hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من مریم خانمم دوما فیزیک یعنی علم طبیعت و اندازه گیری.... یعنی هر علمی در کل طبیعت وجود داشته باشه ما با اندازه گیری...توجیح قانع کننده میاریم...شهر خیلی کوچیکتره که بخوای قواعد وقوانین دنیا فیزیکو زیر سوال ببیری.... خفه شدم عجب سخنرانی بود :ws28: شوما فعلا بفرما تو آزمایشگاه بعدم برو کلاس درستو بده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ونوسم كه اينجا تركونده شهرسازا كجاين كه معمارا اينجا دارن ........ ميخورن ميگه شير كه تو جنگل نباشه .............. جاخالیرو پر کن بینم؛ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ونوسم كه اينجا تركونده شهرسازا كجاين كه معمارا اينجا دارن ........ ميخورن ميگه شير كه تو جنگل نباشه .............. بذار جملتو کامل کنم: شهرسازا كجاين كه خاک اینجارو بگیرین معمارا اينجا میان خاکی میشن لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بذار جملتو کامل کنم: شهرسازا كجاين كه خاک اینجارو بگیرین معمارا اينجا میان خاکی میشن خود شیفته! شکلک سبز! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خود شیفته!شکلک سبز! بی ادب ؛ لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ السلام علیکم و رحمه الله و برکاته برا کنکور مرحله دوم از شما دوستان التماس دعا داریم برامون دعا کنید:flowerysmile: از کنکوریا منم و محمد و شیخ و امید وکیلی و شوکتی و دیپلمات 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اینکه شهری وجود داشته باشه و چجور ساخته بشه با کیه؟اینارو ما همه تعیین میکنیم که چی باشه چی نباشه... جمله ای که قرمز کردم بهتره معکوس کنی اگر فیزیکدان نباشد مدرسه و دانشگاهی نیست و در نتیجه شهری نیست!!!!!!. :ws3: اینجاست که تکلیف شما رو ما روشن میکنیم یعنی شما هم طرح آماده سازی و تفصیلی و جامع و حمل و نقل و طراحی شهری پاس می کنید و برا توسعه شهر در اینده طرح میدید و راهبرد و سیاست و استراتژی و..... ...... جلل خالق:ws3: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ السلام علیکم و رحمه الله و برکاتهبرا کنکور مرحله دوم از شما دوستان التماس دعا داریم برامون دعا کنید:flowerysmile: از کنکوریا منم و محمد و شیخ و امید وکیلی و شوکتی و دیپلمات من برای انتخاب دانشگاه و مرحله دوم اقدام نکردم ایشالا همتون قبول میشین 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ واسه مرحله دوم منم 2 آ كنين فقط من نميدونم كي امتحان دارم كجا امتحان دارم امتحان چي دارم ممنون ميشم يكي كمكم كنه آْزمون اسكيس كي هستش كجا هستش؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مثل اينكه من نميام اينجام اونقدي تكون نميخوره لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه سلام نشستی پا نت :icon_pf (34): پاش بیا تهرون دیره هاااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام نشستی پا نت :icon_pf (34): پاش بیا تهرون دیره هاااااااااااااااااااااااا سلام عزيزم اگه خدا بخواد فردا شب عازم ميشم 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام عزيزم اگه خدا بخواد فردا شب عازم ميشم جیگرتو :aghosh: ای جوووووووووووووووووووووووونم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی راستی امتحان اسکیس کجاست؟ شاید من هم خواستم بیام!!! 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ جیگرتو :aghosh:ای جوووووووووووووووووووووووونم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v جونت سلامت جيگر بلرزونش 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگیراستی امتحان اسکیس کجاست؟ شاید من هم خواستم بیام!!! سلام اميد جون منم موندم كجاست ولي فك كنم 23وم 24ومه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده