shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 مهر، 2011 ای جوجه روح خجالت بکش تور خانوادگی هست:ubhuekdv133q83a7yy7 شنگولی جات چیه دیگه.........:icon_pf (34): تازه برادران امنیت اخلاقی جون هم اونجا در خدمتتون هستند........:167: 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 مهر، 2011 جوجه روح :jawdrop: بفرما تو خوب باشن تو اتوبوس میریم بالا مگه بده 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 مهر، 2011 آره بده شماها نخورده مستید چه برسه به زمانی که بخورید 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 11 مهر، 2011 ای کسانی که نمیاید تنگه هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم 1
کتایون 15176 ارسال شده در 11 مهر، 2011 ای کسانی که نمیاید تنگه هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم خب بذارین هفته ی بعد برید که منم میام دیگه... اخه این چه وضعشه... 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 11 مهر، 2011 جوجه روح :jawdrop: بفرما تو خوب باشن تو اتوبوس میریم بالا مگه بده میگن حال خوشیه وقتی که مستی ! میگن بی خیالشی کی بودی که هستی ! چه حال خوشیه مستی !نه غم داره نه شکستی ! ************** مِی زدم و لولم مستم و شنگولم. حال خوشی دارم کیفورم و جورم. پاهام چرا اینقدر کج و راست میشه؟ بیمعرفت هرجا دلش خواست میشه؟ عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشم. این چرخ و فلک نامروت از اول دنیا تا قیامت... هر قصه نخونده پس فرستاد خوش باش و دَمو بدون غنیمت. عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشَّم. 4
کتایون 15176 ارسال شده در 11 مهر، 2011 میگن حال خوشیه وقتی که مستی ! میگن بی خیالشی کی بودی که هستی !چه حال خوشیه مستی !نه غم داره نه شکستی ! ************** مِی زدم و لولم مستم و شنگولم. حال خوشی دارم کیفورم و جورم. پاهام چرا اینقدر کج و راست میشه؟ بیمعرفت هرجا دلش خواست میشه؟ عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشم. این چرخ و فلک نامروت از اول دنیا تا قیامت... هر قصه نخونده پس فرستاد خوش باش و دَمو بدون غنیمت. عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشَّم. :jawdrop: میگم همان به که نیستم... 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 11 مهر، 2011 :jawdrop:میگم همان به که نیستم... ینی میخوای داداشتو تنها بذاری؟ حالا اون یه چی گفتخبر نداره قرار چه بلایی سرش بیاد 1
کتایون 15176 ارسال شده در 11 مهر، 2011 ینی میخوای داداشتو تنها بذاری؟حالا اون یه چی گفتخبر نداره قرار چه بلایی سرش بیاد داداشم خودش عاقل و بالغه... چه بلایی مگه قراره سرش بیاد؟ 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 مهر، 2011 چرا داد میزنیییییییی حالا؟!!!! برا اینکه از دیشب تا حالا 6 صفحه اسپم بود همرو نشستم خوندم هیچ مطلب به درد بخوری نبود توش! 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 11 مهر، 2011 داداشم خودش عاقل و بالغه...چه بلایی مگه قراره سرش بیاد؟ اون که بهله جلو خودت نباید لو بدیم کهولی آخرش میخوایم آویزونش کنیماولش هم حد اسلامی توسط شیخِ تور برا اینکه از دیشب تا حالا 6 صفحه اسپم بود همرو نشستم خوندم هیچ مطلب به درد بخوری نبود توش! یه چند صفحه قبلش پستهای مفیده خودت بود:w00: 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 مهر، 2011 اون که بهلهجلو خودت نباید لو بدیم کهولی آخرش میخوایم آویزونش کنیماولش هم حد اسلامی توسط شیخِ تور یه چند صفحه قبلش پستهای مفیده خودت بود:w00: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 مهر، 2011 اوهوی حواست باشه ها به شکلک پسر من چکار داری؟:w00: :aghosh: برید یقه محمدرضا رو بگیرین بیاد. ناز میکنه حالا 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 مهر، 2011 میگن حال خوشیه وقتی که مستی ! میگن بی خیالشی کی بودی که هستی ! چه حال خوشیه مستی !نه غم داره نه شکستی ! ************** مِی زدم و لولم مستم و شنگولم. حال خوشی دارم کیفورم و جورم. پاهام چرا اینقدر کج و راست میشه؟ بیمعرفت هرجا دلش خواست میشه؟ عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشم. این چرخ و فلک نامروت از اول دنیا تا قیامت... هر قصه نخونده پس فرستاد خوش باش و دَمو بدون غنیمت. عشقم کشیده اینجوری باشم خوبِ که آدم عشقی باشه داشَّم. ای جونم ملت چه اهل حال اند اب نمی بنند وگرنه خوب شنا می کنند :icon_pf (34): 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 11 مهر، 2011 من یه نفر جور کردم،دیگه همه زورمو زدم که این یکی رو هم بیارم،شما هم تلاش کنید 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 11 مهر، 2011 والا منم به هر کی گفتم می خواست بره مسافرت:icon_pf (34): این دوستمم که تا از مشهر برگرده با هم میایم تهران اولش نمی خواست بیاد ولی آخرش رضایت داد که بیاد 1
ارسال های توصیه شده