محمد2014 1323 ارسال شده در 27 آذر، 2015 سلام دوستان خسته نباشین ،وقت همگی بخیر کسی راجه طرح های ممیزی املاک اطلاعات نداره چون شهرداری بیرجند میخاد یه طرح ممیزی برا یه محدوده از شهر از املاکش تهیه کنه نیاز به کمک دارم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 آذر، 2015 سلام دوستان خسته نباشین ،وقت همگی بخیر کسی راجه طرح های ممیزی املاک اطلاعات نداره چون شهرداری بیرجند میخاد یه طرح ممیزی برا یه محدوده از شهر از املاکش تهیه کنه نیاز به کمک دارم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم سلام. چه نوع اطلاعاتی لازم داری؟ 1
محمد2014 1323 ارسال شده در 29 آذر، 2015 سلام. چه نوع اطلاعاتی لازم داری؟ ما یه محدوده رو تو شهر بیرجند برداشتیم ومن زیاد راجه به طرح ممیزی املاک اطلاعات ندارم باید بریم اونجا پرسشنامه پر کنیم راجه به املاکشون 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 آذر، 2015 ما یه محدوده رو تو شهر بیرجند برداشتیم ومن زیاد راجه به طرح ممیزی املاک اطلاعات ندارم باید بریم اونجا پرسشنامه پر کنیم راجه به املاکشون خب طبق فرمت پرسشنامه ای که بهتون میدن (اگه ندادن خودتون باید طراحی کنید) تک تک پلاک ها رو برداشت می کنید. یه جورایی همون کار برداشت هستش ولی خیلی دقیق تر و با جزئیات بیشتری که تو پرسشنامه هستش. و خب اگه کار وارد کردنش به gis هم گرفته باشین، اطلاعات تک تک پلاک هایی که برداشت کردین رو باید تو gis هم وارد کنید. 2
shamila 84 ارسال شده در 2 دی، 2015 این طرح ممیزی املاک دقیقا چیه و چیکار میکنن؟ خروجیش به چه دردی میخوره و چیه؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 دی، 2015 این طرح ممیزی املاک دقیقا چیه و چیکار میکنن؟ خروجیش به چه دردی میخوره و چیه؟ بیس و پایه خیلی از طرح های شهری میشه. برای شهرداری و سازمان ثبت اسناد استفاده میشه و اطلاعات کامل از هر ملک رو برداشت میکنن. 1
nazgol2090 38 ارسال شده در 6 دی، 2015 سلام نمونه شهرک های مسکونی موفق خارجی رو میخوام اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بفرسته ممنون 1
oyster 461 ارسال شده در 8 دی، 2015 سلام بازمببخشید کی میتونید بذارید عکسا رو؟ عذر می خوام دیر شد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
bahars22 11 ارسال شده در 10 دی، 2015 با سلام من میخوام در رابطه با حمل و نقل با استفاده از شبکه های عصبی مقاله بنویسم چند تا مقاله پیدا کردم ولی میخوام آموزشم داشته باشه اصلا متوجه نمی شم چیکار کرده 1
fateme mojtahedi 148 ارسال شده در 11 دی، 2015 خیلی ممنون نسیم جان، متوجه شدم:icon_gol: :hapydancsmil: واقعا لطف کردی عزیزم:w72: سلام پیام خصوصی نمیدونم چرا هرچی سعی کردم نشد براتون بذارم پیغامم ک براتون نشد بذارم مجبورشدم اینجا بگم من اینارو فقط نیاز داشتم از سایت برداشتم اون سایت اصلی نمیدونم چرا بالانمیاد درس 13 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس 2: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس 3: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من فقط تمرین 13.2.3 رو دارم حل شده و درس 1ک توکتابم هست اگه خواستی عکس بگیرم بدم بقیه رو ندارم عزیزم تنها کمکم همینا بود 2
mahsa0091 406 ارسال شده در 13 دی، 2015 سلام دوستان کسی pdf کتاب سیری در تجارب مرمت شهری از ونیز تا شیراز فلامکی رو داره ممنون میشم اطلاعات در مورد مرمت شهری ایتالیا میخواستم اگه کسی داره بفرسته خیلی خیلی ممنونم 1
SAMIRA ..... 24 ارسال شده در 14 دی، 2015 سلام دوستان من برای میانترم طرحم باید چند تا شیت از مبلمان شهری تحویل بدم.مبلمان های موفق و نا موفق در دنیا که مکان هاشون هم مشخص باشه...لطفا کمک کنید اگر هم نمونه کار از طرح 2 هم بزارید ممنون میشم 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 دی، 2015 نمونه شهرهای هوشمند ایران را میخواستم شهر هوشمند که تو ایران هنوز نداریم. اما مشهد و تهران معیارهای بیشتری از شهر هوشمند رو دارن
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 دی، 2015 سلام دوستان من برای میانترم طرحم باید چند تا شیت از مبلمان شهری تحویل بدم.مبلمان های موفق و نا موفق در دنیا که مکان هاشون هم مشخص باشه...لطفا کمک کنید اگر هم نمونه کار از طرح 2 هم بزارید ممنون میشم سلام. چندتا نمونه اینجا هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread35.html واسه مبلمان باید سرچ کنم که الان فرصتشو ندارم متأسفانه :icon_pf (34):
SAMIRA ..... 24 ارسال شده در 15 دی، 2015 سلااااااااااام ... لطفا یه نفر نمونه کار از مبلمان های شهری موفق و ناموفق در دنیا بزاره با دکر مکان...ممنون میشم
SAMIRA ..... 24 ارسال شده در 15 دی، 2015 سلام. چندتا نمونه اینجا هست:http://www.noandishaan.com/forums/thread35.html واسه مبلمان باید سرچ کنم که الان فرصتشو ندارم متأسفانه :icon_pf (34): ممنون پروژ ی طرح 2 خوب بود ... من خودم از اینترنت چیزخاصی نتونستم پیدا کنم.البته سایت خاصی را نگشتم.هر موقع پیدا کردین اگر برام بفرستین ممنون میشم 1
shahrsazism 106 ارسال شده در 15 دی، 2015 سلام پیام خصوصی نمیدونم چرا هرچی سعی کردم نشد براتون بذارم پیغامم ک براتون نشد بذارم مجبورشدم اینجا بگممن اینارو فقط نیاز داشتم از سایت برداشتم اون سایت اصلی نمیدونم چرا بالانمیاد درس 13 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس 2: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس 3: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من فقط تمرین 13.2.3 رو دارم حل شده و درس 1ک توکتابم هست اگه خواستی عکس بگیرم بدم بقیه رو ندارم عزیزم تنها کمکم همینا بود با سپاس بیکران اگه برات زحمتی نیس عکسم بذار، مچکرم 1
ارسال های توصیه شده