zeynabiy 225 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2015 بله میشه. خطوط که به صورت سه بعدی جالب نمیشه. همون فایل TIN که ساخته بودین، همون رو داخل نرم افزار ArcScene باز کنید، سه بعدی نشون میده آرک سین تو مجموعه نرم افزارهای GIS هستش. مرسیییییییییییییییییی یه مشکلی برام پیش اومد بعد اینکه تو اسکتچاپadd locationرو زدم و محدوده ام رو انتخاب کردم چیکار کنم که بیاد رو صفحه اگه عکس رو نگاکنید هیچ گزینه ای نبود ک بزنم 3
AloneAstronomer 684 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2015 مرسیییییییییییییییییییه مشکلی برام پیش اومد بعد اینکه تو اسکتچاپadd locationرو زدم و محدوده ام رو انتخاب کردم چیکار کنم که بیاد رو صفحه اگه عکس رو نگاکنید هیچ گزینه ای نبود ک بزنم فکر میکنم با زدن دکمه Grab مشکل شما حل بشه. 5
akbar80 38 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 سلام به همه لطفا به من کمک کنید یه چندتای مقاله درباره انسان،طبیعت،معماری رو لازم دارم اگه ممکنه منو راهنمای کنید باتشکر 5
faaarnaz 5345 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 سلام به همه لطفا به من کمک کنید یه چندتای مقاله درباره انسان،طبیعت،معماری رو لازم دارم اگه ممکنه منو راهنمای کنید باتشکر سلام دوست عزیز موضوعتون رو خیلی کلی گفتین دقیقا چه چیزی میخاین؟ برای درخواست مقاله هم یک تاپیک مجزا داریم که اینجاست: [h=1]درخواست انواع مقالات شهرسازی[/h] 4
zeynabiy 225 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 فکر میکنم با زدن دکمه Grab مشکل شما حل بشه. دکمه Grabرو زدم ولی نمیشه ب نظرتون مشکلش چیه؟؟ 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 دکمه Grabرو زدم ولی نمیشه ب نظرتون مشکلش چیه؟؟ تصویر تو کف نرم افزار میفته. اینم چک کنید یه وقت زیر سطوحی که رسم کردین نیفته. 4
altekk 19 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 درود دوستان کسی پروژه ای که با طراحی شهری جزیی کار شده باشه رو سراغ داره؟ 5
zeynabiy 225 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 تصویر تو کف نرم افزار میفته. اینم چک کنید یه وقت زیر سطوحی که رسم کردین نیفته. تو صفحه نميفته :icon_pf (34): بعداينكهgrabرو ميزنم هيچ اتفاقي نميفته 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 تو صفحه نميفته :icon_pf (34): بعداينكهgrabرو ميزنم هيچ اتفاقي نميفته یه خرده مکث میکنه و صفحه میره و میاد، بعدش میادا 3
zeynabiy 225 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 یه خرده مکث میکنه و صفحه میره و میاد، بعدش میادا كلي منتظر موندم هيچ اتفاقي نميفته :4564::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 سلام دوستان بچه ها کسی میدونه سایتisi مربوط به مقالات و مجلات شهر و میدون و خیابان چیه؟ پیشاپیش ممنون 3
sahel karimiyan 13 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 سلام موضوع برای درس روش تحقیق میخوام میشه کمکم کنید؟اگ میشه منابعشم بگین 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 سلام دوستان بچه ها کسی میدونه سایتisi مربوط به مقالات و مجلات شهر و میدون و خیابان چیه؟پیشاپیش ممنون سلام. منظورتو نگرفتم سایت isi ؟ اگه مقالات isi میخوای که تو زمینه شهر و میدون و خیابون باشه، تو سایتایی که تو بخش درخواست و دانلود مقالات علمی هم هست مثل همون ساینس دایرکت اینا یه سرچ بزن. بعد این شهر و میدون و خیابان هم خیلی کلی هستشا. طراحی و ساماندهی میدون و خیابان و اینا منظورته؟ سلام موضوع برای درس روش تحقیق میخوام میشه کمکم کنید؟اگ میشه منابعشم بگین خب خودت به چه موضوعاتی علاقه داری؟ 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 سلام. منظورتو نگرفتم سایت isi ؟ اگه مقالات isi میخوای که تو زمینه شهر و میدون و خیابون باشه، تو سایتایی که تو بخش درخواست و دانلود مقالات علمی هم هست مثل همون ساینس دایرکت اینا یه سرچ بزن. بعد این شهر و میدون و خیابان هم خیلی کلی هستشا. طراحی و ساماندهی میدون و خیابان و اینا منظورته؟ خب خودت به چه موضوعاتی علاقه داری؟ آره همون مجلات isi منظورمه مقالم در مورد تمدن اسلامی در کشورهای اسلامی با رویکرد کیفیت میادین شهری...کشور من الجزایر هس واسه پیشینه مقالم نیاز دارم در مورد میادین این کشور مقاله بخونم..... بیشتر عوامل شکل دهندش یا بدنه های تشکیل دهنده و یا تاثیرش در روابط مردم برام مهمه 3
northstar22 13 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 سلام دوستان من یه تعریف کلی از برنامه ریزی کالبدی و برنامه ریزی کالبدی معماری می خوام کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟؟!!!! 3
shahrsazism 106 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 سلام ، کسی می تونه درمورد موضوع :"برنامه ریزی ارتباطی و کارکرد آن در شهرسازی" کمکم کنه؟ 2
niyan.d 1473 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 سلام دوستانمن یه تعریف کلی از برنامه ریزی کالبدی و برنامه ریزی کالبدی معماری می خوام کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟؟!!!! سلام من یه پی دی اف دارم با عنوان " آشنایی با مبانی برنامه ریزی کالبدی " واستون میذارم شاید مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
shahrsazism 106 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 سلام دوباره! نقشه اتوکد میدان هفت حوض (یا همون میدان نبوت) رو می خوام :icon_pf (72)::icon_pf (72): هفته پیش شهرداری منطقه 8 رفتم ولی هر چی خودمو زدم گفتن ما نداریم!!!!! :w821::w821: هر کی بتونه کمک کنه ممنون میشم 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 سلام دوباره! نقشه اتوکد میدان هفت حوض (یا همون میدان نبوت) رو می خوام :icon_pf (72)::icon_pf (72): هفته پیش شهرداری منطقه 8 رفتم ولی هر چی خودمو زدم گفتن ما نداریم!!!!! :w821::w821: هر کی بتونه کمک کنه ممنون میشم باید نامه از طرف دانشگاه داشته باشینا. اگه تو شهرداری منطقه همکاری نکردن، به شهرداری ناحیه هم مراجعه کنید. واسه ناحیه معاونت شهرسازی و واسه منطقه بخش طرح تفصیلی برید 4
ارسال های توصیه شده