شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ نهههههچ ، جرئتش نيس تو مگه امتحان نداري عمو ؟ سمنان هم اينترنت داري ؟ زمان ما از اين حرفا نبود عمو امتحانات رو دادم الان فقط تحویل پروژه هام مونده مینا عمویی پیر شدم دیگه یاد ندارم بچه ها رو اینجا جمع کنم لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااام من اومدم خوشم که طبق معمول اومدم چیطوری؟ لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ farane67 بود..:45645: خوبییییییییییییییی؟؟؟؟:girl_in_dreams: آها ، ميگم ، خوووووب ، تو چي ؟ اوضاع خوبه ؟ عمو امتحانات رو دادم الان فقط تحویل پروژه هام مونده مینا عمویی پیر شدم دیگه یاد ندارم بچه ها رو اینجا جمع کنم جمع كردن نمي خواد كه ،جمع بايد خودش خود به خود بشه ، :دي پس برگشتي مشهد ، خب ديگه چه خبر لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ دروود سلااااااام چیطوری؟ دل من سیاست ولی آبی رو خیلی دوست دارم ... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااام من اومدم خوشم که طبق معمول اومدم چیطوری؟ سلاااامممم...:dancegirl2: آها ، ميگم ، خوووووب ، تو چي ؟ اوضاع خوبه ؟ بدک نیستم..امتحونا تموم شه بهترم میشم...:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلااااااام من اومدم خوشم که طبق معمول اومدم چیطوری؟ سلام خوش اومدی کهربا من هم خوبم تو خودت خوبی؟:icon_pf (17)::w73: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلاااامممم...:dancegirl2: بدک نیستم..امتحونا تموم شه بهترم میشم...:girl_in_dreams: وای زن داداش شما هم که اومدی :w36::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سيلااااام منم اومدم:4chsmu1: خووووبين؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ وای زن داداش شما هم که اومدی :w36::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v با منی؟؟؟ :w58: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام منم اومدم میبینم که صاحبشم هست لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من همواره خوبم ممنونم چیطوری ستی؟ خوبی مین؟ شاهین ، ستی ، مین و والنتینا شما امتحان درس کار ندارید الان بیدارید اینجایی؟!!! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سيلااااام منم اومدم:4chsmu1: خووووبين؟ :ws54:این جور سلام کردن ها مخصوص بی فکر هستش روحش در عذاب امتحان و یادش گرامی باد خوش اومدی سیتی جان:icon_pf (17): لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من همواره خوبم ممنونم چیطوری ستی؟ خوبی مین؟ شاهین ، ستی ، مین و والنتینا شما امتحان درس کار ندارید الان بیدارید اینجایی؟!!! چراااااااا من از 1شنبه تا 4شنبه هرروز امتحون دارم.. لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ بدک نیستم..امتحونا تموم شه بهترم میشم...:girl_in_dreams: چه همه امتحان دارن ، منم امتحان مي خوام لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من همواره خوبم ممنونم چیطوری ستی؟ خوبی مین؟ شاهین ، ستی ، مین و والنتینا شما امتحان درس کار ندارید الان بیدارید اینجایی؟!!! :4chsmu1:نه فقط تحویل پروژه هام مونده :4chsmu1: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ چه همه امتحان دارن ،منم امتحان مي خوام :w58: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ شاهین ، ستی ، مین و والنتینا شما امتحان درس کار ندارید الان بیدارید اینجایی؟!!! امتحان از سن من گذشته :4chsmu1: البته اميدوارم به زودي دوباره دچارش بشم ، لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ بابااااااااااااااا بگیم تشکر رو برگردونن به این تایپیک.. :w00: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سيلااااام منم اومدم:4chsmu1: خووووبين؟ سِتيي ، سِتي چرا بهت ميگن سيتي ؟ :JC_thinking: سلام منم اومدم میبینم که صاحبشم هست شهدخت ، آره ؟ اينجا متعلق به همه هس ،عمو شاهين به همه تعلق داره ماشاللا خانواده پر جمعيتي داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده