کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلاااام منم میام ستی آفرین که میای 7 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ پس مچکل فقط شیرینی آوردن منه؟!!!اگه اینطوریه من یه جعبه شیرینی رو میارم پس دیگه حله... مهندس جان حالا بگو میخوای ناهار چی به 30 نفرمون بدی؟ باشه ناهار مهمونه من یه اشی واستون بپزم :167: بعد میگه نگو کج فکر بهمبنده خدا این یه جعبه شیرینی بیاره میشه 5 تومن نهاتیتش،توچی؟ تو نگران پولش نباش دارندگی و برازندگی:4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ منم به احتمال زیاد میام پس من به احتمال زیاد نمیام!:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ بريد جاي خوبيه بهتون حسابي خوش ميگذره و حسابي خيس و خنك ميشين البته اگه كسي نخواد خيش بشه ميتونه قاطر كرايه كنه ولي لذتش به خيس شدنشه و تو آب قدم زدن حتماً تا انتهاش بريد خيلي باحاله اون آبشارش، اگه دوست داشتين ميتونيد زير آبشارش هم بريد 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید من یه چیزی بگم. فقز یه نظره. شاید خوب باشه شاید بد. برای ناهار هر کسی یه چیزی بیاره بعد بزارید تو یه سفره همه با هم بخورید. خیلی بیشتر خوس می گذره تا هر کی بره یه گوشه بشینه و اینا. 9 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید من یه چیزی بگم.فقز یه نظره. شاید خوب باشه شاید بد. برای ناهار هر کسی یه چیزی بیاره بعد بزارید تو یه سفره همه با هم بخورید. خیلی بیشتر خوس می گذره تا هر کی بره یه گوشه بشینه و اینا. یا اینکه پولا رو بذارین رو هم، سر راه یه چند کیلو فیله بگیرین بکشین به سیخ و آتیش و دود و منتقل ! به به ! 11 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید من یه چیزی بگم.فقز یه نظره. شاید خوب باشه شاید بد. برای ناهار هر کسی یه چیزی بیاره بعد بزارید تو یه سفره همه با هم بخورید. خیلی بیشتر خوس می گذره تا هر کی بره یه گوشه بشینه و اینا. مرسی عزیزم از نظر خوبت راستش درستش هم همینه و اگه اینطور باشه خاطره خوبش هم واسه همه باقی میمونه قطعا واسه ناهارم سعی میکنیم جایی بشینیم که همه بتونن یک جا جمع بشن مگر اینکه کسی خودش نخواد بیاد تو جمع که باز چون دلش نمیاد، میاد 9 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ یا اینکه پولا رو بذارین رو هم،سر راه یه چند کیلو فیله بگیرین بکشین به سیخ و آتیش و دود و منتقل ! به به ! خدایی به به:4chsmu1: 9 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هی من میخوام اسپم نکنم نمیزاری تو که انوشه هر وقت شیرنی اورد ناهارم میدم من:4chsmu1: به ما كه نمي تونيم بياييم كي ناهار ميدي ؟ :w00: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هورااااااااااااااااااااا سعی میکنیم بیاییییییییییییییییییییییییییییم 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید من یه چیزی بگم.فقز یه نظره. شاید خوب باشه شاید بد. برای ناهار هر کسی یه چیزی بیاره بعد بزارید تو یه سفره همه با هم بخورید. خیلی بیشتر خوس می گذره تا هر کی بره یه گوشه بشینه و اینا. آره این خوبهمن ناهار همه رو میخورم یا اینکه پولا رو بذارین رو هم،سر راه یه چند کیلو فیله بگیرین بکشین به سیخ و آتیش و دود و منتقل ! به به ! برا 30نفر باید یه کباب پز حرفه ای جور کنیم تازه خراب بشه همه خودتو کباب میکنن اونجا 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ منم دوست دارم بیام بیا خوش میگذره میرحسین دفعه پیش به ما خیلی خوش گذشت .... با بچه های اینورم اشنا میشی 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید من یه چیزی بگم.فقز یه نظره. شاید خوب باشه شاید بد. برای ناهار هر کسی یه چیزی بیاره بعد بزارید تو یه سفره همه با هم بخورید. خیلی بیشتر خوس می گذره تا هر کی بره یه گوشه بشینه و اینا. مسلما همین کار رو میکنیم...فکر کن تو سفر کسی بشینه یه گوشه تنهایی غذا بخوره...همچین چیزی دیدین شما جایی؟ 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سلام چطورین... اولا: دمه انوشه خانم:w74: گل گرم از الان بگم ناهار و افتادی نمیخواد غذا بیاری مهمونه مایی آفجی اون با من دویوما: بچهایی که تنگه میاین زودتر پولاتونو بریزین من تخفیف دارم به من نیگا نکنین:4chsmu1: سوما: دوستان همگی همراهتون یکی یه فلش قر دار بیارین آهنگ کم نیاریم حالش نیس بخونم براتون چهارما: تندر 90 رو واسه پانتومیم جون بچتون بازی نکنین از خنده دل درد میگرن بچها پنجما: خیلی خیلی خوش میگذره نمیدونید که حداقل 10 تا خوش میگذره (این 10 اونایی که سربازی رفتن میدونن یعنی چی اعلام متم بود) شیشما هرکی بتونه و نیاد تنبلشه مثل تور کاشان و بهونه بیاره و خلاصه اونجا نباشه ..بگم؟میگم دیگه خیلی خره . . . تو روستای جلیزجنده 15 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ مسلما همین کار رو میکنیم...فکر کن تو سفر کسی بشینه یه گوشه تنهایی غذا بخوره...همچین چیزی دیدین شما جایی؟ بله من دیدم 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ اینم بگم ما که با دوستامون می ریم بیرون هر کی می گه چی میاره. غذا ها متنوع می شه. نمی شه 15 تا سالاد اولویه و 4 تا نون! 10 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سلام چطورین...اولا: دمه انوشه خانم:w74: گل گرم از الان بگم ناهار و افتادی نمیخواد غذا بیاری مهمونه مایی آفجی اون با من مرسی اتروس جان:62izy85: آخ جوووووووووون:4chsmu1: دویوما: بچهایی که تنگه میاین زودتر پولاتونو بریزین من تخفیف دارم به من نیگا نکنین:4chsmu1: :girl_in_dreams:پوووول سوما: دوستان همگی همراهتون یکی یه فلش قر دار بیارین آهنگ کم نیاریم حالش نیس بخونم براتون نکته بسیار مهمی بووووووووووووود چهارما: تندر 90 رو واسه پانتومیم جون بچتون بازی نکنین از خنده دل درد میگرن بچها ... تندر نود هم شد شاخصه پانتومیم...( فروغ دمت گرم:aghosh:) ببینیم این دفعه هم میشی عضو نمونه برنامه یا نه 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ ببینیم این دفعه هم میشی عضو نمونه برنامه یا نه ما که از خدا مونه یه رقیب پیدا کنیم ولی از اون جایی که لابی قوی داریم دوباره خوتمم نه جدی عضو نمونه تو بودی که اینهمه زحمت کشیدی:w72: 7 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خوش به حالتون خوب یه سفری هم سمت مشهد بذارین که من هم بیام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده