Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه. تو اکثر تالارهایی که عضو بودم یه بخشی بود که مربوط به نام کاربری و امضاها بود و بچه ها میرفتن اونجا و راجع بهش توضیح میدادن. منم به سرم زد که همچین چیزی رو اینجا انجام بدم(اگه تکراری نباشه) خودم هم به عنوان نفر دوم میام و اینجا توضیح میدم. سعی کنید:w420:نکنید و فقط راجع به این 2 تا چیز توضیح بدید. اگه پایه باشید، تاپیک قشنگی میشه. 13 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ ممنون از تاپیکت لطفا تو بخش ویژه تاپیکی استارت نکنید منتقل شد لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خب. باید بزنم زیر حرف خودم. من اسم اصلیم امیرصالحه. ولی چون خوش آواز نیست و .... توی انجمنها همیشه به نام تولکاس هستم. تولکاس خدای قدرت و زورآزمایی و خندست توی کتاب سیلماریلیون(اثر جی. آر. آر تالکین نویسنده ی ارباب حلقه ها) و من چون از اول این کتاب انس خاصی با این شخصیت گرفتم، این اسم رو انتخاب کردم. توی امضام هم یه لینکه که اگه برید توش همه چیز رو توضیح داده. شکر خدا مربوط میشه به جشنواره ی خوارزمی که تونستم داورها رو متقاعد کنم. !!!!Shut Up & Just Beat It اگه مایکل جکسون گوش بدید حتما این آهنگش رو هم گوش دادید. معنیش هم میشه خفه شو و فقط گورتو گم کن.:jawdrop: With a little love You'll make a start Yeah, why lovers break each other's heart Do what you want Go your own way 'Cause it's your life این هم مربوط به آهنگ With a little love از گروه Modern talking هست که آهنگ فوق العاده قشنگیه. تموم شد. امیدوارم بچه ها هم بیان. لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ مال منم خيلي سادست اسمم كه زهرا فرزين هم فاميليه فرزاد فرزين كه من خيلي دوستش دارم تو هرسايتي كه ميرم با اين اسم عضو ميشم امضامم يكي از آهنگاي فرزاد خلاصه همه چيزم مربوط ميشه به فرزاد به غيره اسمم! لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ نام کاربریم اندیشه است چون اومدم نو اندیشان اینو انتخاب کردم واسه تنوع اما معمولا afarin1129 هستم که آفرین ترکیب اسم و فامیلمه و 129 یه عدد ابجده که اگه کسی تونست پیداش کنه تشکر میکنم ازش امضام هم معلومه دیگه کارگاه روانشناسیه چون خودم روانشناس هستم طبیعتا کارگاه خودمو تو امضام نوشتم لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ یوزرم ک اسممه 7 تا از ایناشم ( : ) واسه خوشگلیشه امضامم آهنگ د ویزه از ریتمش خوشمان آمد گذاشتیم :persiana__hat: لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ نام کاربریم همان اسم خودمه دو تاعدد 8 هم مربوط میشه به روز و ماه تولدم که خیلی این عدد رو داستدارم در ضمن شماره بازیکن محبوبم علی کریمی هم هست. لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ آخ یادم رفت بگم که امضا هم ندارم البته معلوم هم هست لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ پوریا اسمم 59 سال تولدم امضامم که دقیقا داستان زندگیمه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ اسم کاربریم خوب دوستای صمیمیم و برادر زاده ام بهم میگه و میگفت سفید برفی اتفاق نظر دارند که شبیهش هستم دیگه اسمشو میذارم رو خودم امضایم هم همون نام کاربریم هست و لینک کارههای خودم که انجام دادم لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ یوزرم تصادفی بود اما امضام مال جبران خلیله اون شعر اخرشم هم که پند اخلاقیه اگر بیندیشید پوریا اسمم59 سال تولدم امضامم که دقیقا داستان زندگیمه تو تایپیک هیلدا گفتین من با این سن و سوالم..... فکر کردم بیشتر این حرفا باشه سنتون لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من 6-7 سال همه جا hamed.zizo بودم ، اسمم حامده و عاشق زیدان هستم ، هم بازیش و هم شخصیتش چون خیلی تکراری شده بود عوض کردم و ال رومن رو گذاشتم ، ال رومن پسوند هنری رافت ال رومن خواننده ترک هست ، عاشق کارهاشم ، خود رافت هم ال رومن رو از اسم ال رومانو گرفته که کسی بود که تو اوج ظلم در اسپانیا قیام کرد لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ امضام آهنگه ریحاناست:4chsmu1: که معنی مفهموم جالبی داره آهنگشم خوبه من نمی خوام اسمم رو بگم تو رو خدا بگو دیگه...خواهش میکنم...:pichak29: اگه اسمتو نگی قلبم میشکنه:pichak29: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده