا نه کنکور وحشتناک بود وحشتناک شایدم من خنگم! نمیدونم برای ساله دیگه انگیزه ای دارم که بخونم یا نه من تمامه چیزاییو که باید میخوندمو خونده بودم چیزی جا ننداخته بودم اما در اخر هیچی... به علت اینکه تعداده سوالا کم شده بود من جرات نمیکردم بعضی از سوالارو بزنم میگفتم ممکن غلط باشن واین یعنی فاجعه... ارشد شده مثه کنکوره لیسانسه زمانه ما که این همه فشار روی ما بود... اگر کسی بخواد قبول بشه حتما باید بره کلاس نمیدونم خدا میخواد کجا نتیجه تلاشمو بده اما اینو خو میدونم که توی این کنکور نیست! و اینکه یه بغضی توی گلوم هست که........ پ.ن:مسعود الکش نابود بود!
سلام . ببین اصلا دلیلی نداره بخوای اینقد خودتو اذیت کنی. یکی از دوستان من ار ترم 5 به بعد دیگه شروع کرده بود به خوندن و واقعا هم خوب میخوند . درسی نمونده بود که دور نشده باشه . تستی نبود که نزده باشه . فک میکنی چند تا سوال جواب داده؟ 27 تا دلیلی برای ناراحتی وجود نداره عزیزم . اوضاع امسال تو که اینطوری زدی. از خیلی های دیگه که شانسی زدن بهتره ......... و اما : درسته الان خسته ای و شاکی . ولییییییییی با این دید نگاه کن از بچه های سال بعد جلوتری و این یه تجربه برات شده . با نا امیدی و دلسردی هیچی درست نمیشه .
  • Like 2
لینک به دیدگاه

خوب و اما بچه ها جواب تست های کنترل و تجزیه رو از وبلاگ دکتر شیرین آبادی اینجا میذارم : تو این آزمون فقط 1 سوال اشتباه بوده اونم مربوز به درس کنترل هست . سوال 55 این آزمون اشتباه است و حذف خواهد شد. (در واقع جهت فلش یکی از شاخه ها اشتباه رسم شده است.پاسخ صحیح در حل تشریحی آمده است.) درصد مطلوب برای این آزمون بین 40 تا 60 درصد است. :دی ------------------------------------

• Like 2
لینک به دیدگاه

گزینه دو: اگر سیستم مرتبه سومی مثال بزنید که یک قطب سمت چپ و دو قطب حقیقی ولی متقارن نسبت به محور موهومی داشته باشد در این صورت سطر s1 صفر خواهد شد و یک تغییر علامت داریم و هیچ قطبی روی محور موهومی نخواهیم داشت. گزینه سه:دو سیستم زیر را در نظر بگیرید.هر دو سیستم می نیمم فاز بوده و نمودار اندازه یکسانی دارند ولی نمودار فازشان با هم فرق می کند.چون در مراجع اصلی و شاید کنکوری کنترل خطی به k منفی اشاره ای نشده همین موضوع دانشجویان را به اشتباه انداخته و این گزینه را انتخاب کرده اند. G1=10(s+1)/(s+2) G2=-10(s+1)/(s+2) گزینه چهار: چون اطلاعی از محل صفرهای سیستم داده نشده است نمی توان در مورد زمان نشست اظهار نظر کرد. در صورتی که سیستم صفری نداشته باشد این گزینه درست خواهد بود. برای مثال زمان نشست سیستم زیر را با MATLAB شبیه سازی کنید. s + 0.5 -------------- s^2 + 5 s + 8

• Like 5
لینک به دیدگاه

منبع :سایت شخصی علیرضا باغستانی کنکور کارشناسی ارشد برق 91 با کنکور های قبل یک فرق بزرگ داشت که اوون هم تجمیع 2 آزمون در یک آزمون بود و این موضوع در تمرکز داوطلبان تاثیر زیادی داشت و فکر می کنم که با کم شدن سوالات توزیع داوطلبان در سطوح کمتری صورت گرفت و اعتراضات زیاد بچه ها بیشتر به همین دلایل بود و این اعتراضات در گرایشات الکترونیک و مخابرات شدید تر بود. ولی گذشته از تمام این موارد شاید بهتر باشه از یک زاویه دیگر هم به این قضیه نگاه کرد که در این قسمت می خواهم که به این آزمون یک جور دیگه نگاه کنیم و تحلیلی جدا از احساس داشته باشیم داوطلبان رشته برق در گرایشهای الکترونیک و مخابرات بایستی دروس خود را در 2 دفترچه جواب بدهند که دفترچه اول شامل زبان عمومی و تخصصی ریاضیات و مدار است و دفترچه دوم شامل کنترل تجزیه الکترونیک و الکترومغناطیس . عموما تمام افرادی که برای رتبه خوب می خوانند هیچگاه دروس مدار و ریاضیات را حذف نمی کنند بنابراین در دفترچه اول رقابت تقریبا یکسان است و چون این دفترچه اول داده می شود زیاد خستگی تاثیر بر حل سوالات نداره ولی دفترچه دوم ، در این دروس معمولا ومتاسفانه و متاسفانه داوطلبان بر اساس صحبتهای داوطلبان سالهای قبل از خودشون تز های مختلفی می دهند ولی یک تصمیم در غالب بچه ها مشترکه و اوون حذف درس الکترومغناطیس است و از همون اول تصمیم می گیرند این درس را نخوانند ولی بگذارید با این تصمیم جلو بروید . داوطلبان فکر می کنند که کنترل ساده است چون در سطح پایین آنرا متوجه می شوند و مسائل زیادی هم می توانند حل کنند این نظر را تقریبا در مورد تجزیه و الکترونیک هم دارند و منابعی که در اختیار دارند هم در همین حدود درس داده و در همین حدود هم سوالات را حل نموده پس در حالتیکه نمی دانند که یک چیزایی را نمی دانند وارد کنکوری مثل کنکور 91 می شوند که نه تنها یک مرحله ای شده بلکه بر خلاف تصور آنها سوالات کنترل خیلی سخت تجزیه سخت و الکترونیک کمی متفاوت از آنچه آنها در کتابهای متفرقه هست ، شده خب مغناطیس هم که نمی زنند پس شاید از دفترچه دوم چندتا تست هم نشه زد ادامه دارد ......

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من .

زبان رو که باید پیوسته خوند تا روز آزمون .

ولی اینکه با چه درسی باید شروع کرد . به خود شخص بستگی داره.

مثلا من اول ریاضی رو شروع میکنم . کامل میخونم جز آمار و اینا .

بعدش بقیه درسا رو با هم پیش میرم :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
خوب و اما بچه ها جواب تست های کنترل و تجزیه رو از وبلاگ دکتر شیرین آبادی اینجا میذارم : تو این آزمون فقط 1 سوال اشتباه بوده اونم مربوز به درس کنترل هست . سوال 55 این آزمون اشتباه است و حذف خواهد شد. (در واقع جهت فلش یکی از شاخه ها اشتباه رسم شده است.پاسخ صحیح در حل تشریحی آمده است.) درصد مطلوب برای این آزمون بین 40 تا 60 درصد است. :دی ------------------------------------

سوال یک هم اشتباه بود جواب در گزینه ها نبود

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر من .

زبان رو که باید پیوسته خوند تا روز آزمون .

ولی اینکه با چه درسی باید شروع کرد . به خود شخص بستگی داره.

مثلا من اول ریاضی رو شروع میکنم . کامل میخونم جز آمار و اینا .

بعدش بقیه درسا رو با هم پیش میرم :ws37:

من الان از درسهای تخصصی بررسی رو شروع میکنم اما نمیدونم بهترین منبع کدومه چون من فقط فرصت دارم فقط یک کتاب بخونم

• Like 2
لینک به دیدگاه
من الان از درسهای تخصصی بررسی رو شروع میکنم اما نمیدونم بهترین منبع کدومه چون من فقط فرصت دارم فقط یک کتاب بخونم

آره منم وقت ندارم واسه همین باید تا جایی که میشه بهترین منبع پیشنهادی رو بخونم .

ببین به نظر من که کتابای تستی خیلی فرقی ندارن ولی بازم اینا رو ببین :

[h=3]دانلود: سرفصل های دروس الکترونیک قدرت و دینامیک[/h]http://www.noandishaan.com/forums/thread59367-3.html#post696651

http://www.noandishaan.com/forums/thread59367-3.html#post696653

ببین من خودم نابع مفید رو که دیگران معرفی کردن رو تاپیک رده بودم . الان پیداش نمیکنم. میگردم برات اونم میذارم .

همین تاپیک رو از صفحه اول بخون . بچه ها منابع و توصیه های خیلی مفیدی رو پست زدن . میتونه کمک کنه.

از الان شروع کردی . خوش به حالت :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...