Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ یه ذره زود نیست به نظرت صادقیه از الان؟ میگم دو ساعت دیگه برم بهتره ها...الان یه ذره علاف میشم... نه سر وقت ميرسي :girl_yes2: ممد اونجاست وايساده منتظره بچه ها زود برو اونم تنها نباشه 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ حمید نترس بابا وام قرض الحسنه میگیرم!حالا شنبه صبح برم صف! نفری 2 هزار تومن میدن:jawdrop: 20 30 بار میرم ته صف تا جور شه صف شیر ه مگه؟ تو با اون پات بری تو بانک حله 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ صف شیر ه مگه؟تو با اون پات بری تو بانک حله 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نه سر وقت ميرسي :girl_yes2:ممد اونجاست وايساده منتظره بچه ها زود برو اونم تنها نباشه پس شمام زود بیاین دیگه معطل نکنین... 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ پس شمام زود بیاین دیگه معطل نکنین... من و بابام تو اتوبوس نشستيم :dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ پس شمام زود بیاین دیگه معطل نکنین... وسایلتو جمع کردی؟هوا سرده هالباس گرم فراموش نشه ما تو راه هستیم داریم میایم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من و بابام تو اتوبوس نشستيم :dancegirl2: چه با کلاس! اتوبوساشون به نت وصل میشه! 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من و بابام تو اتوبوس نشستيم :dancegirl2: ماشالله بابات مرخصیش ردیف شد؟ چه سرعتییییییییییییی... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ماشالله بابات مرخصیش ردیف شد؟چه سرعتییییییییییییی... اراده ميكنه مرخصيش رديفه سركار نميره فك كنم ميره پارك ميشينه عصري مياد ميگه سركار بودم:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ چه با کلاس!اتوبوساشون به نت وصل میشه! من که تو بیابونم نت دارم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط Anooshe دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... :dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اراده ميكنه مرخصيش رديفه سركار نميره فك كنم ميره پارك ميشينه عصري مياد ميگه سركار بودم:JC_thinking: بابات این قدر کارش درسته نمی تونه یکی رو جور کنه جای من بره سر کلاس جمعه که منم بیام... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بابات این قدر کارش درسته نمی تونه یکی رو جور کنه جای من بره سر کلاس جمعه که منم بیام... چراااااا ميگم خودش بره جات :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ چرااااااميگم خودش بره جات :girl_yes2: اینم میشه سپیده دیگه بیبینم چی کار می کنی 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من که تو بیابونم نت دارم :w58::w58: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ :dancegirl2: علاقه داری همش وسطیا 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ علاقه داری همش وسطیا :w000::w000: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ چرااااااميگم خودش بره جات :girl_yes2: اینم میشه سپیده دیگه بیبینم چی کار می کنی دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سپیده بابات نمی خواد بره سر کلاسم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده