Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ امیدوارم همه بچه هایی که زحمت میکشن نتیجه شو ببینن ، منم به سال دیگه امیدوارم 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ بچه های عزیز رسما بدبخت شدیم کنکورو یه مرحله ای کردن اخه چطور 5 ساعت سر جلسه دووم بیاریم 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ #zina#[/url]792024]بچه های عزیز رسما بدبخت شدیمکنکورو یه مرحله ای کردن اخه چطور 5 ساعت سر جلسه دووم بیاریم جدی/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ #zina#[/url]792024]بچه های عزیز رسما بدبخت شدیمکنکورو یه مرحله ای کردن اخه چطور 5 ساعت سر جلسه دووم بیاریم ولی فک کنم تعداد سوالات و در نتیجه تایمش کمتر بشه 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ولی فک کنم تعداد سوالات و در نتیجه تایمش کمتر بشه اینجور که بد میشه بعدش من که ازمونارو شرکت میکنم 5 ساعت کامله یه سر،ازمونای خوده سنجش 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ #zina#[/url]792176]اینجور که بد میشهبعدش من که ازمونارو شرکت میکنم 5 ساعت کامله یه سر،ازمونای خوده سنجش برا همه بد میشهپس بد نمیشه نمی دونم سوالات کنکور مکانیک هم از کنکور 87 کمتر شده بودن ولی سازمان یکی دو روز قبل از آزمون اطلاع داد 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ برا همه بد میشهپس بد نمیشه نمی دونم سوالات کنکور مکانیک هم از کنکور 87 کمتر شده بودن ولی سازمان یکی دو روز قبل از آزمون اطلاع داد خوب من ادمیم که تا 2 3 ساعت اول خوب جواب میدم بعدش هنگم همه که اینجور نیستن خیلی بدن الهی همشون برن زیر کامیون 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ #zina#[/url]792183]خوب من ادمیم که تا 2 3 ساعت اول خوب جواب میدم بعدش هنگمهمه که اینجور نیستن خیلی بدن الهی همشون برن زیر کامیون به هر حال خیلی ها همون ساعت اول هنگ می کنن ولی تو این مدت باقی مونده تا ارشد خودشون رو آماده می کنن برای 3/4/ 5ساعت ارباب تغییر باش نه قربانی آن/علی مکانیک 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ به هر حال خیلی ها همون ساعت اول هنگ می کنن ولی تو این مدت باقی مونده تا ارشد خودشون رو آماده می کنن برای 3/4/ 5ساعتارباب تغییر باش نه قربانی آن/علی مکانیک نوموخوام:cry2: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ #zina#[/url]792190]نوموخوام:cry2: این چه حرکتیه خانم ادامه دادن رو ادامه بده/ تمرکزتون رو بخاطر اشتباه(یا هر اسم دیگه که...) دیگران بهم نزنید ایشالا ردیفه 5 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ این چه حرکتیه خانمادامه دادن رو ادامه بده/ تمرکزتون رو بخاطر اشتباه(یا هر اسم دیگه که...) دیگران بهم نزنید ایشالا ردیفه اسمه این حرکت گریه کردنه چشم چرا میزنید حالا ایشالا:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ جدی تک مرحله ای شده؟من بخاطر اینکه حوصله دو روز نشستن تو جلسه رو نداشتم بیخیال شدم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ جدی تک مرحله ای شده؟من بخاطر اینکه حوصله دو روز نشستن تو جلسه رو نداشتم بیخیال شدم:icon_pf (34): پس حسابی ضرر کردین:ws28: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ جدی تک مرحله ای شده؟من بخاطر اینکه حوصله دو روز نشستن تو جلسه رو نداشتم بیخیال شدم:icon_pf (34): خداییش الان اینم شد دلیل آخه ؟ به خاطر خوراکی هاش که ارزش داشت ادم 2 روز بره 5 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ :icon_razz:نه که معجون و شیر موز میدن!! 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ :icon_razz:نه که معجون و شیر موز میدن!! هرچی مهم اینه که خوراکی باشه 5 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ چرا کسایی که کنکور دادن نمیان بگن چطوری بوده؟ تالارهای دیگه بحث ارشده اما اینجا کسی صحبت نمیکنه من میخواستم ارشد سال بعد شرکت کنم کسایی که امتحان دادن بیان راهنمایی کنن دیگه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ [h=3]دفترچه آزمون کنکور ارشد سال 1391-رشته برق[/h] 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی بد بود! کنترل فقط 2 تا زدم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده