Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ ورود مواد مخدر جدید به نام پان پراگ نام اين ماده «پان پراگ»است و در بستهبندي زيبا و با عکسهاي هنرپيشههاي هندي و پاکستانی به صورت آدامس، پاستيل و پودرهايي با طعم نعنا و خوشبو کننده دهان وارد کشور ميشود. قيمت اين ماده مخدر الان در مشهد 50 تومان تا 300 تومان ميباشد. دليلي که مصرفکنندگان «پان پراگ»ها را به سمت آن ميکشد، احساس گرمي، سرخوشي موقت، سبکي سر، گيجي و شادي کاذب است. این ماده بسیار بسيار سرطان زا هم هست لطفاً براي همه بفرستيد __________________ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ :w00::w00::w00: :vahidrk:ساکت ساندیس خور مدیریت لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ :vahidrk:ساکت ساندیس خور مدیریت :viannen_38::viannen_38: لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ سلام ..ببخشید من تازه وارد هستم اینجا چیکا میکنین ...:167: اگه بحث علمی میکنین هستم... من اسپم دوست ندارم اصلا:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ سلام ..ببخشید من تازه وارد هستم اینجا چیکا میکنین ...:167:اگه بحث علمی میکنین هستم... من اسپم دوست ندارم اصلا:icon_pf (34): داداش احسانم اومد داداششششششششششششششییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلام ..ببخشید من تازه وارد هستم اینجا چیکا میکنین ...:167:اگه بحث علمی میکنین هستم... من اسپم دوست ندارم اصلا:icon_pf (34): اینجا بحث کاملا علمیه... لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ داداش احسانم اومدداداششششششششششششششییییییییییییییییییییییییییییییییییییی وایییی ...سلام آجییییییییییییییییی.....خوبی خوشی سلامتی حالت چطوره.... میبینم که تو تاپیک های علمی فعالیت نمیکنی.......:167: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سلام ..ببخشید من تازه وارد هستم اینجا چیکا میکنین ...:167:اگه بحث علمی میکنین هستم... من اسپم دوست ندارم اصلا:icon_pf (34): اره عزیزم بحث امشب ما بر روی تاثیر ساندیس بر روی افراد هستش دنبال یه موش ازمایشگاهی هم میگشتیم که تو اومدی:ws3: لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اینجا بحث کاملا علمیه... اسپم خودش یه علمه :w00: من خودم الان 2 سال دارم اسپم میکنم ولی هنوز از این علم سرشار سیراب نشدم اااااااا:w00: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ وایییی ...سلام آجییییییییییییییییی.....خوبی خوشی سلامتی حالت چطوره....میبینم که تو تاپیک های علمی فعالیت نمیکنی.......:167: این چوبتو بردار رو سر شاهین بکوب لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اسپم خودش یه علمه :w00:من خودم الان 2 سال دارم اسپم میکنم ولی هنوز از این علم سرشار سیراب نشدم اااااااا:w00: خو منم که گفتم علمیهههه.. :w00: لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ اره عزیزم بحث امشب ما بر روی تاثیر ساندیس بر روی افراد هستش دنبال یه موش ازمایشگاهی هم میگشتیم که تو اومدی:ws3: ای بابا این که دیگه تحقیق نمیخواد که .....جوابش مثبته..... تو تاثیرش شک نکن:w00: لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ خو منم که گفتم علمیهههه.. :w00: من خودم آخر قاطیاماااااااااااااااااااااااا :w00::w00: :ws3::ws3: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ من خودم آخر قاطیاماااااااااااااااااااااااا :w00::w00::ws3::ws3: وایییی قاطی رو ی لحظه فاطی خوندم... بعد تو شک بودم.. :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ :gnugghender: :ws3: وایی بفرما تو ...عجب اسمی به به:icon_gol: وایییی قاطی رو ی لحظه فاطی خوندم... بعد تو شک بودم.. :icon_pf (34): :w00::w00: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ :ws3:وایی بفرما تو ...عجب اسمی به به:icon_gol: :w00::w00: خودت :w00: لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ چرا اینجا کسی نمیاد بحث علمی کنیم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ این چوبتو بردار رو سر شاهین بکوب جون به جونت نکن تو از عوامل لباس شخصی مدیران سایت هستی:vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده