H O P E 34652 ارسال شده در 20 مهر، 2013 سلام دوستای شهرسازم. کسی اطلاعاتی در مورد شهر جدید سهند و یا اگر محدود تر بگم برنامه ریزی مسکن شهر جدید سهند داره؟ اگر کسی به عضو طلایی دسترسی داره و اونجا در مورد هر چیزی از سهند اطلاعاتی بود خوشال میشم در اختیارم بزارید. خیلی گلیت... درود بر شما نه متاسفانه توی تالار طلایی هم همچین اطلاعاتی نیس وگرنه ازتون دریغ نمی کردم بنظرم بهتره برین مهندس مشاورِ طرح جامعشو پیدا کنین (اگر داره) ، اونا اطلاعات خوبی می تونن بهتون بدن 4
masoud 65 835 ارسال شده در 20 مهر، 2013 شرکت مشاورش رفتم نمی دونم چرا ندادند!!! شرکت عمران شهرهای جدید هم رفتم که توی ونکه، ولی اونها هم گفتن شرکت مشاور اجازه به ما نمی ده این اطلاعات شهر جدید سهند رو بدیم. حالا این سهند واسه من شده کابوس... خودم یه سری اطلاعات از سهند دارم ولی کافی نیست اصلا. و یه بخشی از اطلاعات سهند رو توی سایت به نام اکولوژی اجتماعی شهر جدید سهند گذاشتم و کم کم اطلاعت تخصصیه زیادی توی این سایت میزارم و تا الان هم اطلاعات کمی نزاشتم. حالا کمتر از یک هفته ی دیگه شروع می کنم به گذاشتن اطلاعات... در کل... :icon_pf (34):help...help 4
nasim184 12256 ارسال شده در 25 آبان، 2013 بلههههههههههههههه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کم کم باید برم افق:icon_pf (34): 2
fateme mojtahedi 148 ارسال شده در 8 آذر، 2013 ﺑﺮﺍﯾﺘـــﺎﻥ ﺩﻋـــﺎ ﻣﯽ ﮐﻨـــم ﺩﺳﺘﺘـــﺎﻥ ﺩﺭ دست ﺍﻭ ﮐـــﻪ ﺩﻭﺳﺘــش ﺩﺍﺭﯾـــﺪ ﮔـــﺮﻩ ﺑﺨــــﻮﺭﺩ ﮐـــﻪ ﺧـــﻮﺩِ ﺧـــﻮﺩِ ﺧﻮشبختیست ... 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 آقا محمد این جا چقدر خاک گرفته مگر اینکه من بیام یه دستی به سر و روی خونه شما شهرسازای تنبل بکشم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 سلام سلام سلام بدويين ك منتظريم http://www.noandishaan.com/forums/thread125660.html#post1378040 1
Mr.Dexigner 743 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 کسی اینجا در مورد احداث دانشگاه در بافت های تاریخی و فرسوده اطلاعاتی داره آیا؟ 1
حسین بهمن 98 ارسال شده در 19 خرداد، 2014 گفتم که شهرسازم ای شهردار محبوب / گفتا که مدرکت کو نامت به دفتر آید گفتم که طرح جامع شهردار چگونه بیند / گفتا به روی دیوار شیک و مصوب آید گفتم کنی پیاده طرحی ز شهرسازان / گفتا ز شهرداران این کار کمتر آید گفتم که از ترافیک راه عبور بسته است / گفتا بمان همان جا شاید که افسر آید گفتم فضای سبزی در شهر نیست پیدا / گفتا که لِنز سبزی بر دیده خوشتر آید گفتم ز چاله چوله ماشین ما فنا شد / گفتا که کار ساز است صد شغل از آن برآید گفتم که از شب عید مانده به جا زباله / گفتا که پیک بهداشت در ماه آذر آید گفتم که بی ضوابط شد کار برج سازان / گفتا حقوق هر برج زین برج ها درآید گفتم چگونه باشد افزایش تراکم / گفتا که نام نیکش همراه با زر آید گفتم که از عوارض ما را معاف فرما / گفتا که با مخارج باید برابر آید 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 تیر، 2014 شهرسازایی که می تونن بیان رای بدن http://www.noandishaan.com/forums/thread127569.html 4
maryam39 8211 ارسال شده در 19 تیر، 2014 سلام به همه بر و بچ شهرساز بچه ها من چرا نمیتونم کسی رو به موضوعی دعوت کنم آخه؟؟؟ اصلا الان که دقت میکنم من چرا چند وقته دعوت به موضوع ندارم؟ یکی به من جواب بده خواهشن به تاپیک میزگرد هم سر بزنید در ضمن 2
pari.v 10304 ارسال شده در 19 تیر، 2014 سلام به همه بر و بچ شهرسازبچه ها من چرا نمیتونم کسی رو به موضوعی دعوت کنم آخه؟؟؟ اصلا الان که دقت میکنم من چرا چند وقته دعوت به موضوع ندارم؟ یکی به من جواب بده خواهشن به تاپیک میزگرد هم سر بزنید در ضمن این قسمت بسته شده عزیزم چشم حتما :دی 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 دوستان با امتحانا و پروژه ها چیکار میکنین؟ خوب پیش میره؟
h.tajalli 226 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 دوستان با امتحانا و پروژه ها چیکار میکنین؟ خوب پیش میره؟ سلام من امروز 2 تا امتحان داشتم تازه از یه امتحانم برگشتم فردا هم 8 صبح امتحان دارم :icon_pf (34): حس می کنم معدلم سوار سرسره شده و داره از اون بالا سر می خوره !!! :cryingf: از یه طرف آدم می گه درس رو بخاطر درس بخونم نه نمرش. از یه طرف هم دوست داری معدلت بالا بره ... من دو تا امتحانم مونده 1 تیر هم تموم می شه . ولی داخل پرانتز بگم من انقدری که این ترم سر امتحان ها دچار استرس می شم سر کنکور اضطراب نداشتم 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 سلام من امروز 2 تا امتحان داشتم تازه از یه امتحانم برگشتم فردا هم 8 صبح امتحان دارم :icon_pf (34): حس می کنم معدلم سوار سرسره شده و داره از اون بالا سر می خوره !!! :cryingf: از یه طرف آدم می گه درس رو بخاطر درس بخونم نه نمرش. از یه طرف هم دوست داری معدلت بالا بره ... من دو تا امتحانم مونده 1 تیر هم تموم می شه . ولی داخل پرانتز بگم من انقدری که این ترم سر امتحان ها دچار استرس می شم سر کنکور اضطراب نداشتم چه پشت سر هم حالا فقط این ترم اینطوریه؟ 4
h.tajalli 226 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 چه پشت سر هم حالا فقط این ترم اینطوریه؟ بلی این ترم من بسی استرس داشتم و دارم چون یک امتحان دیگر نیز پشت سر دارم حالا امتحان ها که تموم می شن منتظر نتیجه هستی 4
ارسال های توصیه شده