hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ بیخیال مدیریت چیه ؟ من هنوز مدیر نشده غیبتم بالاست محمد و جیمی همینجوری اخطارهای نیستی حمید واسم میفرستن مدیر بشم که کلا میرم واسه خودم 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ عجب بدبختی ای شده ها ! هرکی از رشتش خوشش نمیاد پا میشه برنامه ریزی امتحان ارشد میده ! اخخخخخخخخخخخ اخخخخخخخخخخ گفتی مهندس بدبختی مارو میبینی هرچی معماری هم میه طراحی شهری :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ فک کنم اینجا رو با پاتوق اشتباه گرفتین جمیعا . در ضمن ؛ مدیریت رابطه ی کاملا مستقیم داره با فعالیت مفید فرد توی تالار مربوطه ! بخاطر همین هم هست که با استعفای یه نفر به هیچ عنوان موافقت نمیشه و وقتی هم که میشه تا یه سال بعدش همینجوری داریم میریم دنبالش که جون مادرت بیا برگرد سر پستت و با استعفای یکی دیگه نه تنها در اولین فرصت ممکن موافقت میشه ، بلکه بعدش هم نفس راحتی کشیده میشه . پست ها به زودی به پاتوق منتقل میشن . ا من مدتی میشه نبودم اینکه پستا منتقل میشه به پاتوق یهنی چی؟ مگه اینجا کجاست؟؟؟؟ قدیما که ما بودیم همین یه جا بود والا 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ به خاطر مسائل پشت پرده اینجا قرق شدهتو هم زیاد کنجکاوی نکن:vahidrk: از ما گفتن دیگه حالا میخوای گوش نکن راستی داش وحید سال هاست اینورا پیدات نمیشه...بدم به خاطر فعالیت محدود ویروسیت کنن ف ی ل ت ر ت کنن بعد فرمتت کنن بعدش با هیچ ویندوزی بالا نیای :w58: جزفی خودی یم داداش منم بابا هیپوداموس جون میگم نکنه از عوارض بی ماهرخیه؟ نوه مو بی شوهر کردی رفت؟!!! من باید *****ت کنم داداش دختر مردومو سر کار میذارین؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ :w58: جزفی خودی یم داداشمنم بابا هیپوداموس جون میگم نکنه از عوارض بی ماهرخیه؟ نوه مو بی شوهر کردی رفت؟!!! من باید *****ت کنم داداش دختر مردومو سر کار میذارین؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk: شانس که نداریم داش وحید حالا ما یه شوخی کردیم بیبین اینجا چه خبر شد در مورد مدیریت و اینا میگم هاااا 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ اینجا رو تا عنکبوت گرفته ها چه سوت و کوره آرامش قبل طوفانه! چرا همه ساکت شدن... می خواید یه چی بنویسم همتونو به جون هم بندازم؟ 5 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اینجا رو تا عنکبوت گرفته هاچه سوت و کوره آرامش قبل طوفانه! چرا همه ساکت شدن... می خواید یه چی بنویسم همتونو به جون هم بندازم؟ یعنی واقعاً خوبه من میام تو اون شرکت دو تا تیکه بهت بندازم! اگر نه یادت نمیومد تو یه فرومی عضوی... 3 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چ سوتو کوره . . . .:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ ما که ماتحانمون تمومید. پروژمونم باز تحویلش عقب افتاد. کلا شهرسازا بیچارن! امتحان که میدیم..پروژه که میدیم...همه 10 روزه جمع کردن دفتن تعطیلات تابستون....ما همچنان تو مسیر تهران قزوینیم..ااااایشششششششششششش بعدم میگن خوشخوشونتونه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ یعنی واقعاً خوبه من میام تو اون شرکت دو تا تیکه بهت بندازم! اگر نه یادت نمیومد تو یه فرومی عضوی... چی بگم والله بچه ها امتحان دارن خواستم اذیتشون نکنم داشی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ ما که ماتحانمون تمومید.پروژمونم باز تحویلش عقب افتاد. کلا شهرسازا بیچارن! امتحان که میدیم..پروژه که میدیم...همه 10 روزه جمع کردن دفتن تعطیلات تابستون....ما همچنان تو مسیر تهران قزوینیم..ااااایشششششششششششش بعدم میگن خوشخوشونتونه من تکذیب میکنم..ما 28 خرداد همه چی رو با هم یهویی تموم کردیم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ چی بگم واللهبچه ها امتحان دارن خواستم اذیتشون نکنم داشی چقدر اذیتشون کردی واقعاً!!! هلاک شدن... 3 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ سلاااام من خیلیییییییییییی دلم واسه اینجا تنگ شده بوووووود خوشحالم ک دوباره میام :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ چه عجب اینجا پستی زده شد!!! 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ خواهش میکنم. حالا کجا بودی ؟ امتحانا چطور بود ؟ اصفهان بودم امتحانام خوب بود سلام رسوند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ به به. ایشالا که موفق باشی. هم دانشگاهی میلاد هستی ؟ چطورید اوربانیستا؟ قربون تو. خوبیم. ;) 3 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ به به. ایشالا که موفق باشی.هم دانشگاهی میلاد هستی ؟ . ;) نه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ نه پس کجا میخونی ؟ ترم چندی ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده