رفتن به مطلب

ثبت نام برنامه تنگه واشی

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 937
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هر کی به خودش بگیره :w02:

اون شاهین که از ترس فلنگ و بست و در رفت:ws28:

:ws47:ای خدا این مهدی نمیدونه داره با کی حرف میزنه بابا من پول های سایت رو دادم تا چند روز دیگه من ادمین سایتم ممد هم حرف منو تایید کرده برو ببین داداش من اون وقت می فهمی دنیا دست معمار ها هستش

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws47:ای خدا این مهدی نمیدونه داره با کی حرف میزنه بابا من پول های سایت رو دادم تا چند روز دیگه من ادمین سایتم ممد هم حرف منو تایید کرده برو ببین داداش من اون وقت می فهمی دنیا دست معمار ها هستش

ایول پس این عنوان منو اول بردار بعدش در جلو چشمان همه به دارم بکش و امر کن سنگم زنند:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ایول پس این عنوان منو اول بردار بعدش در جلو چشمان همه به دارم بکش و امر کن سنگم زنند:w02:

اول حدش میزنیم:ws3:بعد همه اون بلاهایی که قرار بود سر ادین سابق بیاریم سر این میاریم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

وظیفه ی حکم بر عهده ی اسی هستش برای شما مجازات بد تری در نظر داریم ای شیر روی پرچم:ws25:

شما در ماموریت کاشان ما رو سر شکسته کردی ما این بار خودمان وظیفه ی سر نگونی محمد را بر عهده گرفتیم:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
وظیفه ی حکم بر عهده ی اسی هستش برای شما مجازات بد تری در نظر داریم ای شیر روی پرچم:ws25:

شما در ماموریت کاشان ما رو سر شکسته کردی ما این بار خودمان وظیفه ی سر نگونی محمد را بر عهده گرفتیم:hanghead:

دارم برات ............ :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خبر جدید :ws3:

متأسفانه به خاطر دیر شدن، امروز که باهاشون صحبت کردم، ماشین 21 نفرشون تموم شده بود و همون 31 نفره رو مجبور شدیم که بگیریم. دوستانی که میخواستن ثبت نام کنن و جا نبود و یا اونایی که رزرو کرده بودن هم می تونن بیان اگه بخوان.

فقط اگه تا قبل چهارشنبه به حدنصاب نرسه، کنسل میشه. پس اگه میخواین بیاین زودتر اعلام کنید.

به گفته محمد توی صفحات بعدی این پستی که زد شد الآن 24 نفر

بدو بدو که 7 تا کم داریم

بدو تنگه

تنگهههههههههههههه

نبود؟ حرکته هاااااا

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...