setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ منم گفتم...همه دعوام کردن راستی تو نت هست دان کنم؟ حقیقت تلخه ولی باید قبول کنیم :4chsmu1: احتمالا هست بگرد پیداش میکنی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ حقیقت تلخه ولی باید قبول کنیم :4chsmu1: احتمالا هست بگرد پیداش میکنی پیداش کردم مرسی 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بچه های عزیز امروز جواب آزمایشمو گرفتم! غلطت خونم بالاس یه کم! آنزیم های کبدی هم بالاس:icon_pf (34): نمیدونم این دیگه چیه! دکتره یه بار دیگه همین آزمایش رو نوشت واسه یه ماه دیگه! گفت شاید آزمایشگاه اشتباه کرده باشه! کسی راجع به آنزیم های کبدی اطلاعات نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ منم مثل تو بودم اصلا نگرا نباش رفتم دکتر گفت هم کمخونم هم بدنم ضعیفه میوه زیاد خوردم و یه مدت قرص آهن و الان خوب خوبم من پارسال اینطوری شده بودم اصلا جای نگرانی نیست 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بچه های عزیز امروز جواب آزمایشمو گرفتم!غلطت خونم بالاس یه کم! آنزیم های کبدی هم بالاس:icon_pf (34): نمیدونم این دیگه چیه! دکتره یه بار دیگه همین آزمایش رو نوشت واسه یه ماه دیگه! گفت شاید آزمایشگاه اشتباه کرده باشه! کسی راجع به آنزیم های کبدی اطلاعات نداره؟ غلظت خون که با حجامت رفع میشه آنزیم های کبدی هم اطلاعی ندارم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دکتره گفت برا حجامت وقت گرفتم شنبه تا ببینم چی میشه 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دکتره گفت برا حجامت وقت گرفتم شنبه تا ببینم چی میشه هیچی نمیشه خوب میشی ولی بهترین زمان حجامت و واسه اینکه نتیجه بگیری اردیبهشت ماهه آنزیم های کبدی هم فک نکنم چیز خاصی باشه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هیچی نمیشه خوب میشی ولی بهترین زمان حجامت و واسه اینکه نتیجه بگیری اردیبهشت ماههآنزیم های کبدی هم فک نکنم چیز خاصی باشه اگه مردم حلالم کنیدا! همتون هم واسه شام تشریف بیارید:4chsmu1: لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ دکتره گفت برا حجامت وقت گرفتم شنبه تا ببینم چی میشه :jawdrop::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: بیخیال تورو خدا!!:icon_pf (34): یه درمان دیگه رو بگو انجام بده این چه کاریه اخه!!:obm: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:بیخیال تورو خدا!!:icon_pf (34): یه درمان دیگه رو بگو انجام بده این چه کاریه اخه!!:obm: چیکار کنم پس؟ با فامیلمون مشورت کردم دکتره نظر مساعدی نسبت به حجامت نداشت 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ چیکار کنم پس؟با فامیلمون مشورت کردم دکتره نظر مساعدی نسبت به حجامت نداشت دقیقا از نظر علم روز اینکار خوب نیست و کسی تایید نمیکنه. فقط سنت گرا ها و دیندارها اینو پیشنهاد میکنن!! بهش بگو درمان دیگه ای برات درنظر بگیره. مطمئنا درمانهای دیگه ای هست براش. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم والا! بیچاره من 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم والا!بیچاره من به نظرم پیش یکی دوتا دکتر دیگه هم برو خیلی فوری نیست که حتما تو همین روزا واجب باشه اینکارو بکنی برو نظر اونهارو هم بپرس ببین چی میگن ولی واسه بیماری که تو کل دنیا هست و حجامت رو هم منسوخ شده میدونن راههای درمان دیگه ای هم هست. نگران نباش لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم والا!بیچاره من یه بار گفتم که حمید ، میمیری .... زیاد بهش فکر نکن بالاخره این شتری هست که دم خونه هر کسی میخوابه این سری اومده سراغ تو 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ عوض دلداری دادنته مهرداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی ختم دعوت نشدی شام نخوردی ادب میشی:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ عوض دلداری دادنته مهرداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی ختم دعوت نشدی شام نخوردی ادب میشی:4chsmu1: همچین چتر شیم خودت که هیچی خونوادتم نفهمن تازه استاد طوسی رو هم میاریم حیفه اون شام و خرمای تو رو نخوره 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ همچین چتر شیم خودت که هیچی خونوادتم نفهمنتازه استاد طوسی رو هم میاریم حیفه اون شام و خرمای تو رو نخوره :banel_smiley_4::w58: :ws28::ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4::w58::ws28::ws28::ws28::ws28: بخند ، وقتی اون دنیا پاتو گذاشتن تو ذغال مشتعل یادت میره خندیدن فکر میکنی به همین راحتی نکیر و منکر ولت میکنن کلی باید سوال جواب بدی اونجا هر چقدر هم زور بزنی مشروط میشی هیچ کسی هم باهت همگروه نمیشه لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ یه بار گفتم که حمید ، میمیری .... زیاد بهش فکر نکنبالاخره این شتری هست که دم خونه هر کسی میخوابه این سری اومده سراغ تو اينقدر داداشي منو اذيت نكن هاااااااااا مگه خودت پدر و برادر نداري؟؟؟؟؟؟؟؟:167: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اينقدر داداشي منو اذيت نكن هاااااااااامگه خودت پدر و برادر نداري؟؟؟؟؟؟؟؟:167: نه بابا .... حمید ، تو هوادار هم داری ؟ هدا خانوووم من این پسرو میشناسم ، دو ساله همکلاسیم ... شما نگرانش نباش ... از اون بادمجوناست که میگن بم و آفت نداره ولی خوردن هم نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده