mahsa0091 406 ارسال شده در 27 دی، 2015 شاید دوستان مهندسی فضای سبز بهتر بتونن کمک کنن و پیشنهاد میکنم درخواستتون رو تو اون تالار هم مطرح کنید:http://www.noandishaan.com/forums/forum725.html تو انجمن قبلاً Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž هم دنبالش بود. نمیدونم مطلبی گیر آورده یا نه. ممنون از راهنماییتون
a abdollahi 10 ارسال شده در 29 دی، 2015 سلام میخوام درخواست مقاله یا پایان نامه در مورد پیاده راه رو بعد گردشگری رو بدم.چیکاااااار کنم
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 دی، 2015 سلام میخوام درخواست مقاله یا پایان نامه در مورد پیاده راه رو بعد گردشگری رو بدم.چیکاااااار کنم همینجا می تونید درخواست بدین. فقط متوجه نشدم بَعد یا بُعد ؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 دی، 2015 سلام دوستانکسی معنی واژه transactive رو میدونه؟ سلام. من که زبانم خوب نیست ولی خب بهتره جملشو بگین. چون کسایی هم که بخوان بگن، تو جمله بهتر میتونن معنی کلمه رو بگن 1
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 سلام. من که زبانم خوب نیست ولی خب بهتره جملشو بگین. چون کسایی هم که بخوان بگن، تو جمله بهتر میتونن معنی کلمه رو بگن باشه. ممنونم. مثلا تو جمله پایین: In an attempt to make urban transport projects screening more inclusive and sustainable, a multi-criteria decision-making framework was developed by the authors to undertake a case study in Accra, Ghana. Based on the transactive and synoptic/rational comprehensive planning theories, the case study framework is able to accommodate a wide scope of concerns beyond the traditional quantitative performance measures. 1
Sajad.Rasoli 885 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 باشه. ممنونم. مثلا تو جمله پایین: In an attempt to make urban transport projects screening more inclusive and sustainable, a multi-criteria decision-making framework was developed by the authors to undertake a case study in Accra, Ghana. Based on the transactive and synoptic/rational comprehensive planning theories, the case study framework is able to accommodate a wide scope of concerns beyond the traditional quantitative performance measures. با توجه به اینکه متن شما در مورد حمل و نقله، معنای انتقالی برای transactive قابل توجیه. 3
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 با توجه به اینکه متن شما در مورد حمل و نقله، معنای انتقالی برای transactive قابل توجیه. سلام. خیلی ممنونم. منظور از انتقالی چی میتونه باشه؟ در راستای ایجاد پروژه های گزینش یا مکان یابی حمل و نقل شهری با جامعیت و پایداری بالا چارچوب تصمیم گیری چند معیاره توسط نویسندگان توسعه داده شد برای انجام یک مطالعه موردی در آکرا، غنا.بر اساس نظریات انتقالی و منطقی و مختصر برنامه ریزی جامع، چارچوب مورد مطالعه قادر به جا دادن دامنه گسترده ای از نگرانی های فراتر ازمقیاس های کمی و سنتی کارایی است ؟؟ 2
Sajad.Rasoli 885 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 سلام. خیلی ممنونم. منظور از انتقالی چی میتونه باشه؟ در راستای ایجاد پروژه های گزینش یا مکان یابی حمل و نقل شهری با جامعیت و پایداری بالا چارچوب تصمیم گیری چند معیاره توسط نویسندگان توسعه داده شد برای انجام یک مطالعه موردی در آکرا، غنا.بر اساس نظریات انتقالی و منطقی و مختصر برنامه ریزی جامع، چارچوب مورد مطالعه قادر به جا دادن دامنه گسترده ای از نگرانی های فراتر ازمقیاس های کمی و سنتی کارایی است ؟؟ عارضم به خدمت شما که متن تخصصی رو نمیشه از روی معنای ظاهری کلمات ترجمه کرد. ممکنه بعضی از کلمات معنانی اصطلاحی داشته باشن. ترجمه کلمه transactive با توجه به سیاق متن به نظرم میتونه انتقالی باشه، منتها ممکنه در جایی دیگه توی متن در مورد این نظریه برنامه ریزی جامع (comprehensive planning theories) توضیحاتی داده باشه. 3
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 عارضم به خدمت شما که متن تخصصی رو نمیشه از روی معنای ظاهری کلمات ترجمه کرد. ممکنه بعضی از کلمات معنانی اصطلاحی داشته باشن. ترجمه کلمه transactive با توجه به سیاق متن به نظرم میتونه انتقالی باشه، منتها ممکنه در جایی دیگه توی متن در مورد این نظریه برنامه ریزی جامع (comprehensive planning theories) توضیحاتی داده باشه. ممنونم به خاطر حضور مفید تون خدا قوت 1
jmdbsk 22 ارسال شده در 23 بهمن، 2015 سلام دوستان پرسشنامه درباره ی توسعه پایدار شهری رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 سلام دوستان عزیز کسی کتاب شهر انسانی داره به شدت بهش احتیاج دارم؟ 1
oyster 461 ارسال شده در 26 بهمن، 2015 سلام دوستان عزیزکسی کتاب شهر انسانی داره به شدت بهش احتیاج دارم؟ man daram 2
sky2010 80 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 از مدیر بخش شهرسازی تقاضا دارم یک قسمت رو جهت طرح های تفکیک زمین و اماده سازی باز کنند و کسانی که در این مورد فایل دارند یا سوال دارند از این قسمت استفاده کنند.
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 از مدیر بخش شهرسازی تقاضا دارم یک قسمت رو جهت طرح های تفکیک زمین و اماده سازی باز کنند و کسانی که در این مورد فایل دارند یا سوال دارند از این قسمت استفاده کنند. سلام. الان که متأسفانه تالار مدیر نداره :icon_pf (34): ولی خب طرح های شهری الان تو این بخش هستش: http://www.noandishaan.com/forums/forum945.html طرح های آماده سازی به صورت خاص مطالبش خیلی زیاد نیست که جدا بشه. 1
sky2010 80 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 منظورم نقشه های تفکیکی است مهندس گرامی و تشکر از شما...چون این نقشه ها کم دیدم...
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 man daram ممنون خریدمش باید خلاصه اشو بنویسم میتونین بهم کمک کنید؟ 1
saharnaderi 37 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 سلام بچه ها کسی نمونه سوالات تخصصی شهرسازی استخدامی شهرداری رو اگه داره بزاره.شدیدا نیاز دارم:a030::a030: 1
oyster 461 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 ممنون خریدمشباید خلاصه اشو بنویسم میتونین بهم کمک کنید؟ Are chon manam bayad bkhunam Sent from my Phone using Tapatalk 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 بهمن، 2015 سلام بچه هاکسی نمونه سوالات تخصصی شهرسازی استخدامی شهرداری رو اگه داره بزاره.شدیدا نیاز دارم:a030::a030: این تاپیک رو دیدی؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread75303.html 1
ارسال های توصیه شده