Cannibal 3349 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 سلام به همه. تو اکثر تالارهایی که عضو بودم یه بخشی بود که مربوط به نام کاربری و امضاها بود و بچه ها میرفتن اونجا و راجع بهش توضیح میدادن. منم به سرم زد که همچین چیزی رو اینجا انجام بدم(اگه تکراری نباشه) خودم هم به عنوان نفر دوم میام و اینجا توضیح میدم. سعی کنید:w420:نکنید و فقط راجع به این 2 تا چیز توضیح بدید. اگه پایه باشید، تاپیک قشنگی میشه. 13
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 شهریور، 2011 ممنون از تاپیکت لطفا تو بخش ویژه تاپیکی استارت نکنید منتقل شد
Cannibal 3349 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2011 خب. باید بزنم زیر حرف خودم. من اسم اصلیم امیرصالحه. ولی چون خوش آواز نیست و .... توی انجمنها همیشه به نام تولکاس هستم. تولکاس خدای قدرت و زورآزمایی و خندست توی کتاب سیلماریلیون(اثر جی. آر. آر تالکین نویسنده ی ارباب حلقه ها) و من چون از اول این کتاب انس خاصی با این شخصیت گرفتم، این اسم رو انتخاب کردم. توی امضام هم یه لینکه که اگه برید توش همه چیز رو توضیح داده. شکر خدا مربوط میشه به جشنواره ی خوارزمی که تونستم داورها رو متقاعد کنم. !!!!Shut Up & Just Beat It اگه مایکل جکسون گوش بدید حتما این آهنگش رو هم گوش دادید. معنیش هم میشه خفه شو و فقط گورتو گم کن.:jawdrop: With a little love You'll make a start Yeah, why lovers break each other's heart Do what you want Go your own way 'Cause it's your life این هم مربوط به آهنگ With a little love از گروه Modern talking هست که آهنگ فوق العاده قشنگیه. تموم شد. امیدوارم بچه ها هم بیان.
zahra-d 4993 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 مال منم خيلي سادست اسمم كه زهرا فرزين هم فاميليه فرزاد فرزين كه من خيلي دوستش دارم تو هرسايتي كه ميرم با اين اسم عضو ميشم امضامم يكي از آهنگاي فرزاد خلاصه همه چيزم مربوط ميشه به فرزاد به غيره اسمم!
اندیشه 2345 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 نام کاربریم اندیشه است چون اومدم نو اندیشان اینو انتخاب کردم واسه تنوع اما معمولا afarin1129 هستم که آفرین ترکیب اسم و فامیلمه و 129 یه عدد ابجده که اگه کسی تونست پیداش کنه تشکر میکنم ازش امضام هم معلومه دیگه کارگاه روانشناسیه چون خودم روانشناس هستم طبیعتا کارگاه خودمو تو امضام نوشتم
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 یوزرم ک اسممه 7 تا از ایناشم ( : ) واسه خوشگلیشه امضامم آهنگ د ویزه از ریتمش خوشمان آمد گذاشتیم :persiana__hat:
vahid88 9651 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 نام کاربریم همان اسم خودمه دو تاعدد 8 هم مربوط میشه به روز و ماه تولدم که خیلی این عدد رو داستدارم در ضمن شماره بازیکن محبوبم علی کریمی هم هست.
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 27 شهریور، 2011 اسم کاربریم خوب دوستای صمیمیم و برادر زاده ام بهم میگه و میگفت سفید برفی اتفاق نظر دارند که شبیهش هستم دیگه اسمشو میذارم رو خودم امضایم هم همون نام کاربریم هست و لینک کارههای خودم که انجام دادم
saray89 3064 ارسال شده در 27 شهریور، 2011 یوزرم تصادفی بود اما امضام مال جبران خلیله اون شعر اخرشم هم که پند اخلاقیه اگر بیندیشید پوریا اسمم59 سال تولدم امضامم که دقیقا داستان زندگیمه تو تایپیک هیلدا گفتین من با این سن و سوالم..... فکر کردم بیشتر این حرفا باشه سنتون
El Roman 31720 ارسال شده در 7 مهر، 2011 من 6-7 سال همه جا hamed.zizo بودم ، اسمم حامده و عاشق زیدان هستم ، هم بازیش و هم شخصیتش چون خیلی تکراری شده بود عوض کردم و ال رومن رو گذاشتم ، ال رومن پسوند هنری رافت ال رومن خواننده ترک هست ، عاشق کارهاشم ، خود رافت هم ال رومن رو از اسم ال رومانو گرفته که کسی بود که تو اوج ظلم در اسپانیا قیام کرد
میلاد 24047 ارسال شده در 7 مهر، 2011 امضام آهنگه ریحاناست:4chsmu1: که معنی مفهموم جالبی داره آهنگشم خوبه من نمی خوام اسمم رو بگم تو رو خدا بگو دیگه...خواهش میکنم...:pichak29: اگه اسمتو نگی قلبم میشکنه:pichak29:
ارسال های توصیه شده