رفتن به مطلب

من به دوستی با جنس مخالف نیاز دارم !

EOS

ارسال های توصیه شده

دوستی تا یه حدی نیاز مثل همین دوستی های تو انجمن که هیچ صدمه ای به دو طرف وارد نمی کنه (البته اگه در حد درستش باشه) و تا حدی هم باعث شناخت جنس مخالفت میشه اما این دوستی های 1 یا حداکثر 2 ماهی که بین دختر و پسرها باب شده و هدفش هم فقط گرفتن شارژ و ... هست هیچ فایده ای نداره و مسخره بازیه

من موافقم

ولی به نظر من به ما تو مدارسمون اموزش نمیدن که وقتی با یه جنش مخالف روبه رو هستیم یا حتی دوست میشیم تا چه حد باید ازش انتظار داشته باشیم و در چه مواردی حدود رو بذاریم و رعایت کنیم به خاطر همینه که دوستی های ایرانی ها این طوری شده که شما میفرمایین

اصلا اموزش دادن این مسائل به ما صرفا برای پیدا کردن دوست جنس مخالف نیس این ها هم به نظرم جز اموزش ما بوده که کوتاهی شده فکر نمیکنم که اموزش فقط شیمی و فیزیک و ... این حرفا باشه

حالا نمیدونم که دوستان تا چه حد حرفام رو قبول دارن:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 143
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

كاش يه خورده رو راست تر در مورد همچين قضيه ي مهمي بحث بشه. يا حد اقل تظاهري تو كار نبود.

ولي به نظر من جنس مخالف به آدم اعتماد به نفس ميده و اين خيلي مهمه.

يا آرامشي كه حتا تو روابط خونوادگي بين پسر با مادرش يا دختر با پدرش خيلي بارزتره..

• Like 4
لینک به دیدگاه
درسته ارزشش زياده قبول دارم...

خب اگه دوسته آدم چه دختر چه پسر ارزشه محبت كردنو نداشته باشه مگه ديوانه ايم باهاش همچنان دوست باشيم؟؟؟:ws52:

به هر حال باید شناختی صورت بگیره که تو متوجه بشی این قضیه بشی :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه راحت تر نیست!

من در میون گذاشتم و هرهر خندید بهم،گفت مرد باش!

نمی دونم چرا اولش متوجه نشدم اصلا چی گفتین :ws52:

اما من هم با نظر آسا کاملا موافقم که توی انتخاب دوست اشتباه کردی

• Like 6
لینک به دیدگاه
كاش يه خورده رو راست تر در مورد همچين قضيه ي مهمي بحث بشه. يا حد اقل تظاهري تو كار نبود.

ولي به نظر من جنس مخالف به آدم اعتماد به نفس ميده و اين خيلي مهمه.

يا آرامشي كه حتا تو روابط خونوادگي بين پسر با مادرش يا دختر با پدرش خيلي بارزتره..

ممنونم از نظرت :icon_gol:

با این جمله ات کاملا موافقم

اما می تونی یه کم بیشتر توضیح بدی که منظورت از آرامش چیه ؟

منظورت اینه که نوع آرامشی که داری متفاوته یا کلا آرامشی که از این طریق به دست میاد رو بالا تر از روابطی که بهشون اشاره کردی می دونی :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من دوستی با جنس مخالف باعث میشه که بیشتر با روحیات جنس مخالف آشنا بشیم که این خیلی خوبه ولی باید سالم باشه

به نظر من اول باید دوست رو تعریف کنیم و بگیم که منظور از ی دوست چیه؟ی دوست باید چه خصوصیاتی داشته باشه و هر کدوم از ما چه انتظاراتی از دوست داریم

• Like 4
لینک به دیدگاه

من شخصا دوستی با جنس مخالف واسم خیلی مفید بوده توی رفتارم با دخترا کلی تاثیر گزاشته مثلا با خواهرم الان خیلی بهتر میتونم رابطه برقرار کنم نسبت به وقتی که با هیچ دختری حرف نزده بودم

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نظر من دوستی با جنس مخالف باعث میشه که بیشتر با روحیات جنس مخالف آشنا بشیم که این خیلی خوبه ولی باید سالم باشه

به نظر من اول باید دوست رو تعریف کنیم و بگیم که منظور از ی دوست چیه؟ی دوست باید چه خصوصیاتی داشته باشه و هر کدوم از ما چه انتظاراتی از دوست داریم

به عنوان مثال تعریف شما از دوستی با جنس مخالف چیه ؟

من شخصا دوستی با جنس مخالف واسم خیلی مفید بوده توی رفتارم با دخترا کلی تاثیر گزاشته مثلا با خواهرم الان خیلی بهتر میتونم رابطه برقرار کنم نسبت به وقتی که با هیچ دختری حرف نزده بودم

من هم منظورم همینه که توی زندگی ، خواهر رو مادر یا پدر و برادر نمی تونن این شناخت رو به شما بدن یا هر نیاز این چنینی دیگه رو که به جنس مخالف مربوط می شه برطرف کنن ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
به عنوان مثال تعریف شما از دوستی با جنس مخالف چیه ؟

من هم منظورم همینه که توی زندگی ، خواهر رو مادر یا پدر و برادر نمی تونن این شناخت رو به شما بدن یا هر نیاز این چنینی دیگه رو که به جنس مخالف مربوط می شه برطرف کنن ؟

به نظر من آدم باید با دوست راحت باشه چه هم جنس و چه جنس مخالف

در همه وقت یک دوست باید دوست باشه وقتی اشتباه کردی بهت بگه حتی کار درستی کردی تشویقت کنه

باید دلسوز باشه هر چیزی رو بهترشو واست بخواد

خواهر یا مادر نمی تون یک دوست باشن برای آدم هر چه قدر هم که دوست باشن بازم بعضی جاها نمیشه باهاشون صحبت کرد

• Like 4
لینک به دیدگاه

حالا شما از کجا میخوای بدونی که دوست هم جنس یا غیر هم جنسی رو که انتخاب کردی دوست درستی بوده و انتخاب اشتباه نیست؟

یعنی واقعا میتونی همه حرفاتو بهش بزنی؟

من خودم کلا ادم تو داریم هر حسی یا حرفی که داشته باشم رو میریزم تو خودم واسه همین از ظاهرم چیزی مشخص نمیشه و به خاطر همین خصوصیم تو دوستی با هم جنس هام خیلی مشکل دارم و همیشه کنار میام دوست جنس مخالفم هم بعضی وقتا درکم نمیکنه

الان این جا اشکال از منه یا دوست اشتباه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

به حق چیزهای ندیده و نشنیده !!!

چرا این نیاز دوستی،اینقدر در نسل جدید مطرح میشه،پس تکلیف گذشتگان ما چه میشود؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
حالا شما از کجا میخوای بدونی که دوست هم جنس یا غیر هم جنسی رو که انتخاب کردی دوست درستی بوده و انتخاب اشتباه نیست؟

یعنی واقعا میتونی همه حرفاتو بهش بزنی؟

من خودم کلا ادم تو داریم هر حسی یا حرفی که داشته باشم رو میریزم تو خودم واسه همین از ظاهرم چیزی مشخص نمیشه و به خاطر همین خصوصیم تو دوستی با هم جنس هام خیلی مشکل دارم و همیشه کنار میام دوست جنس مخالفم هم بعضی وقتا درکم نمیکنه

الان این جا اشکال از منه یا دوست اشتباه؟

می تونی دوستت رو به طریق های مختلف امتحان کنی تا بشناسیش که دوست واقعی هست یا نه البته شاید نشه کامل شناختش ولی دستت میاد که به درد دوستی می خوره یا نه

من که سعی می کنم دوستم از خودم بالاتر باشه ی پله از خودم بالاتر باشه از همه نظر.....

اینکه همه حرفاتو به دوستت بزنی یا نزنی بستگی به شخصیت هر کسی داره که مثلا درون گرا باشه یا برون گرا ولی خوب وقتی به کسی اطمینان پیدا می کنی سعی می کنی حرفاتو باهاش بزنی

منظورت از درک کردن چیه؟باید ببینی اون مسئله چیه؟اگر ریشه یابی کنی می تونی ببینی که مشکل از خودته یا طرف مقابلت

• Like 4
لینک به دیدگاه

منظورت از گذشتگان چیه اسی جان؟

اینکه با جنس مخالف دوست نمی شدن؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

از نظر شما یه دوستی سالم با جنس مخالف اشکالی داره؟

گذشتگان ما تو گذشته بودن و ما الان تو حالیم خیلی چیز ها فرق کرده و گذشته فقط به خاطر تعصب بوده ولی الان این تعصب ها داره کمرنگ و کمرنگ تر میشه بنابراین این چیز ها داره خودشو نشون میده البته به نظر من بد هم نیس البته به شرط این که سالمش باشه و 2 طرف بدونن چی کار میکنن

• Like 5
لینک به دیدگاه
می تونی دوستت رو به طریق های مختلف امتحان کنی تا بشناسیش که دوست واقعی هست یا نه البته شاید نشه کامل شناختش ولی دستت میاد که به درد دوستی می خوره یا نه

من که سعی می کنم دوستم از خودم بالاتر باشه ی پله از خودم بالاتر باشه از همه نظر.....

اینکه همه حرفاتو به دوستت بزنی یا نزنی بستگی به شخصیت هر کسی داره که مثلا درون گرا باشه یا برون گرا ولی خوب وقتی به کسی اطمینان پیدا می کنی سعی می کنی حرفاتو باهاش بزنی

منظورت از درک کردن چیه؟باید ببینی اون مسئله چیه؟اگر ریشه یابی کنی می تونی ببینی که مشکل از خودته یا طرف مقابلت

اره خوب منم دوستام رو بالاتر از خودم انتخاب میکنم

ولی من اینو فهمیدم که هر چیزی رو نباید بگم چون نه تنها کمکی بهم نمیکنه بلکه علیه خودم استفاده میشه چه هم جنس چه مخالف

بعضی جاها مشکل منم و بعضی جاها بقیه

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظورت از گذشتگان چیه اسی جان؟

اینکه با جنس مخالف دوست نمی شدن؟

منظور از گذشته،میشه به دو نسل قبل از ما تا سال های اولیه تاریخ اشاره کرد.

اینکه آیا آنها که با جنس مخالف،دوستی به معنای امروزی را نداشتند،چه ضرری میکردند.

• Like 5
لینک به دیدگاه
به هر حال باید شناختی صورت بگیره که تو متوجه بشی این قضیه بشی :ws37:

يعني اجازه شناخته اوليه رو به هيچكسي نديم؟؟!!

سرشون كُلا رفت!!58156_39.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
از نظر شما یه دوستی سالم با جنس مخالف اشکالی داره؟

گذشتگان ما تو گذشته بودن و ما الان تو حالیم خیلی چیز ها فرق کرده و گذشته فقط به خاطر تعصب بوده ولی الان این تعصب ها داره کمرنگ و کمرنگ تر میشه بنابراین این چیز ها داره خودشو نشون میده البته به نظر من بد هم نیس البته به شرط این که سالمش باشه و 2 طرف بدونن چی کار میکنن

خوب شما اول پارامترهای لازم برای دوستی سالم را معرفی بفرمایید.

دوستی سالم یک مفهوم خیلی کلی است،یکی ممکنه به بستنی خوردن بگه دوستی سالم،یکی هم داشتن رابطه ...... را هم جز دوستی سالم و مورد نیاز بدونه.

اگر مفهوم دوستی سالم توضیح داده بشه،بهتر میشه بحث کرد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اینکه آیا آنها که با جنس مخالف،دوستی به معنای امروزی را نداشتند،چه ضرری میکردند.

شاید ضرر هاش از لحاظ روحی بوده شاید هم نبوده اون موقع تعصبات خیلی زیاد بوده اگه یکی با جنش مخالف دوست میشده یه دوستی معلومی و صرفا بر اساس نیازش شاید اون موقع یه رسوایی بوده بنابراین امر طبیعی بوده و هیچ کس دنبال رفع نیازش نبوده چون فکر میکرده همینه و اگه بخواد دوست بشه کارش اشتباه ولی الان قبلا هم گفتم این تعصبات میشه گفت تقریبا نیست و الان خیلی فرق کرده با اون موقع

نمیدونم منظورمو گفتم یا نه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نسلای گذشته سن ازدواجشون پایین بود حتی قبل از اینکه حس کنن ب دوستی یا همصحبتی با جنس مخالف نیاز دارن زن/شوهر داشتن

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...