Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خبر جدید من و دوستم از اومدن منصرف شدیم. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خبر جدید من و دوستم از اومدن منصرف شدیم. باز تو اون داستان گلبرگ رو استارت زدی؟ 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خبر جدید من و دوستم از اومدن منصرف شدیم. منبع خبر 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ منبع خبر آسوشیدتپرس البته بی بی سی اعلام کرده که دوستم این خبر رو تکذیب کرده. ولی چرت گفته. روزنامه کیهان هم توی بخش "دیگه چه خبر" از ردیابی دست های پنهان موساد و سی آی ای تو این کارشکنی خبر داده. نمیدونم والا. خدا به خیر کنه. 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ آسوشیدتپرس البته بی بی سی اعلام کرده که دوستم این خبر رو تکذیب کرده. ولی چرت گفته. روزنامه کیهان هم توی بخش "دیگه چه خبر" از ردیابی دست های پنهان موساد و سی آی ای تو این کارشکنی خبر داده. نمیدونم والا. خدا به خیر کنه. تناقض خبر... خودش نمیخواد دوستش میخواد 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ 10 نفر دیگه کم داریم .............. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ 10 نفر دیگه کم داریم .............. نکنه تو هم میای؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ اینقدر دیر ریختین پولا رو شر شد .. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ آقا من نمیام . بیخود .. حساب ویژه ای برا اذیت و آزار روت باز کردم .. 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ بیخود .. حساب ویژه ای برا اذیت و آزار روت باز کردم .. بخدا اگه بذارم عمو اطلاعات منو اذيت كني :3384s: 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ بخدا اگه بذارم عمو اطلاعات منو اذيت كني :3384s: اسمشو عوض کرده گذاشته اطلاعات .. ؟ .. چی بهش میاد 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ اسمشو عوض کرده گذاشته اطلاعات .. ؟ .. چی بهش میاد نخير من فقط بهش ميگم عمو اطلاعات 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ بخدا اگه بذارم عمو اطلاعات منو اذيت كني :3384s: مرسی عمویی. :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ اسمشو عوض کرده گذاشته اطلاعات .. ؟ .. چی بهش میاد آره قراره اسم توام بذاریم کیهان. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خب عوض غصه خوردن پاشو بیا ننه مگه شما جمعه آزمون نداری؟ کجا میخوای بری پس؟:167: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ آره قراره اسم توام بذاریم کیهان. اسم داره تنگه بهت ميگم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده