Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ آره يادش بخير شما بسي بد سركار بودي!!!خيلي حال مي داد... اره جون خودت رفتین عمل کردین دوتاتون انتقام بگیرین نامردا:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ :vahidrk: منو باش خواستم جهاز دخترت تك باشه...:viannen_38:اصن به من چه! لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ موندم که به چیا توجه داری !امتیازیکمشم بذار واسه درسهات عمه من به لایکا توجه میکرد و بال در اورده بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ اره جون خودت رفتین عمل کردین دوتاتون انتقام بگیرین نامردا:vahidrk: :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ :gnugghender: من با تو بعدا یه گفتمان مختصری دارم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ من با تو بعدا یه گفتمان مختصری دارم:vahidrk: چرا كه نه!من در خدمتم مهندس مدير فقط بايد از قبل وقت بگيريا لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ رفتين قهوه خونه؟ نه ریحانه جان همه رفتن خونه شبتون بخیر بچه ها 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ نه ریحانه جان همه رفتن خونه شبتون بخیر بچه ها شبت بخير عزيز دلم...خوب بخوابي 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ بههههههههههههههههههههه گردو خاکارو 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ باشه بابا برو بخواب فردا میصحبتیم :vahidrk: برم دنبال جهازت چیکار کنم باباتم دیگه افرین بابایییییییییی. جهاز خوب بخریاااااااااااااااااا چه رویی داره مهدی من جات بودم خفش میکردم عههههههههههه. فاطمه:vahidrk: بابام گله. واسم میخره:whistles: منم كمكش مي كنم...يكم بد سليقه است افرین ریحانه. تو چطوری با بابام هم خدمت بودی؟ مگه دخمل نیستی؟ موندم که به چیا توجه داری !امتیازیکمشم بذار واسه درسهات نه که تو توجه نداری:vahidrk: بهههههههههههههههههههههگردو خاکارو سلام عزیزم. اینا یه سری اسپم بازن که هر شب یه جا رو به اتیش میکشن. خوش اومدی به جمع اسپم بازا بچه ها میگم اگه ممد ادمین بیاد اسپمامونو ببینه. احتمالا هممون کاربر محروم میشیم:sad0::sad0::sad0: ممد به ما رحم کن:ws36::ws36::ws36::ws36::ws36::ws36::ws36::ws36: اینا که دارن بخشش میطلبن. به ترتیب: خودم. بابام(مهدی). فاطمه. نرگس. ریحانه. star. باران. زهرا. هانیه. امین. فرنوش. هستی کم اسپم میکنه ، دخمل خوبیه نیازی به بخشش نداره. یه چند نفر ذیگه ام هستن که هنوز هویتشون معلوم نیست 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ برو بچ اسپم باز و کمی شاد و خل یه جا هست راسته کار خودمونه فقط باید رخصت بدن که وارد شیم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ برو بچ اسپم باز و کمی شاد و خلیه جا هست راسته کار خودمونه فقط باید رخصت بدن که وارد شیم:gnugghender: کجاست؟ ادرس بده 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ من اینجا اومدم قبلا؟ به هر حال منم مثل صبام اگه اش خور یا ماست خوره منم هستم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ من اینجا اومدم قبلا؟به هر حال منم مثل صبام اگه اش خور یا ماست خوره منم هستم حانی جون کلا امروز سرگردونیا 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ حانی جون کلا امروز سرگردونیا اوهوم از 8صبح که پاشدم تا الان داشتم کار میکردم تازه اتوی لباسامم مونده :icon_pf (34): صبا هم یه عالمه اسکن داده بهم تازه حامدم باهام قهر کرده 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ اوهوم از 8صبح که پاشدم تا الان داشتم کار میکردم تازه اتوی لباسامم مونده :icon_pf (34):صبا هم یه عالمه اسکن داده بهم تازه حامدم باهام قهر کرده آخه الهی :aghosh: خوب تا شب خیلی وقته:there: حامد کیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ آخه الهی :aghosh:خوب تا شب خیلی وقته:there: حامد کیه ؟ اره میدونم اخه ناهار فردا روهم نصفه پختم باید تکمیلش کنم:icon_pf (34): حامد دوستمه البته از اونیکی دوستا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده