Sh.G 202 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ گیرم صورتش رو کرده زن. بقیه رو چیکار کرده؟؟ هان؟؟؟؟؟؟ اونو دیگه از خودش بپرس دوست خوبم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ عزیزشاید کلام شما صحیح باشه ولی از این واقعیت نمیشه چشم پوشی کرد که اینگونه افراد زیاد شدن آره عزیز اینجور افراد زیاد شدن.اما دیدم شما قسم خوردی این پسره، گفتم به همین راحتی باور نکنین وگرنه عکسهای قبل از عملشم می زاشتن 2 لینک به دیدگاه
Sh.G 202 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ آره عزیز اینجور افراد زیاد شدن.اما دیدم شما قسم خوردی این پسره، گفتم به همین راحتی باور نکنین وگرنه عکسهای قبل از عملشم می زاشتن سارا جان درست میفرمایید ولی حتما یه چیزی بوده که همه جا پر شده گلم:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سارا جان درست میفرماییدولی حتما یه چیزی بوده که همه جا پر شده گلم:icon_gol: البته اصلا مهم نیست که قبلا پسر بوده واقعا یا نه اما آخه همونطور که گفتم چندسال پیش من کامل این عکسارو دیدم.اون موقع همه جا پر شده بود اما اصلا حرفی از این موضوع نبود...:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Sh.G 202 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ این باید برد قزوین :ws28::ws28: دقیقا قزوینیا چه کیفی میکنن دهناشون اینجوری میشههه:jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ گلم اینجور پسرا زیادنیکم دور برتو نگاه کنی تو سطح شهر میبینی چه دختری میشد 2 لینک به دیدگاه
Sh.G 202 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ چه دختری میشد آی گفتیییییییی:w16: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ ای خدا دوستای این پسر چه .................. :jawdrop: من اگه یه هچین دوستی داشتم عمرا با هاش بیرون می رفتم. 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ ای خدا دوستای این پسر چه .................. :jawdrop:من اگه یه هچین دوستی داشتم عمرا با هاش بیرون می رفتم. پس چکارش میکردی؟ میموندی تو خونه باهاش؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ ماااااااا کاره ای نبودیم بخدا من هیچ کاری نکردم:banel_smiley_52: چرا سئوالای سخت می پرسین؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اگر دوجنسیتی باشه بعد عمل همینطوری میشه دیگه (یعنی علاوه بر صورت جاهای دیگه هم ...بله)حتما بعدشم عمل زیبایی انجام داده قضیه خیلی مبهمه:ws2: این گرایشها برای این شکلی بودن دلیل داره... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ :ws28::ws28:دقیقا قزوینیا چه کیفی میکنن دهناشون اینجوری میشههه:jawdrop::jawdrop: :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ حالا الان اين خوشگله؟؟؟ :JC_thinking: فكر كن آرزوي دختر بودن داشته باشي...بعد دختر شي...بعد به عنوان زيباترين دختر انتخاب شي! ذوق مرگ شده طرف :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اقاي sh.gلطفا اسم خليج و كامل ببر خليج فارس 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ دوستان عزیز. این مواردی که عکساشون رو گذاشتین و در پستهای مختلف مسخره شون کردین، به نوعی بیماری روانی و جنسی دچارن و الزما همه چیز دست خودشون نیست. به خاطر همین میتونن عمل کنند و تغییر جنسیت بدن. این ها هم بیمارند و دست خودشون نبوده که دو جنسه شدند. دموکراسی فقط دونستن حق زندگی برای انسان های عادی نیست. همه ی گروه های خاص در جامعه حق زندگی دارند. 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ دوستان عزیز.این مواردی که عکساشون رو گذاشتین و در پستهای مختلف مسخره شون کردین، به نوعی بیماری روانی و جنسی دچارن و الزما همه چیز دست خودشون نیست. به خاطر همین میتونن عمل کنند و تغییر جنسیت بدن. این ها هم بیمارند و دست خودشون نبوده که دو جنسه شدند. دموکراسی فقط دونستن حق زندگی برای انسان های عادی نیست. همه ی گروه های خاص در جامعه حق زندگی دارند. 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ دوستان عزیز.این مواردی که عکساشون رو گذاشتین و در پستهای مختلف مسخره شون کردین، به نوعی بیماری روانی و جنسی دچارن و الزما همه چیز دست خودشون نیست. به خاطر همین میتونن عمل کنند و تغییر جنسیت بدن. این ها هم بیمارند و دست خودشون نبوده که دو جنسه شدند. دموکراسی فقط دونستن حق زندگی برای انسان های عادی نیست. همه ی گروه های خاص در جامعه حق زندگی دارند. دوستان فقط نظرشونو گفتن حالا یه جای انتقاد هم شما بزار برامون ولی خوب جیگری شدنا نه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده