pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سر تا پاي خودم را كه خلاصه ميكنم، ميشوم قد يك كف دست خاك كه ممكن بود يك تكه آجر باشد توي ديوار يك خانه يا يك قلوه سنگ روي شانه يك كوه يا مشتي سنگريزه، تهته اقيانوس؛ يا حتي خاك يك گلدان باشد؛ خاك همين گلدان پشت پنجره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يك كف دست خاك ممكن است هيچ وقت هيچ اسمي نداشته باشد و تا هميشه، خاك باقي بماند، فقط خاك اما حالا يك كف دست خاك وجود دارد كه خدا به او اجازه داده نفس بكشد ببیند، بشنود، بفهمد، جان داشته باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يك مشت خاك كه اجازه دارد عاشق بشود، انتخاب كند، عوض بشود، تغيير كند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واي، خداي بزرگ! من چقدر خوشبختم. من همان خاك انتخاب شده هستم همان خاكي كه با بقيه خاكها فرق ميكند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من آن خاكي هستم كه خدا از نفسش در آن دميده من آن خاك قيمتيام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که می خواهم تغییر کنم......... انتخاب کنم وای بر من اگر همین طور خاك باقي بمانم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الهی توفیقم ده که بیش از طلب همدردی, همدردی کنم.. بیش از آنکه مرا بفهمند, دیگران را درک کنم پیش از آنکه دوستم بدارند, دوست بدارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زیرا در عطا کردن است که می ستانیم و در بخشیدن است که بخشیده می شویم 13 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ مرسی خیلی قشنگ بود امید خودتی جدا؟:jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ همون خاک بودیم بهتر نبود 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همون خاک بودیم بهتر نبود یه بار دیگه بخون متن رو خب خواستنی بودی براش عاشقت بوده که تو رو اشرف مخلوقات کرده باید سعی کنیم،با کارامون ناراحتش نکنیم ودل بهش بدیم مثل خودش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای چه عکس هایی داشت این تاپیک حیف نیستش دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده