Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ نه من غیرانتفاعی خاوران مشهد میخونم احیانا کامیار انزوایی استادتون نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ احیانا کامیار انزوایی استادتون نیست؟ نه استادم نیست ولی کلاس اسکیس میزاره واسه بچه ها 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ سلام، از دوستان کسی نقشه توپوگرافی یه منطقه (ترجیحاً شهری) تحت اتوکد داره؟ :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
s.ramandi 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ من به یه سیر مطالعاتی در مورد طراحی شهری احتیاج دارم. لطفا اگه میتونید کمکم کنید. 1 لینک به دیدگاه
s.ramandi 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ از دوستان کسی برای پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد فرم سازمان سنجش رو پر کرده؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ من به یه سیر مطالعاتی در مورد طراحی شهری احتیاج دارم. لطفا اگه میتونید کمکم کنید. یعنی یه روند خاصی میخوای؟یا تاریخچه شو؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
s.ramandi 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ یعنی یه روند خاصی میخوای؟یا تاریخچه شو؟:JC_thinking: منظورم دقیقا یه روند خاصه. کتاب ها یا منابعی که به نظرت نیازه به ترتیب خاصی در مورد طراحی شهری خونده بشه. اسم منابع و ترتیب مطالعه شون رو می خوام 2 لینک به دیدگاه
خانم شهرساز 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها خسته نباشید . ببخشید چندتا کتاب می خواستم . مبانی سواد بصری از donis adonis کتاب فضای شهری از ژان پیر یورن فقط اگر اسمو فامیلارو اشتباه نوشتم و شما صحیحشو میدونستید بگید چون بیان استادمون خ داغون بود .مجی:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلام .من این ترم طرح2 دارم.میشه یکی فایل البوم طرحشو واسم بفرسته؟ 5 لینک به دیدگاه
s.ramandi 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلام دوستان، می خواستم بپرسم واسه پیدا کردن کار باید چیکار کرد؟ اگه از دوستان کسی تجربه داره لطفا کمکم کنه!! 5 لینک به دیدگاه
kiana 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ salam dustaye golam raje be meydan emame hamedan matlab mikhastam mamnun misham komakam konin :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها خسته نباشید . ببخشید چندتا کتاب می خواستم .مبانی سواد بصری از donis adonisکتاب فضای شهری از ژان پیر یورن من نمیتونم نقل قول بگیرم!!!خانوم شهرساز عزیز من فایل این دوتا کتاب رو تو انجمن فک نکنم داشته باشیم اما تو کتابخونه ها یا کتاب فروشیا راحت میتونی پیداشون کنی به خصوص مبانی سواد بصری رو 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ درباره بهینه سازی خیابونها یسری مقاله میخواستم! ممنون 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سلام .من این ترم طرح2 دارم.میشه یکی فایل البوم طرحشو واسم بفرسته؟ حالا این طرح 2 یی که داری چی هست موضوعش؟ میشه اینجا کمک کرد. یه توضیحاتی هم بچه ها تو قسمت آموزشگاه دادن که فکر کنم میتونه مفید باشه واست. سلام دوستان، می خواستم بپرسم واسه پیدا کردن کار باید چیکار کرد؟اگه از دوستان کسی تجربه داره لطفا کمکم کنه!! دست رو دلم نذار :icon_pf (34): salam dustaye golam raje be meydan emame hamedan matlab mikhastam mamnun misham komakam konin :5c6ipag2mnshmsf5ju3 برو برداشت میکن مگو چیست برداشت درباره بهینه سازی خیابونها یسری مقاله میخواستم!ممنون از اونجایی که رشتت مکانیکه می پرسم، درباره بهینه سازی آسفالتا و استقامتش و اینا که نمیخوای؟ 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ سلام به مهندسین گرامی و عزیز:love070: ممنون میشم اگه مطالب یا راهنمایی در مورد گردشگری شهری و تاثیرش بر فضای شهری داشتید با من در میون بزارید.خیلی مرسی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ سلام به مهندسین گرامی و عزیز:love070:ممنون میشم اگه مطالب یا راهنمایی در مورد گردشگری شهری و تاثیرش بر فضای شهری داشتید با من در میون بزارید.خیلی مرسی http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=42536 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50250 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=42536 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50250 مهندس دستت درد نکنه.تشکر تشکر 1 لینک به دیدگاه
citymaker 217 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام به شهرسازای گلمن یه مقاله ی انگلیسی طراحی شهری احتیاج دارم در حد 5 صفحه ممنون می شم کمکم کنید. 4 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام به شهرسازای گلمن یه مقاله ی انگلیسی طراحی شهری احتیاج دارم در حد 5 صفحه ممنون می شم کمکم کنید. سلام میشه بیشتر باشه ؟ یه مقاله دارم 34 صفحه هست به دردت می خوره ؟ در مورد واحد همسایگی و طراحی شهریه. 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ یه سئوال دارم ولی روم نمی شه بگم ... :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده