hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 من مریم خانمم دوما فیزیک یعنی علم طبیعت و اندازه گیری.... یعنی هر علمی در کل طبیعت وجود داشته باشه ما با اندازه گیری...توجیح قانع کننده میاریم...شهر خیلی کوچیکتره که بخوای قواعد وقوانین دنیا فیزیکو زیر سوال ببیری.... خفه شدم عجب سخنرانی بود :ws28: شوما فعلا بفرما تو آزمایشگاه بعدم برو کلاس درستو بده 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 ونوسم كه اينجا تركونده شهرسازا كجاين كه معمارا اينجا دارن ........ ميخورن ميگه شير كه تو جنگل نباشه .............. جاخالیرو پر کن بینم؛
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 ونوسم كه اينجا تركونده شهرسازا كجاين كه معمارا اينجا دارن ........ ميخورن ميگه شير كه تو جنگل نباشه .............. بذار جملتو کامل کنم: شهرسازا كجاين كه خاک اینجارو بگیرین معمارا اينجا میان خاکی میشن
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 بذار جملتو کامل کنم: شهرسازا كجاين كه خاک اینجارو بگیرین معمارا اينجا میان خاکی میشن خود شیفته! شکلک سبز! 1
Moment 15228 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 السلام علیکم و رحمه الله و برکاته برا کنکور مرحله دوم از شما دوستان التماس دعا داریم برامون دعا کنید:flowerysmile: از کنکوریا منم و محمد و شیخ و امید وکیلی و شوکتی و دیپلمات 4
Moment 15228 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 اینکه شهری وجود داشته باشه و چجور ساخته بشه با کیه؟اینارو ما همه تعیین میکنیم که چی باشه چی نباشه... جمله ای که قرمز کردم بهتره معکوس کنی اگر فیزیکدان نباشد مدرسه و دانشگاهی نیست و در نتیجه شهری نیست!!!!!!. :ws3: اینجاست که تکلیف شما رو ما روشن میکنیم یعنی شما هم طرح آماده سازی و تفصیلی و جامع و حمل و نقل و طراحی شهری پاس می کنید و برا توسعه شهر در اینده طرح میدید و راهبرد و سیاست و استراتژی و..... ...... جلل خالق:ws3: 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 السلام علیکم و رحمه الله و برکاتهبرا کنکور مرحله دوم از شما دوستان التماس دعا داریم برامون دعا کنید:flowerysmile: از کنکوریا منم و محمد و شیخ و امید وکیلی و شوکتی و دیپلمات من برای انتخاب دانشگاه و مرحله دوم اقدام نکردم ایشالا همتون قبول میشین 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 واسه مرحله دوم منم 2 آ كنين فقط من نميدونم كي امتحان دارم كجا امتحان دارم امتحان چي دارم ممنون ميشم يكي كمكم كنه آْزمون اسكيس كي هستش كجا هستش؟ 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 2 مهر، 2011 سلام به همه سلام نشستی پا نت :icon_pf (34): پاش بیا تهرون دیره هاااااااااااااااااااااااا 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 سلام نشستی پا نت :icon_pf (34): پاش بیا تهرون دیره هاااااااااااااااااااااااا سلام عزيزم اگه خدا بخواد فردا شب عازم ميشم 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 2 مهر، 2011 سلام عزيزم اگه خدا بخواد فردا شب عازم ميشم جیگرتو :aghosh: ای جوووووووووووووووووووووووونم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1
omid vakili 6395 ارسال شده در 2 مهر، 2011 سلام به همگی راستی امتحان اسکیس کجاست؟ شاید من هم خواستم بیام!!! 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 جیگرتو :aghosh:ای جوووووووووووووووووووووووونم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v جونت سلامت جيگر بلرزونش 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 مهر، 2011 سلام به همگیراستی امتحان اسکیس کجاست؟ شاید من هم خواستم بیام!!! سلام اميد جون منم موندم كجاست ولي فك كنم 23وم 24ومه 1
ارسال های توصیه شده