رفتن به مطلب

كافي نت ها شده محل تبادل عشقي بين پسر و دخترها!!!!!!!!!!

ارسال های توصیه شده

مرسی یه لحظه فکر کردم اشتباه فهمیدم...

توجه کردی که خود این عزیزان تفکرشون عین تفکر دولت هست ؟

ما نه تنها با دولت دیکتاتور رو به رو هستیم بلکه با تفکر دیکتاتور و نابودگری در بین افراد جامعه هم درگیریم... چنین دولتی از بین بردنش خیلی سخت هست زمانی که پشتوانه داشته باشه...

وقتی نیاز فرد رو به رابطه ی احساسی و عاطفی... وقتی نیاز انسان رو به رابطه ی جنسی... که پایه ای ترین نیاز ها هستند رو نفی میکنید و میگید اینها دارند برای "بی غیرتی" و "بی بند و باری" خودشون بهانه میارند خوب دیگه چه انتظاری میشه داشت...

اینطور میشه به این نتیجه رسید که نه تنها بخشی از ملت ایران (مخصوصا عده ای با مشخصات خاص) از این حکومت ناراضی نیستند بلکه خیلی هم ازش راضی هستند و اگر جای اینها بودند هم دقیقا همین رفتار رو داشتند...

به نظر من يه جامع آزاد بايد همجور تفكر توش باشه......ولي كسي كه زمامدار جامعست بايد از نظري كه يه نوع خلاقيت آسايش و شكوفايي رو به دنبال داره حمايت كنه كه متاسفانه اينطور نيست....

رابطه جنسي امريست كه اگه به درستي ارضاع نشه كار دسته ملت و دولت ميده(پس آغايون دست رو چيزه خوبي گذاشتن=مبارزه با بد حجابي)

خب طبيعي در هر عصري و هر حكومتي مخالف و موافق هست ولي حكومتي موفق كه بتونه نظر مخالفها رو با اعمالي كه انجام ميده به خودش جذب كنه نه كه روز به روز مخالفانش بيشتر بشه يا اونا رو به نحوي طردشون كنه..

وافن جان عيب نداره اين موافقهاي كه از رو جهل و ناداني دارن موافقت ميكنن يه روزي حال و روزگارشون رو ميبينيم:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 70
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من يه جامع آزاد بايد همجور تفكر توش باشه......ولي كسي كه زمامدار جامعست بايد از نظري كه يه نوع خلاقيت آسايش و شكوفايي رو به دنبال داره حمايت كنه كه متاسفانه اينطور نيست....

رابطه جنسي امريست كه اگه به درستي ارضاع نشه كار دسته ملت و دولت ميده(پس آغايون دست رو چيزه خوبي گذاشتن=مبارزه با بد حجابي)

خب طبيعي در هر عصري و هر حكومتي مخالف و موافق هست ولي حكومتي موفق كه بتونه نظر مخالفها رو با اعمالي كه انجام ميده به خودش جذب كنه نه كه روز به روز مخالفانش بيشتر بشه يا اونا رو به نحوي طردشون كنه..

وافن جان عيب نداره اين موافقهاي كه از رو جهل و ناداني دارن موافقت ميكنن يه روزي حال و روزگارشون رو ميبينيم:w16:

دقیقا دموکراسی هم همین رو میگه...

یک حکومت دموکراتیک حکومتی هست که نه تنها بتونه نیاز اکثریت رو تامین کنه بلکه به هیچ وجه اجازه نده خواست های اقلیت بی جواب بمونه... یک حکومت دموکراتیک حکومتی هست که برای نیاز های تمامی اقشار جامعه پاسخی داشته باشه... برای همین هست که من میگم تنها راه نجات ما دموکراسی هست...

امیدوارم یه روز بفهمند که چقدر اشتباه میکردند...

• Like 3
لینک به دیدگاه
دقیقا دموکراسی هم همین رو میگه...

یک حکومت دموکراتیک حکومتی هست که نه تنها بتونه نیاز اکثریت رو تامین کنه بلکه به هیچ وجه اجازه نده خواست های اقلیت بی جواب بمونه... یک حکومت دموکراتیک حکومتی هست که برای نیاز های تمامی اقشار جامعه پاسخی داشته باشه... برای همین هست که من میگم تنها راه نجات ما دموکراسی هست...

امیدوارم یه روز بفهمند که چقدر اشتباه میکردند...

يكي از اين آغايون فك كنم گفته بود كشور ما بهترين دموكراسي رو داره

كه منم همون لحظه خندم گرفت پيشم خودم گفتم ببخشيد آره البته برا اجنه....چون اونا ديده نميشن اگه ديده ميشدن اين آغايون دمار از روزگار اونا هم با اين دموكراسي در مياوردن:w16:

وافن جان نگران نباش اگه هم نفهمن روزگار به همشون ميفهمونه:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
يكي از اين آغايون فك كنم گفته بود كشور ما بهترين دموكراسي رو داره

كه منم همون لحظه خندم گرفت پيشم خودم گفتم ببخشيد آره البته برا اجنه....چون اونا ديده نميشن اگه ديده ميشدن اين آغايون دمار از روزگار اونا هم با اين دموكراسي در مياوردن:w16:

وافن جان نگران نباش اگه هم نفهمن روزگار به همشون ميفهمونه:w16:

خوب برای خودشون که خیلی دموکراتیکه... دیگه چی میخوان... 10 تا 10 تا زن دارند... پول پارو میکنند... مفت میخورند و میخوابند... از این دموکراتیک تر... کسیم که جرات نداره بهشون بگه بالای چشمت ابرو هست...

امیدوارم... ولی من یک تئوری دارم... در حقیقت یک کابوس دارم... که همیشه برام وحشت ناک بوده... من فکر میکنم حتی اگر روزی ایران به دموکراسی هم برسه آب خوش از گلوی ما پایین نمیره... این افراد رو فکر کنم باید خودمون آخر دست به کار بشیم یه فکری براشون بکنیم...

• Like 3
لینک به دیدگاه

انقدر از این صحنه ها دیدم :w16:

از پارک و سینما بگیر تا مترو :icon_pf (34):

برای جلو گیری از بی بندو باری یه راه هست، برید پیش حاجی یه صیغه نامه بده دستتون یه پولی هم بره تو جیبش :ws2:

پس فکر کنم تازگی ها سینما نرفتی :icon_pf (34):

اونجام یه سر بزن

سینما لو رفته :ws2: همه جاش دوربین گذاشتن میان وسط ملت تذکر میدن:ws47:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب برای خودشون که خیلی دموکراتیکه... دیگه چی میخوان... 10 تا 10 تا زن دارند... پول پارو میکنند... مفت میخورند و میخوابند... از این دموکراتیک تر... کسیم که جرات نداره بهشون بگه بالای چشمت ابرو هست...

امیدوارم... ولی من یک تئوری دارم... در حقیقت یک کابوس دارم... که همیشه برام وحشت ناک بوده... من فکر میکنم حتی اگر روزی ایران به دموکراسی هم برسه آب خوش از گلوی ما پایین نمیره... این افراد رو فکر کنم باید خودمون آخر دست به کار بشیم یه فکری براشون بکنیم...

به اينجور افراد ميگن كمپوت (پخ) خودت ترجمش كن اين كلمه اي كه پرانتز داره به تركي بود:w16:

من حاظرم:167:

• Like 2
لینک به دیدگاه
انقدر از این صحنه ها دیدم :w16:

از پارک و سینما بگیر تا مترو :icon_pf (34):

برای جلو گیری از بی بندو باری یه راه هست، برید پیش حاجی یه صیغه نامه بده دستتون یه پولی هم بره تو جیبش :ws2:

سینما لو رفته :ws2: همه جاش دوربین گذاشتن میان وسط ملت تذکر میدن:ws47:

بنظرت با خوندن اين چرنديات چيزي در عالم متافيزيك تغيير ميكنه؟؟؟!!

يعني اون دختر و پسره اگه ميخواستن قبل از صيغه يه رابطه خيلي ساده عاشقانه مثل بوسيدن داشته باشن دم داشتن يا پالان؟؟!!

حالا كه صيغه جاري شد ديگه ميتونن همه كار بكنن......

ساده نباشيم:icon_pf (34)::w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بنظرت با خوندن اين چرنديات چيزي در عالم متافيزيك تغيير ميكنه؟؟؟!!

يعني اون دختر و پسره اگه ميخواستن قبل از صيغه يه رابطه خيلي ساده عاشقانه مثل بوسيدن داشته باشن دم داشتن يا پالان؟؟!!

حالا كه صيغه جاري شد ديگه ميتونن همه كار بكنن......

ساده نباشيم:icon_pf (34)::w16:

خودم با صیغه مشکل دارم:w16: نمیدونم حالا اون 4تا کلمه رو بگن یا نگن چه فرقی میکنه!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب منم همش تهران آمل و تهران چالوس میرم دیگه...

یه بار یه خانوم و آقاهه بودند که خانومه بازوی آقاهه رو گرفته بود... بعد دوستم همش اه اه میکرد...

این یعنی واقعا بده ؟

این چیش بده ؟

شما به چه کاری دارید اشاره میکنید ؟ :ws3:

شاید من دیدم و خبر ندارم... اگر در اون حد هست که خیلی دیدم... ولی اگر بیشتر از اونه دیگه نه... :icon_redface:

وافن عزیز ما و قشر دانشجو از اون ادمهای ندید بدید و بی جنبه نیستیم که دونفر بازوی همو بگیرن و کاری از این دست بگیم اه اه و وای وای :w16:

اینجا نمیتونم تشریح کنم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
به قول یه بنده خدایی مگر جوانها دل ندارن؟

آخه بیچاره ها کجا برن وقتی شرایط ازدواج ندارن

بیرون برن گشت ارشاد میگیرتشون

تو کوچشون قرار بزارن شمسی خانم و اسمال آقا بقال راپورتشونو به بابا ننشون میده

طفلکی ها چه گلی به سرشون بگیرن ؟:icon_pf (34):

واقعاا:sigh:

:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
وافن عزیز ما و قشر دانشجو از اون ادمهای ندید بدید و بی جنبه نیستیم که دونفر بازوی همو بگیرن و کاری از این دست بگیم اه اه و وای وای :w16:

راس میگه

تهران قزوینشو خودم دیدم :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

احتمال میدادم...

حالا شاید یه روز خودم با همین چشمام ببینم... :ws3:

لینک به دیدگاه

:w58:

تو کافی نت ضایعست یه کم!

باز کافی شاپ محیطش رمانتیکه یه چیزی!

دیسکو! اونم ایران! حتمااااااااا"

راه حل که نمی شه گفت.

توی فرنگ هم تو مکان های عمومی این چیزا یه کم یه جوریه. چند روز پیش تو مترو بودم نشسته بودم تا مترو بیاد...بعد یه صحنه ای بود که... :icon_pf (34):( در سطح همون بوس و اینا بودا)

کل افرادی که تو ایستگاه بودن اینجوری شده بودن=> :w58:

بعد گفتم عع پس برای اینها هم یه جورایی جالب نیست!

• Like 7
لینک به دیدگاه

پیشنهاد تخیلی زمامداران ما همون صیغه هست

ولی خدایش اگر یک دیسکو یا باری بود اینقدر مملکت به کثافت کشیده نمیشد...

اگر این خیابونی ها رو از سطح شهر جمع نکنند و به همه چیز آدم گیر ندهند باز وضع بهتر از الان بود و هست

• Like 2
لینک به دیدگاه
من خودم ديروز تو يه كافي نت نشستم و فك كنم فقط من تنها نشسته بودم......همه جفت جفت نشسته بودن(دختروپسر)و داشتن مثل دو تا كبوتر برا هم اشوه ميرفتن و هر از گاهي يه ماچ و بوس رد و بدل ميشد ديگه وارد جزئيات نميشم...!!!!!!!!
چیزی که زیاده توو این مملکت ، آنتن و گوسفند و آدم فروش! کافیه یه بسیجی یا یه آدم کمی متعصب یه سر به اون cafe net بزنه. اونجا راحت لو میره و پروانه کسب طرفم باطل میکنن و صاحبش به دردسر میفته. اگه صاحب اونجا بهشون تذکر نداده دیگه باید به عقلش شک کرد.
  • Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...