رفتن به مطلب

به اسامی دقت کنید..متاسفم

b-d

ارسال های توصیه شده

چرا فقط بهش فکر میکنید؟خب به زبون هم بیارید

اینا یه مشت بسیجی بودن.گندش هم که دراومد.

بهترين حرف رو شما زدين

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من این اسامی هیچ ربطی به عملشون نداره

تنها عاملی که باعث میشه من هم با شما همنظر بشم اینه که خود دولت و صدا و سیما همینکارو میکنه

هرچی اسم عربی و اسلامی و ریشو هست میشه آدم خوب و هرچی اسم ایرانی و ادم بدون ریش هست میشه ادم بد

از هر دست بدی از همون دست میگیری

• Like 7
لینک به دیدگاه

همه گندا از زیر سر ادمای مذهبی و شهرهای مذهبی( مخصوصا کوچیک) بلند میشه.همینایی که تو خانوادشون بجز اسم عربی و چادر و ریش و کربلا چیزی پیدا نمیشه!!!!

البته قصد توهین ندارم

:hanghead: چقدر خوبه كه هيچ كس هيچ جا هيچ وقت قصد توهين نداره ، :hanghead:

چقدر ظاهربيني و قضاوت :hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خداییش یکی بیاد بگه چه ربطی به اسم داره

هرکی سیده پاکو منزه ومعصومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی هرکی اسمش کوروشه لزوما شعورودرک کوروش کبیرو داره؟

کاش همه چیو باهم قاطی نکنیم

بحثش خیلی خیلی طولانیه... تا حالا شاید در صد تا تاپیک در موردش بحث شده...

شما بگو وقتی به کسی که از یکی از بهترین دانشگاه های کشور فارق التحصیل شده میگیم چرا فلان مسئله اینطوری هست میگه "قرآن گفته پس درسته"... ما چی میتونیم بگیم...

وقتی 90 درصد مردم قبول نمیکنند که دین مشکل داره چکار میشه کرد ؟

ما با ملتی بی سواد و ناتوان رو به رو هستیم... هیچ راه حلی هم براش وجود نداره...

شاید بشه میزان این ناتوانی ها رو با بالابردن درک مردم کم کرد... شاید...

کاش میگفتید کجای دین باعث شده که اینا به سمت این کثافت کاریا کشیده بشن

دینو اگر درستشو اجرا میکردن الان وضعیت این نبود

ما ایرانیها مردمی زودباور دیر فهمی هستیم:icon_pf (34):

خب این که چیزی رو ثابت نمیکنه. سخت گیرانه هست که بخوایم بخاطر اسامی و یه سری احتمالات پشتش ، جریان رو تعمیم بدیم. الان مثلا کسی میتونه مطمئن باشه که افرادی به اسم سهراب و مهرشاد و . . . تا بحال در ایران به کسی تجاوز نکردن!؟ چیزی که زیاده آمار تجاوز. :ws52:

متشکرم دوست من

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

همه گندا از زیر سر ادمای مذهبی و شهرهای مذهبی( مخصوصا کوچیک) بلند میشه.همینایی که تو خانوادشون بجز اسم عربی و چادر و ریش و کربلا چیزی پیدا نمیشه!!!!

حاصل تجربه های دیداری و شنیداری خودمو میگم.

به شخصه از این جمع بندی شما ممنونم

اینجوری پیش بریم در عرض 10 مین میتونیم تمام مشکلات عالمو حل کنیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
خداییش یکی بیاد بگه چه ربطی به اسم داره

هرکی سیده پاکو منزه ومعصومه

یعنی هرکی اسمش کوروشه لزوما شعورودرک کوروش کبیرو داره؟

کاش همه چیو باهم قاطی نکنیم

میشه اینو بگین که شما چطور و با چه مدرکی بیان می کنید که هر چی سیده پاکه ؟ اینو میشه توضیح بدی؟ یعنی ما سیده ناپاک نداریم؟

در ضمن دین نگفته به اسم دین این کارا رو می کنن دین حکومتی هم از اینا حمایت می کنه مثل قضیه کرمان و ساله قبل تبریز که برگه فتوا از مراجع داشتند..

دین درست اجرا بشه عزیزم همینه برو احادیث معتبر و قران رو قشنگ بخون

با این حرفت واقعا موافقم ما ایرانیها زود باور هستیم که الان هر بلایی سرمون میارند

لینک به دیدگاه
میشه اینو بگین که شما چطور و با چه مدرکی بیان می کنید که هر چی سیده پاکه ؟ اینو میشه توضیح بدی؟ یعنی ما سیده ناپاک نداریم؟

در ضمن دین نگفته به اسم دین این کارا رو می کنن دین حکومتی هم از اینا حمایت می کنه مثل قضیه کرمان و ساله قبل تبریز که برگه فتوا از مراجع داشتند..

دین درست اجرا بشه عزیزم همینه برو احادیث معتبر و قران رو قشنگ بخون

با این حرفت واقعا موافقم ما ایرانیها زود باور هستیم که الان هر بلایی سرمون میارند

:ws52:

سئوالی بود دوست عزیز علامتشو یادم رفت بذارم اما اگر دقت میکردید متوجه میشدید که منظور اینه که هرکی سیده یعنی حتما پاکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه دوستمون فرمودند:وقتی 90 درصد مردم قبول نمیکنند که دین مشکل داره چکار میشه کرد ؟

خودتون دارید میگید به اسم دین اینکارو انجام میدن

من نخونده عادت ندارم حرف بزنم خوندم که عرض میکنم خدمتتون

لینک به دیدگاه
:ws52:

سئوالی بود دوست عزیز علامتشو یادم رفت بذارم اما اگر دقت میکردید متوجه میشدید که منظور اینه که هرکی سیده یعنی حتما پاکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه دوستمون فرمودند:وقتی 90 درصد مردم قبول نمیکنند که دین مشکل داره چکار میشه کرد ؟

خودتون دارید میگید به اسم دین اینکارو انجام میدن

من نخونده عادت ندارم حرف بزنم خوندم که عرض میکنم خدمتتون

من تا جایی کی خوندم و میدونم بی حجابی مثل انگل و ویروسه در قرآن هم نیومده حجاب به چی میگن ولی مثل اینکه منظورشون همون چادر مشکی خودمونه و هیچ کس اونو رعایت نکنه هر کجا باشه باید مجازات بشه که برادران لات و دیندارمون این کارو به نحو احسنت انجام دادن و هیچ مرجعی هم نمی تونه بهشون گیر بده من مطمئنم تا 2 ماهه دیگه یه جوری این قضیه رو هم مثل بقیه ماجراهی سالهای قبل از یاد می برن و اون افراد آزاد می شن .

• Like 2
لینک به دیدگاه
من تا جایی کی خوندم و میدونم بی حجابی مثل انگل و ویروسه در قرآن هم نیومده حجاب به چی میگن ولی مثل اینکه منظورشون همون چادر مشکی خودمونه و هیچ کس اونو رعایت نکنه هر کجا باشه باید مجازات بشه که برادران لات و دیندارمون این کارو به نحو احسنت انجام دادن و هیچ مرجعی هم نمی تونه بهشون گیر بده من مطمئنم تا 2 ماهه دیگه یه جوری این قضیه رو هم مثل بقیه ماجراهی سالهای قبل از یاد می برن و اون افراد آزاد می شن .

:jawdrop:

من موندم چطور میتونید انقدر صریح تفکرات وبرداشتهای خودتونو در قالب قران بیان کنید

من مسلمونم ولی عادت ندارم وقتی حرف مخالف میشنوم پاچع بگیرم باکمال میل میتونم باهاتون دراین مورد بحث کنم وثابت کنم که اگر یه بار دیگه قرانو بخونید حداقل مثل الان فکر نمی کنید

ولی برای نظراتتون کمال احترام رو قائلم نه مثل دوستان که اومدن گفتن هرچی ادمه مذهبیه اینکارست اخرشم بگن توهین نبود باهام دعوا نکنید

هیچ جای دین حدیث ایه سوره و................ اجازه همچین وحشی بازاییو نداده حتی اگر طرف هیچی تنش نباشه(شما اگر سراغ داری نشون بده تا بنده هم دیگه درگیر این دین نباشم)

بله منم باشما موافقم اینا ازاد میشن:icon_pf (34):

علي(ع) با شنيدن شرح ماجرا (خلخال بركشيدن از پاي يك زن يهودي)با افروختگي فرمود اگر مسلمان غيرتمند به سبب اين ننگ هم آغوش مرگ شود هم كم است.

حالا ما.........:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

چرا هر چی میشه شما سریع بدین نسبت میدید؟این دین شده بازیچه افرادی که هر چی میخوان از اون دارن سواستفاده میکنند و مانور میدن...از طرف دیگه یکسری افراد هم تا هر چی میشه سریع به دین میچسبونن و بد و بیراه میگن

لااقل دین به من یاد داد به کسی توهین نکنم و واسه همین یک مورد هم که شده ممنونشم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا هر چی میشه شما سریع بدین نسبت میدید؟این دین شده بازیچه افرادی که هر چی میخوان از اون دارن سواستفاده میکنند و مانور میدن...از طرف دیگه یکسری افراد هم تا هر چی میشه سریع به دین میچسبونن و بد و بیراه میگن

لااقل دین به من یاد داد به کسی توهین نکنم و واسه همین یک مورد هم که شده ممنونشم.

من فکر میکنم واسه اینکه بدونیم نباید به کسی توهین کنیم قبل از دین نیاز به اخلاق داریم.

فکر نکنم این موضوع خیلی ارتباطی با دین داشته باشه ها:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم واسه اینکه بدونیم نباید به کسی توهین کنیم قبل از دین نیاز به اخلاق داریم.

فکر نکنم این موضوع خیلی ارتباطی با دین داشته باشه ها:ws52:

صحیح میفرمایید.ولی هر آیینی هم یک سری قوانین اخلاقی واسه خودش داره

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوست عزیز b-d میتونم یه سوال از شما بپرسم

اگه یکی اومد و به شما گفت هرکسی حجاب نذاره "ف ا ح ش ه" هست شما چه واکنشی در برابرش نشون میدید؟

به نظر من منطق شما با منطق اون فردی که همچین حرفی میزنه هیچ فرقی نداره جفتش یکیه فقط ظاهرش متفاوته!!:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیز b-d میتونم یه سوال از شما بپرسم

اگه یکی اومد و به شما گفت هرکسی حجاب نذاره "ف ا ح ش ه" هست شما چه واکنشی در برابرش نشون میدید؟

به نظر من منطق شما با منطق اون فردی که همچین حرفی میزنه هیچ فرقی نداره جفتش یکیه فقط ظاهرش متفاوته!!:icon_gol:

فاحشگی به حجاب ربطی نداره تو این اجتماع فاحشه چادری هم زیاده مخصوصا شهرهای مذهبی مثل قم یا خوده مشهد که پره.

حالا شما از کجا این منطقو برداشت کردین بگین تا من جوابتون رو بدم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا فقط بهش فکر میکنید؟خب به زبون هم بیارید

اینا یه مشت بسیجی بودن.گندش هم که دراومد.

به خاطر اینکه هر بار به زبون میاریم یه عده ای از سالن صلواتی های دنیای دیجیتال یهوو میان اینجا که از حقوقشون دفاع کنند دوست عزیز...

• Like 6
لینک به دیدگاه
فاحشگی به حجاب ربطی نداره تو این اجتماع فاحشه چادری هم زیاده مخصوصا شهرهای مذهبی مثل قم یا خوده مشهد که پره.

حالا شما از کجا این منطقو برداشت کردین بگین تا من جوابتون رو بدم؟

اگر ممکنه یه بار دیگه پست من رو بخونید

ببینید من دارم میگم اگه یه "تندروی متعصب" اومد با چنین منطق اشتباهی همچین حرفی به شما زد شما چه واکنشی بهش نشون میدی؟

من نمیگم همچین منطقی دارم.

میگم منطق شما دقیقا مثل منطق اون شخصه!!چون هیچ حجاب هیچ ربطی به فحشا نداره!

خودت هم داری میگی هیچ ربط نداره غیر از اینه؟

خوب بابا تحصیل کرده ای میتوین به من بگی اسم یه شخص چه ربطی به عمل و زندگی شخص داره؟اینو بگو به من

لینک به دیدگاه

اینجوری پیش بریم در عرض 10 مین میتونیم تمام مشکلات عالمو حل کنیم

کاش میگفتم ؟ صد بار گفتم... صد نفر گفتند...

نه آدم هایی مثل من... فیلسوفان و دانشمندان گفتند... حداقل میتونید یک بار حرف های اونها رو هم بخونید... ببینید اونها چی میگند... فقط برای یک بار هم که شده...

اینجای دین باعث شده :

دین روشن نیست و دارای تناقض های دستوری هست... به هر فردی اجازه میده که طوری که دوست داره از اون برداشت کنه... فردی تبدیل میشه به بن لادن و فردی تبدیل میشه به شریعتی... هر دو خودشون رو مسلمان میدونند و دیگری رو کافر... هر دو معتقدند اونها دارند به دستورات دینشون به درستی عمل می کنند...

حالا هر چقدر فردی بیشتر به سمت دین حرکت میکنه بیشتر متعصب میشه و هیچ تفکر دیگری رو قبول نداره... اینها هیچ ربطی به فرد ندارند دوست من... اینها ربط به بنیان و ساختار دین دارند...

چطور هست که فردی که به آنارشیسم معتقد هست یا به بودیسم دچار این توهمات نمیشه... آیا دلیل اینکه در تمام قرن ها همیشه در ادیان ابراهیمی به نام این خدای شما خون مردم ریخته شده مشکل دین نیست ؟ مشکل افراد هست ؟

عجیبه که در هر جامعه ای که اجرا شده دقیقا به همین نتایج رسیدیم...

تا زمانی که اینطور فکر میکنید دوست من... این جامعه به جایی نخواهد رسید...

• Like 2
لینک به دیدگاه
به خاطر اینکه هر بار به زبون میاریم یه عده ای از سالن صلواتی های دنیای دیجیتال یهوو میان اینجا که از حقوقشون دفاع کنند دوست عزیز...

بحث سر عقیده نیست!

بحث سر اسمه!

شاید یکی فکر کنه دین و اسلام و این چیزا یه چیز مسخرست یکی دیگه هم بهش اعتقاد کامل داشته باشه!خوب در هر صورت محترمه!(از نظر من)

بحث اینه که اسم یه شخص چه ربطی به زندگیش داره؟

ادبیات و منطق بعضی دوستان خیلی جالبه!:ws3:

سالن صلواتی های دنیای دیجیتال (شرمنده نتونستم جلو خندمو بگیرم):ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بحث سر عقیده نیست!

بحث سر اسمه!

شاید یکی فکر کنه دین و اسلام و این چیزا یه چیز مسخرست یکی دیگه هم بهش اعتقاد کامل داشته باشه!خوب در هر صورت محترمه!(از نظر من)

بحث اینه که اسم یه شخص چه ربطی به زندگیش داره؟

ادبیات و منطق بعضی دوستان خیلی جالبه!:ws3:

سالن صلواتی های دنیای دیجیتال (شرمنده نتونستم جلو خندمو بگیرم):ws3:

خوب این که مسلمه ربطی نداره... من کی گفتم اسم یه نفر به تفکرش ربط داره...

من دارم میگم این افراد یک عده بسیجی بودند... همه میدونیم بودند دیگه... این رو که امیدوارم دیگه قبول داشته باشید...

دیگه شرمنده... ما بی دین ها و بی خدا ها منطقمون رو از دست دادیم... :w16:

قابل نداشت... حداقل باعث خوشنودی شما دوست عزیز شده... :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...