HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ پاشو بیا دیگه مگه شوخی داریم حمید بیا کمک ی نفر و پیدا کن بره به جات سر کلاس اصلا وقتی نواندیشان تور داره هیچ کلاسی نباید تشکیل بشه ......:w00: برا چی خِر کِش میکنی عمه منو:w00:ول کن موهاش:w00: از دستش بگیر با کتک ببریمش 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ برا چی خِر کِش میکنی عمه منو:w00:ول کن موهاش:w00:از دستش بگیر با کتک ببریمش یعنی ماشالله هزار ماشالله اعصابا همه قوی... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ برا چی خِر کِش میکنی عمه منو:w00:ول کن موهاش:w00:از دستش بگیر با کتک ببریمش خوب بیا بگیر دیگه همش حرف میزنی که حمید 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ خوب بیا بگیر دیگه همش حرف میزنی که حمید آره همش حرف میزنه... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ آره همش حرف میزنه... پاشو بیا دیگه اصلا چه معنی داره اولش میگی میام بعد میگی نمیام؟؟؟؟:w00: هیچ راهی نداری باید بیای جمعه میبینیمت ایشاله 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به mohammad.a پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ منم میخاستم بیام.ساق پام امروز ظهر منفجر شد نمیدونم خوب میشه تا اون موقع یا نه.چقدر بد شانسم من 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ منم میخاستم بیام.ساق پام امروز ظهر منفجر شدنمیدونم خوب میشه تا اون موقع یا نه.چقدر بد شانسم من ایشاله که میبینیمت اونجا 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ پاشو بیا دیگه اصلا چه معنی داره اولش میگی میام بعد میگی نمیام؟؟؟؟:w00: هیچ راهی نداری باید بیای جمعه میبینیمت ایشاله هیچ معنی نداره... تازه تاپیک بعدشو بگو... وقتی ببینم می ترکم... :w74: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ منم میخاستم بیام.ساق پام امروز ظهر منفجر شدنمیدونم خوب میشه تا اون موقع یا نه.چقدر بد شانسم من وای من... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ هیچ معنی نداره...تازه تاپیک بعدشو بگو... وقتی ببینم می ترکم... :w74: :icon_pf (34)::there: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ آره همش حرف میزنه... :w00: خوب بیا بگیر دیگه همش حرف میزنی که حمید ایشششششششششششش به قول این دخترا:w888: منم میخاستم بیام.ساق پام امروز ظهر منفجر شدنمیدونم خوب میشه تا اون موقع یا نه.چقدر بد شانسم من آخی نازیاون پات بود که سری پیش اومدی تالار ما زدم شکستمش شایدم اونا چقدر خوش شانسن(شوخی:ws2:) اینجوری پاشو بیا10درصد تخفیف هم به علت معلولیت میدن گویا 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ یکی پیدا نشد مارو حساب کنه که بیام:دی دوستم دوستای قدیم:دی 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ :w00: ایشششششششششششش به قول این دخترا:w888: آخی نازیاون پات بود که سری پیش اومدی تالار ما زدم شکستمش شایدم اونا چقدر خوش شانسن(شوخی:ws2:) اینجوری پاشو بیا10درصد تخفیف هم به علت معلولیت میدن گویا اگه بقول ما حرف نزنید که خودتون چیزی برا گفتن ندارید:ws28: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اگه بقول ما حرف نزنید که خودتون چیزی برا گفتن ندارید:ws28: بعد از دوساعت با دیکشنری فهمیدم چی میخوای بگی! حالا انگار در و گوهر میریزه ازشون 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بعد از دوساعت با دیکشنری فهمیدم چی میخوای بگی!حالا انگار در و گوهر میریزه ازشون غیر از اینه؟ 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من اومدم یه آهههههههه بکشم و برم با اجازه!!!! 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم بهMohammad.A پیغام بدید (پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ حاجی .. ممد نبودی رو تحریف کنیم بنظرت ؟ اووووووووووف ممد نبودی بیبینی مهدی ادمین شدهههههههه :icon_pf (34): سنگین ممد نبودی بیبینی شاهین کودتا کردهههههههه :icon_pf (34): آماشالا سنگین ممد نبودی بیبینی واشی تنگه شدهههههههه :icon_pf (34): (حمید ممد ممد و زیر صدا بیا) . . . سنگین دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... وقت تموم شد؟ رفتنی شدیم؟ اگه قرار بریم بگین من شنبه شو مرخصی بگیرم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده