pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اگه شنگولی جات هم دارید من هستم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ ای جوجه روح خجالت بکش تور خانوادگی هست:ubhuekdv133q83a7yy7 شنگولی جات چیه دیگه.........:icon_pf (34): تازه برادران امنیت اخلاقی جون هم اونجا در خدمتتون هستند........:167: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ جوجه روح :jawdrop: بفرما تو خوب باشن تو اتوبوس میریم بالا مگه بده 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ آره بده شماها نخورده مستید چه برسه به زمانی که بخورید 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ ببین چه جیگیری میشم اون موقع 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ ای کسانی که نمیاید تنگه هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ ای کسانی که نمیاید تنگه هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم خب بذارین هفته ی بعد برید که منم میام دیگه... اخه این چه وضعشه... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ :w00: چرا داد میزنیییییییی حالا؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ جوجه روح :jawdrop: بفرما تو خوب باشن تو اتوبوس میریم بالا مگه بده میگن حال خوشیه وقتی که مستی ! میگن بی خیالشی کی بودی که هستی ! چه حال خوشیه مستی !نه غم داره نه شکستی ! ************** مِی زدم و لولم مستم و شنگولم. حال خوشی دارم کیفورم و جورم. پاهام چرا اینقدر کج و راست میشه؟ بیمعرفت هرجا دلش خواست میشه؟ عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشم. این چرخ و فلک نامروت از اول دنیا تا قیامت... هر قصه نخونده پس فرستاد خوش باش و دَمو بدون غنیمت. عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشَّم. 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ میگن حال خوشیه وقتی که مستی ! میگن بی خیالشی کی بودی که هستی !چه حال خوشیه مستی !نه غم داره نه شکستی ! ************** مِی زدم و لولم مستم و شنگولم. حال خوشی دارم کیفورم و جورم. پاهام چرا اینقدر کج و راست میشه؟ بیمعرفت هرجا دلش خواست میشه؟ عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشم. این چرخ و فلک نامروت از اول دنیا تا قیامت... هر قصه نخونده پس فرستاد خوش باش و دَمو بدون غنیمت. عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشَّم. :jawdrop: میگم همان به که نیستم... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ :jawdrop:میگم همان به که نیستم... ینی میخوای داداشتو تنها بذاری؟ حالا اون یه چی گفتخبر نداره قرار چه بلایی سرش بیاد 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ ینی میخوای داداشتو تنها بذاری؟حالا اون یه چی گفتخبر نداره قرار چه بلایی سرش بیاد داداشم خودش عاقل و بالغه... چه بلایی مگه قراره سرش بیاد؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ چرا داد میزنیییییییی حالا؟!!!! برا اینکه از دیشب تا حالا 6 صفحه اسپم بود همرو نشستم خوندم هیچ مطلب به درد بخوری نبود توش! 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ داداشم خودش عاقل و بالغه...چه بلایی مگه قراره سرش بیاد؟ اون که بهله جلو خودت نباید لو بدیم کهولی آخرش میخوایم آویزونش کنیماولش هم حد اسلامی توسط شیخِ تور برا اینکه از دیشب تا حالا 6 صفحه اسپم بود همرو نشستم خوندم هیچ مطلب به درد بخوری نبود توش! یه چند صفحه قبلش پستهای مفیده خودت بود:w00: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اون که بهلهجلو خودت نباید لو بدیم کهولی آخرش میخوایم آویزونش کنیماولش هم حد اسلامی توسط شیخِ تور یه چند صفحه قبلش پستهای مفیده خودت بود:w00: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اوهوی حواست باشه ها به شکلک پسر من چکار داری؟:w00: :aghosh: برید یقه محمدرضا رو بگیرین بیاد. ناز میکنه حالا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ میگن حال خوشیه وقتی که مستی ! میگن بی خیالشی کی بودی که هستی ! چه حال خوشیه مستی !نه غم داره نه شکستی ! ************** مِی زدم و لولم مستم و شنگولم. حال خوشی دارم کیفورم و جورم. پاهام چرا اینقدر کج و راست میشه؟ بیمعرفت هرجا دلش خواست میشه؟ عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشم. این چرخ و فلک نامروت از اول دنیا تا قیامت... هر قصه نخونده پس فرستاد خوش باش و دَمو بدون غنیمت. عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشَّم. ای جونم ملت چه اهل حال اند اب نمی بنند وگرنه خوب شنا می کنند :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ من یه نفر جور کردم،دیگه همه زورمو زدم که این یکی رو هم بیارم،شما هم تلاش کنید 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ والا منم به هر کی گفتم می خواست بره مسافرت:icon_pf (34): این دوستمم که تا از مشهر برگرده با هم میایم تهران اولش نمی خواست بیاد ولی آخرش رضایت داد که بیاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده