هادی ناصح 18854 ارسال شده در 6 مهر، 2011 چی شد بالاخره؟اومدنی شدی تو؟یا به زور ببرمت؟ اونش فرقی نداره ما به زور میبریمش دست خودش نیس که بیاد یا نیاد 3
ملیساا 5015 ارسال شده در 6 مهر، 2011 [/url]نوشته اصلی توسط Anooshe دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم بهMohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهشمن که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 6 مهر، 2011 دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... بدو بدو تموم شدااااااااااااا 2
ooraman 22216 ارسال شده در 6 مهر، 2011 من نیز آمدنی شدم یکی از دوستامم احتمالا باهام میاد خبر قطعیشو فردا میدم 5
CodePlus 15426 ارسال شده در 6 مهر، 2011 فک کن ... من .. احتمال 99و 9 درصد با داداش و آبجی میام قر و مر تعطیل په 4
CodePlus 15426 ارسال شده در 6 مهر، 2011 دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 6 مهر، 2011 فک کن ... من .. احتمال 99و 9 درصد با داداش و آبجی میام قر و مر تعطیل په خب پَ نیا 5
SH E I KH 18713 ارسال شده در 6 مهر، 2011 دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... چه ربطی داشت حالا به قر و مر؟ 4
CodePlus 15426 ارسال شده در 6 مهر، 2011 چه ربطی داشت حالا به قر و مر؟ دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به mohammad.a پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... گیر نده حاجی .. ممد نبودی رو تحریف کنیم بنظرت ؟ 3
کتایون 15176 ارسال شده در 7 مهر، 2011 چی شد بالاخره؟اومدنی شدی تو؟یا به زور ببرمت؟ اومدنی نشدم حمید... به زور ببرین منو... 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 7 مهر، 2011 اومدنی نشدم حمید...به زور ببرین منو... ع؟ زور من که بهت نمیرسهبا هادی شاید دوتایی بتونیم ببریمت به زور 2
کتایون 15176 ارسال شده در 7 مهر، 2011 ع؟زور من که بهت نمیرسهبا هادی شاید دوتایی بتونیم ببریمت به زور :w821: 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 7 مهر، 2011 چرا؟خوب بیا دیگه! بابا دخترا نیان پس من کی رو خیس کنم آخه؟ 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 7 مهر، 2011 اومدنی نشدم حمید...به زور ببرین منو... پاشو بیا دیگه مگه شوخی داریم حمید بیا کمک ی نفر و پیدا کن بره به جات سر کلاس اصلا وقتی نواندیشان تور داره هیچ کلاسی نباید تشکیل بشه ......:w00: 2
کتایون 15176 ارسال شده در 7 مهر، 2011 پاشو بیا دیگه مگه شوخی داریم حمید بیا کمک ی نفر و پیدا کن بره به جات سر کلاس اصلا وقتی نواندیشان تور داره هیچ کلاسی نباید تشکیل بشه ......:w00: هیچ ادم با معرفتی پیدا نمیشه جمعه پاشه جای من بره سر کلاس اخه... دوستم دوستای قدیم به خدا... البته بلا نسبت شما... 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 7 مهر، 2011 هیچ ادم با معرفتی پیدا نمیشه جمعه پاشه جای من بره سر کلاس اخه...دوستم دوستای قدیم به خدا... البته بلا نسبت شما... دوست های حالا همه پولکین بهشون بگو حقوق یک روزتو بهشون میدی با کله میرن:icon_pf (34): حالا هم دیر نشده ها سعی کن ی کاری بکنی که بیای حتما 2
ارسال های توصیه شده