hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ مگه به حساب انجمن نمیریم؟ چرا بابا مهمون ممد ادمینان هستیم نمیدونم اینا دارن چی میگن! 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ چه اسپمی راه انداختید 35 صفحه اسپم خسته نباشید واقعا پیرو سوالات دوستان در مورد حضور بزرگمنشانه خودم در این گردش به استحضار همه علاقمندان و دوستداران می رساند که سعی بر این است که اگر برنامه ریزی یاری کند حتما بیایم البته چون شب قبلش در ولایت کثیف و دود آلود تهران به مجلس بزمی مدعوم ، لذا کمی برنامه ریزی برای حرکت صبح سخت می باشد مگر آنکه به ولایت خود عزیمت ننموده و شب را در آن دیار جلوس نمایم. برای این منظور مکاشفه ای لازم می باشد لذا شبی بیدار می مانم و در احوال کواکب نظاره میکنم تا بر آنچه مقدر گردیده است اراده نمایم.... وسلام ، نامه تمام 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام سیتی خوبی سیتی مرسی بابت کاری که کردی دیروز میلاد اس ام اس داد و گفت سیتی پول من و تو رو برای تنگه واشی حساب کرده و گذاشته به عنوان کادویی تولد اومدم ازت تشکر کنم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36: خواهج ميشه قافلي نداشت تو فقط ناهار منو با خودت بيار باز ياد كادو تفلد ميلاد افتادم ميلي بيا بگو چي دوست داري آخه اون میلی ارزشه این کارا رو داره میخوای حساب کنی واسه شوهرتو حساب کن 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا این چه وضعشه پولو بریزین دیگه...من خودم نریختم هنوز عمه کتی منو اذیت نکنید دیگه حالا برا چی پولو خودت نریختی؟مگه نیمیای؟ 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ دارم میرم پولمو واریز کنم:gnugghender: امیدوارم مثل اون دفعه ارور نده:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ عمه کتی منو اذیت نکنید دیگهحالا برا چی پولو خودت نریختی؟مگه نیمیای؟ بسی نامشخصه هنوز... اگه تا امروز معلوم نشه وضعم از همراهیتون معذورم... 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بسی نامشخصه هنوز...اگه تا امروز معلوم نشه وضعم از همراهیتون معذورم... بیا دیگه اصلا من به خاطر شما میام 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بیا دیگه اصلا من به خاطر شما میام من خیلی دوست میدارم خصوصا که بچه هارم ندیدم تا حالا... اما یه ذره برنامه هام پیچیدس... امروز معلوم میشه چیکارم... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ من خیلی دوست میدارم خصوصا که بچه هارم ندیدم تا حالا...اما یه ذره برنامه هام پیچیدس... امروز معلوم میشه چیکارم... مگه مجبوری برنامه پیچیده بخری؟سادشو بخر خوب:w00: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ مگه مجبوری برنامه پیچیده بخری؟سادشو بخر خوب:w00: نمی دونستم این قد پیچیده اس... گولم زدن... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... کتایون بیا اگه نیای به زور میاریمت 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ منو به زور ببرین خوشحالم میشم... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ یواشتر با اون آدامساتون... چی شد بالاخره؟اومدنی شدی تو؟یا به زور ببرمت؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده