ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ شوما خدایی؟سمام ملیکمممممممممممم! کجا بیدی این همه وخت نبیدی؟ خو منم دلم خواسته بود بیام خو.. مگه خدارو صدا کردی ؟ منظورم این بود که چیه داری داد و بیداد میکنی خو ستی راس میگه چلا نیومدی؟ هیچ کس نبود یه شب بری پیشش بمونی تهرون ؟میرفتی خونه ستی 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ من که جور نشد بیام ایشالا بهتون خوش بگذره 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ مگه خدارو صدا کردی؟ منظورم این بود که چیه داری داد و بیداد میکنی خو ستی راس میگه چلا نیومدی؟ هیچ کس نبود یه شب بری پیشش بمونی تهرون ؟میرفتی خونه ستی ما الی رو راه نمیدیم الی با مهرداد بیا دیگه اونم احتمالا صب میاد 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ ما الی رو راه نمیدیم الی با مهرداد بیا دیگه اونم احتمالا صب میاد ولیم ایجازه نیده!! 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خواهیم امممممممممممممممممممممممممد :aghosh:دلم تنگید برات یکی بیاد یه آماری بدهانوشه که لابد هنو نیومده ممد بیا آمار بده با توجه به امار ستی جون رفتنی هستیم فهلا بالای 20 تاییم 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ یکی بیاد یه آماری بدهانوشه که لابد هنو نیومده ممد بیا آمار بده ممد حوصله نداره 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خواهیم امممممممممممممممممممممممممد ای جان/قدم روی تخم چشم ما میزاری/خوشحال شدم :aghosh:دلم تنگید برات با توجه به امار ستی جون رفتنی هستیم فهلا بالای 20 تاییم تا اول هفته که 13 نفر بودیم که پول ریخته بودیم الان فکر کنم بالای 20 تا رفته باشیم میدلباس پر شد کتایون یادت باشه نیومدیاااااا 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خواهیم امممممممممممممممممممممممممد بریم بریم:w42: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام خوبیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام خوبیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید فضولی؟ 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ فضولی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ برای ثبت نام فردا رو هم تمدید کردیم و روز یکشنبه برای ثبت قرارداد میرم. البته امیدوارم بهونه دیر بودن رو نیارن. این یکروز به خاطر اینه که دوستانی که گفتن فردا پولشونو میریزن یا گفتن رزرو کنید واسه ما، دیگه فردا پولشون رو بریزن. در غیر این صورت مجبوریم تور رو کنسل کنیم. هیچ گونه رزروی انجام نمیشه. یه تصمیم گرفتن که انقدر سخت نیست هی امروز و فردا میکنید 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ برای ثبت نام فردا رو هم تمدید کردیم و روز یکشنبه برای ثبت قرارداد میرم.البته امیدوارم بهونه دیر بودن رو نیارن. این یکروز به خاطر اینه که دوستانی که گفتن فردا پولشونو میریزن یا گفتن رزرو کنید واسه ما، دیگه فردا پولشون رو بریزن. در غیر این صورت مجبوریم تور رو کنسل کنیم. هیچ گونه رزروی انجام نمیشه. یه تصمیم گرفتن که انقدر سخت نیست هی امروز و فردا میکنید کنسل کن بره تا ادب بشن 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ فضولی؟ حتما هستم که می پرسم می خوام ببنم کی ها نا خوش هستن امپولشون بزنم 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ کنسل کن بره تا ادب بشن يه كم فكر كن خودمونم ادب ميشيم همراهه اونا 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ يه كم فكر كنخودمونم ادب ميشيم همراهه اونا حالا من گفتم فک کردی اینا به حرف من میرن!!!! آخه توی این هوای گرم کی لم دادن زیر کولر و هندونه خوردن رو ول میکنه میره گردش :icon_pf (34):اونم روز جمعه :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ برای ثبت نام فردا رو هم تمدید کردیم و روز یکشنبه برای ثبت قرارداد میرم.البته امیدوارم بهونه دیر بودن رو نیارن. این یکروز به خاطر اینه که دوستانی که گفتن فردا پولشونو میریزن یا گفتن رزرو کنید واسه ما، دیگه فردا پولشون رو بریزن. در غیر این صورت مجبوریم تور رو کنسل کنیم. هیچ گونه رزروی انجام نمیشه. یه تصمیم گرفتن که انقدر سخت نیست هی امروز و فردا میکنید یه امار بده بینیم چن تاییم کنسل چیه بابا حساس نشو .. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ حالا من گفتم فک کردی اینا به حرف من میرن!!!!آخه توی این هوای گرم کی لم دادن زیر کولر و هندونه خوردن رو ول میکنه میره گردش :icon_pf (34):اونم روز جمعه :icon_pf (34): خنکه بابا 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده