Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ کتاب شهر و شهرنشینی در ایران از آغاز تا سلسله قاجاریان چاپ شد. محصولی از قطب طراحی شهری دانشگاه شهید بهشتی. مولف: دکتر جهانشاه پاکزاد - استاد طراحی شهری و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی دستیاران پژوهشی: وحیده ابراهیم نیا - دانشجوی دکتری برنامه ریزی شهری کاوه عین الهی - دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری محمدمهدی عابدی - دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری آرزو بشارتی زاده - دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری 24 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ به به مبارکه....ایشالا کتابای بعدی عابدی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14: 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ بهههههههههههههههههههههه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تبریـــــــــــــــــــــک :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عابدیچقد خبر ساز شدی این چندوقته موفقیتهایت مستدام:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ مرسی بچه ها. هیچ چیز اندازه زیر چاپ رفتن این کتاب منو خوشحال نکرد. 15 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آقا من کتابو بخرم میدم اولش یه امضا بزنی واسمون 8 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ به بهپ!عابدی دمت گرم! من از قبل عید منتظرش بودم که بالاخره به زیر چاپ رفت. ایشالله میرم میخرمش. بسیار دمت گرم و از این حرفا 8 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ آخجون...هرچند ترجیح میدادم بعد از قبولی بخونمش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ به سلامتی عابدی مبارک باشه عابدی تبریک میگم عابدی ولی عابدی یه نفر اونجا اضافه بوده. و میدونم هیچ کاری هم نکرده. حودمو حودت میشناسیمش:lol: ( کاوه رو نمیگما ) 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ محمدمهدی عابدی - دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری :ydm47612zsesgift969 ممد مبارکه..... 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بالاخره اومد تو بازار پرهام و پیام دیگه؟:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ تمامی کتابفروشی های معتبر سراسر کشور. الان فعلا فقط ثمین داره. از شنبه پرهام و پیام و همه جا میره کتاب. 8 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مباااااارکه! ان شاالله موفقیت های بعدی.... 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من دیر فهمیدم ولی دوست داشتم بهت تبریک بگم چون این کتاب کلی صدا داشته!!!ایشالا موفقیت های بعدی مهندس:w155: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من دیر فهمیدم ولی دوست داشتم بهت تبریک بگم چون این کتاب کلی صدا داشته!!!ایشالا موفقیت های بعدی مهندس:w155: مرسی نسیم جان. منتظر جلد تاریخ شهر و شهر نشینی در ایران معاصر هم باشید. 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ مبارک باشه.ایشالا موفقیت های بعدیت 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ مرسی نسیم جان. منتظر جلد تاریخ شهر و شهر نشینی در ایران معاصر هم باشید. منتظریم اونو دیگه با امضای دکتر و محمدعابدی میخرم:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ منتظریماونو دیگه با امضای دکتر و محمدعابدی میخرم:biggrin: نوکرم آبجی. اونو دیگه فکر کنم تو دوران دانشجوییت تو ارشد باید بخونی. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده