mIn 2294 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 می خوای بیام پشتت رو هم پا بزنم چي؟ متوجه نشدم ، تو قربوني مي خواي :icon_pf (34):، هر جور راحتي ( نمي خواي خروش رو برو پس بده)
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 عمو لینکش رو بده من ببینم این امید خونش حلال شده دیگه باید با میلاد یه نقشه ای برای قتلش بکشیم:vahidrk: تا حالا کسی ساعت 2:43 دقیقه شب چفت پا اومده تو صورتت تازه اون لینک چیزی نیست که لینک دارم باقلوااااااااااااااا :icon_pf (34):
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2011 تا حالا کسی ساعت 2:43 دقیقه شب چفت پا اومده تو صورتت تازه اون لینک چیزی نیست که لینک دارم باقلوااااااااااااااا :icon_pf (34): تا حالا کسی با اسپر فلفل کسی تو چشم هات زده و بعدش شروع کنه به زدنت اگر نکرده بگو که با میلاد همین کار رو بکنیم روت :vahidrk:بی ادب بی نزاکت بی بصیرت
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 ندارم خوب یه دانلود منیجر نصب کن دیگه بدبختی بگم هم بیا مسنجر اونجا هم لینک مستقیم میدم برو پروفایل اورمان اونجا لینک غیر مستقیم میدم می تونی دان لود کنی چي؟ متوجه نشدم ، تو قربوني مي خواي :icon_pf (34):، هر جور راحتي ( نمي خواي خروش رو برو پس بده) همون قلنج شکوندن رو میگم باشه خروش برا تو
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 تا حالا کسی با اسپر فلفل کسی تو چشم هات زده و بعدش شروع کنه به زدنت اگر نکرده بگو که با میلاد همین کار رو بکنیم روت :vahidrk:بی ادب بی نزاکت بی بصیرت اره کجاشو دیدی اسپره فلفل + گاز اشک اورر :banel_smiley_52: بعدش هم شروع کردن به زدن خوب چیه خودت لینک خواستی گفتم بدم
mIn 2294 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 فروختی :167: تابلو بود عمو لینکش رو بده من ببینم این امید خونش حلال شده دیگه باید با میلاد یه نقشه ای برای قتلش بکشیم:vahidrk: عمو واسه من 40 درصد دانلود شده بود كنسلش كردم ، لينكي كه به واسطه چيزشكن بخواد باز بشه :icon_pf (34): ( البته به خاطر سرعت كنسل شد )
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 تابلو بود عمو واسه من 40 درصد دانلود شده بود كنسلش كردم ، لينكي كه به واسطه چيزشكن بخواد باز بشه :icon_pf (34): ( البته به خاطر سرعت كنسل شد ) یه کوچولو تابلو بود :icon_pf (34): من لینک هام هیچ کدوم چیز شکن نمی خواد :w00: الکی صفحه نزارررررررررررررررررررر
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2011 اره کجاشو دیدی اسپره فلفل + گاز اشک اورر :banel_smiley_52: بعدش هم شروع کردن به زدن خوب چیه خودت لینک خواستی گفتم بدم کتکت رو حسابی خوب خوردی یا نه؟ اگر نخوردی ما بیایم بزنیمت:vahidrk:
mIn 2294 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 اون سايت چيز شده و چيز شكن مي خواد ، صفحه هم الكي نيس كه ، واقعي هس :دي
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 کتکت رو حسابی خوب خوردی یا نه؟ اگر نخوردی ما بیایم بزنیمت:vahidrk: اره حسابی هم زدن اون سايت چيز شده و چيز شكن مي خواد ، صفحه هم الكي نيس كه ، واقعي هس :دي ببخشیدا به من ربطی نداره اینرنتت رو از مسجد کشیدی و فقط سایت قرانی باز میکننه من که دارم اهنگ ها رو بدون فیل شکن دانلود می کنم
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 نامرد بهم لینک بده دانلود منیجر بنصبم:w00: من فیل شکن و موش شکن ندارم
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2011 نامرد بهم لینک بده دانلود منیجر بنصبم:w00:من فیل شکن و موش شکن ندارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 نامرد بهم لینک بده دانلود منیجر بنصبم:w00:من فیل شکن و موش شکن ندارم چرا می زنی برو اینجا مشاهده مکالمات ما رو بخون این ورزن رو نصب کنی ازیت نمیشی برو اینجا اینجا من با کمک جوجو این ورزن رو نصب کردم مشکلی ندارم بقیه رو که نصب می کردم یه ماهه تاریخ انتضاش تموم می شد
mIn 2294 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 من که دارم اهنگ ها رو بدون فیل شکن دانلود می کنم :w00: نگفتم كه برا دانلود چيزشكن مي خواد كه ، :w00:گفتم سايتش چيز هست و چيز شن مي خواد ، رو همون لينك كليك كني ، دانلود نمي كنه مستقيم ( يعني برا من اينجوريه ) ميره سايتش كه اونم چيز هس ، كه به شهدخت هم گفتم رو مرورگر نمي تونه دانلود كنه ،كپي بايد كني تو دانلود منيجر
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 :w00: نگفتم كه برا دانلود چيزشكن مي خواد كه ،:w00:گفتم سايتش چيز هست و چيز شن مي خواد ، رو همون لينك كليك كني ، دانلود نمي كنه مستقيم ( يعني برا من اينجوريه ) ميره سايتش كه اونم چيز هس ، كه به شهدخت هم گفتم رو مرورگر نمي تونه دانلود كنه ،كپي بايد كني تو دانلود منيجر بابا سایتش هم فیل نیستش بخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :167:
mIn 2294 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وا كن
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وا كن اینو من کی دادم :jawdrop: :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): بابا لینک اهنگ هاش اگر خراب باشه اول خودم دان می کنم بعد میدم بقیه این فیل هستش اما ادرس جدیدش الان یه هفته هستش اومده و تمام لینک هاش به اون ادرس تغییر پیدا کرده
ارسال های توصیه شده