ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ من نیز به بیامده ها اضافه گشتم چن روز دیگه پول و میریزم انشالا 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ چقدر خوب :dancegirl2: چه خوب بابا یه کم التماسی خواهشی چیزی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ عمه کتیییییییییییییییییییبیای ها توئم میای مگه؟ من دوروخ گفتم :dancegirl2: چه زودم اعتراف کرد بچه :w410: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ چه خوب بابا یه کم التماسی خواهشی چیزی عمرا :3384s: 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اسپم عجب چیزه جالبیه ... دارم حسش می کنم :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :aghosh::aghosh::aghosh: حال میکنمااااااااااااا دخملی دارم که همه رو حریفه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v انوشه جان ببخشید هی اسپم میکنم میدونی بحث خانوادگی میشه نمیشه خودمو کنترل کنم اما این اسپما تاپیکو بالا نگه میداره ها ضمنا بازارشم داغ میکنه هی وای من این دخمل شوماست :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): پس حق همشهری گری چی :w00: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ای شیخ من دیروز حافظیه بودم ولی هرچی گشتم سنگ پیدا نکردم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اره دخملم ه منظور؟ همشهری ممشهریو بیخیل وقتی پای خانواده وسطه اونم یدونه دخملم دردونه دخملم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مغزبادام شهنشه خاندان قاصدک :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ادم فروش دست تو رو شده برام قص هاتو بلد شدم من ادم خوبی بودم به خاطر تو بد شدم تو نمایشگاه بچه ات رو که ول کرده بودی به امون خدا گفته بودی برو خودت رو پای خودت وایستا و بزرگ شو 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام شهدخت جان دست گلت درد نکنه سنگ برام آورد شه بانو :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v میگما حالا چرا اینجا گفتی؟ اسم تنگه اومد یاد سنگ افتادی؟ دیگه برو تو کار آوردن سنگ سرستونا نه اسمت و دیدم یادش افتادم اه راستی سلام شیخ بزرگ ولی از کجا آورده ؟ توی حافظیه که نبود با دووستام هرچی گشتیم و بررسی کردیم ندیدم سر ستونها که همش تهران هست زحمتشو کشیدند قبلا 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام شهدخت جانکلی گشته از زیر خاک پیدا کرده:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vبیخود نیست که شه باو ه سرستونای مقبره حافظو گفتم ذوق کردنت تحت کنترل نیستاااااا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ انوشه جان شرمنده نمیذارن کهههههههه :icon_pf (34):همون دیگه اون روز رو پای خوش وایساد که الان همتونو حریف اون موقع واینستاده بود برا خودش یه پا ........................... بود الان که وایستاده چی شده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام شهدخت جانکلی گشته از زیر خاک پیدا کرده:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vبیخود نیست که شه بانو ه سرستونای مقبره حافظو گفتم واقعا؟ خب با وجودی که بعید ولی خب خدارو شکر که دلت شاد شد سرستونهای مقبره یک گنبد بیشتر نیست ......... دست درازی ممنوع به حریم حافظ:167: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ بهله :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمیسی میسی باجه باجه به حریم حافظ کاری نداریم خب من الآن شرو میکنم اسپما توی اینجا میپاکم. کسی دلخور نشه یهو چون اسپم بوده میپاکم کوشی پس چرا پاک نکردی :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :w127: چقدر دير شد اي بابا اينجوري چنتا از بچه ها كم ميشه چنتا ديگه اضافه ميشه مثلا حميد اضافه ميشه ايــــــــــــــشِِِِِِِِ معلوم نیست که بیام کلا!:icon_pf (12): توئم میای مگه؟ چه زودم اعتراف کرد بچه اتفاقا این سوال من از تو بود:2525s: اسپم عجب چیزه جالبیه ... دارم حسش می کنم :persiana__hahaha: :icon_pf (19): 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ کوشی پس چرا پاک نکردی :banel_smiley_52: پاک کن نداشت رفت 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :4chsmu1: اسپم کنید راحت باشید:girl_in_dreams: دیگه فامیل وفامیل بازیه مثل اینکه.... همتونم اسپم هاتون مهم و حیاتیه:JC_thinking: اینجا همه آزادن:girl_in_dreams: هدف ما رضایتمندی شماست:icon_pf (17): ...... .... .. . :persiana__hat: 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ معلوم نیست که بیام کلا!:icon_pf (12): حالا خوبه که هنوز کامل معلوم نیست اتفاقا این سوال من از تو بود:2525s: من نیام تور شکل نمیگیره اصلا .....:w589: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده