SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ این اووووف کپی رایت داره ها باش بیرون تورو نگفت ممد + خاندان ما ميشه 10 نفر كوه كه نميخوايم بريم :aghosh: دقیقاااااااااااااااا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v برای ثبت نام فردا رو هم تمدید کردیم و روز یکشنبه برای ثبت قرارداد میرم.البته امیدوارم بهونه دیر بودن رو نیارن. این یکروز به خاطر اینه که دوستانی که گفتن فردا پولشونو میریزن یا گفتن رزرو کنید واسه ما، دیگه فردا پولشون رو بریزن. در غیر این صورت مجبوریم تور رو کنسل کنیم. هیچ گونه رزروی انجام نمیشه. یه تصمیم گرفتن که انقدر سخت نیست هی امروز و فردا میکنید 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ تورو نگفت ممد + خاندان ما ميشه 10 نفر كوه كه نميخوايم بريم ضدحال 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ شیخ جون اگه برنامه خونه شماست دیگه پول واسه تور نریزم مهمون شما ، خونه شما ، بزن و بکوب 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ضدحال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ الان دعوا سر چیه سر لحاف شیخ .... ا .. نه ملا 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ شیخ جون اگه برنامه خونه شماست دیگه پول واسه تور نریزممهمون شما ، خونه شما ، بزن و بکوب شرمنده ها مگه خودت خاندان نداری ببین دخملم چی گفته تورو نگفت ممد + خاندان ما ميشه 10 نفر كوه كه نميخوايم بريم :aghosh: دقیقاااااااااااااااا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v برای ثبت نام فردا رو هم تمدید کردیم و روز یکشنبه برای ثبت قرارداد میرم.البته امیدوارم بهونه دیر بودن رو نیارن. این یکروز به خاطر اینه که دوستانی که گفتن فردا پولشونو میریزن یا گفتن رزرو کنید واسه ما، دیگه فردا پولشون رو بریزن. در غیر این صورت مجبوریم تور رو کنسل کنیم. هیچ گونه رزروی انجام نمیشه. یه تصمیم گرفتن که انقدر سخت نیست هی امروز و فردا میکنید 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سر لحاف شیخ .... ا .. نه ملا کدومش اونی که دور سرش میپیچه یا اونی که دور خودش می پیچه 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ حالا یه روز خواستیم خاندان خودمو بیخیال شم بیام پیش شما نمیخوام که با بدان بنشینم خاندان بزرگم گم شه میخوام با بزرگان بنشینم ، خانواده خودم هم سر جاشه 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ کدومش اونی که دور سرش میپیچه یا اونی که دور خودش می پیچه یکی دیگس ... اونی که وقتی از حموم میاد بیرون میپیچه دور خودش .. خودش بهش میگه حوله ... ..... بی سواته دیگه 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ یکی دیگس ... اونی که وقتی از حموم میاد بیرون میپیچه دور خودش .. خودش بهش میگه حوله ... ..... بی سواته دیگه شیخ تو با لحافت خودتو خشک میکنی ای بابا ! من یه پرستیژ دیگه ای برات قایل بودم ، این کارا چیه میکنی آخه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ یکی دیگس ... اونی که وقتی از حموم میاد بیرون میپیچه دور خودش .. خودش بهش میگه حوله ... ..... بی سواته دیگه حوله :jawdrop: چی هست نکنه همون لونگ هستش این شیخ ها اسمشو عوض کردن 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ گرم بود بادم میزنی؟ خسته شدم چی؟ گولم میزنی یا کولم میکنی؟ اون که بهله وگرنه عمرا اگه میومدم یاد اون جمله کاشان بخیر...تو که جایت نرم است... همون بهتر که کنسل بشه شده پیاده هم بریم،میریم حسودی چیهاین همه اسپم کردید تازه هنوز نرفتید مثل یک مرد پولو واریز کنید تازه کلی هم فضا اشغال شده به سرور هم فشار میاد بعدشم که برگشتید بازم قراره کلی به سرور فشار بیارید.........خب کنسل بشه تا راحت بشوید بره پی کارش:w00: همون 10 نفر میان خونه من ممدم با پولا چیز میز میخره میاره میزنیم تو رگ خب دلت از چیز پره چرا سر من غر میزنی من از اون چیزا نیمیریزم تو رگم ها حالا یه روز خواستیم خاندان خودمو بیخیال شم بیام پیش شمانمیخوام که با بدان بنشینم خاندان بزرگم گم شه میخوام با بزرگان بنشینم ، خانواده خودم هم سر جاشه از شوما بعیدهاز من میشنوی بشین سر زندگیتشما دیگه الان خودت تنها نیستی،یکی دیگه هم هست 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خجالت بکشید از سن وسالتون از دیشب 5 صفحه اسپم بیخودی کردید!!!! 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ برو بابا حال نداریم :zadan: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ چیه تو نمی خوای بری پس چرا اصلا پاتو گزاشتی تو این تالار خجالت نمیکشی 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ چیه تو نمی خوای بری پس چرا اصلا پاتو گزاشتی تو این تالار خجالت نمیکشی خواستم فضولا رو بشناسم که شناختم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده