هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نیییدونم پاشو بیا اگه نیای از جیبت رفته 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ پاشو بیا اگه نیای از جیبت رفته این چه طرز نقل قول گرفتنه هادی؟:w00: میخوای این سری از جیب تو بره برا من اگه نگرانی حالا که همه دارن با رفیقاشون میان،منم با بچه محله هام میام که تهنا نباشم هنوز معلوم نیست که بیایم 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این چه طرز نقل قول گرفتنه هادی؟:w00:میخوای این سری از جیب تو بره برا من اگه نگرانی حالا که همه دارن با رفیقاشون میان،منم با بچه محله هام میام که تهنا نباشم هنوز معلوم نیست که بیایم :ws28: باشه وردار بیار 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ یه سودی نشونت بدم!!!!!! میای یا نه بالاخره تو :w02: برای زیارت ما نری تنگه ها.....شاید نیمدم:4chsmu1: خود شیفته اسم تاپیکشم جان شیفته هستش هییییییی جان شیفته اسم یه .....یه ...یه ...... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم بهMohammad.A پیغام بدید (پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ کسایی که میخوان واسه تور تنگه واشی بیان، تا 4 روز دیگه فرصت هست واسه اینکه پولو به حساب بریزن و ثبت نام کنن. 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ کسایی که میخوان واسه تور تنگه واشی بیان، تا 4 روز دیگه فرصت هست واسه اینکه پولو به حساب بریزن و ثبت نام کنن. لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ دوستان تا تاریخ 11/4/90 برای ثبت نام پیغام هاتونو به من بدید ازتاریخ 11/4 به بعد به این خاطر که من نیستم و نمیتونم جوابگوی پیغاماتون باشم به Mohammad.A پیغام بدید(پست اول تاپیک هم ویرایش شده) یک خواهش من که دستتون رو واسه اسپم باز گذاشتم لطفا هرکی اسپم میکنه از این پست حتما حتما نقل قول بگیره و بعد حرفای خودشو بنویسه که همه مطلع بشن... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ کسایی که میخوان واسه تور تنگه واشی بیان، تا 4 روز دیگه فرصت هست واسه اینکه پولو به حساب بریزن و ثبت نام کنن. راست میگه دیگه :w00: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اینکه میگم 4 روز دیگه فرصته چونکه شنبه باید بریم واسه بستن قرارداد و پول رو همون موقع بهشون بدیم. واسه همین اگه تا اون روز این تعداد تکمیل نشده باشه و پولا به حساب ریخته نشده باشه، مجبوریم که کنسل کنیم. اینکه بعضی دوستان هم میگن رزرو کن ما میایم و پولو حالا بعداً میریزیم یا 2،3 روز مونده خبر قطعی میدیم باید بگم که نمیشه. 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اینکه میگم 4 روز دیگه فرصته چونکه شنبه باید بریم واسه بستن قرارداد و پول رو همون موقع بهشون بدیم. واسه همین اگه تا اون روز این تعداد تکمیل نشده باشه و پولا به حساب ریخته نشده باشه، مجبوریم که کنسل کنیم. اینکه بعضی دوستان هم میگن رزرو کن ما میایم و پولو حالا بعداً میریزیم یا 2،3 روز مونده خبر قطعی میدیم باید بگم که نمیشه. تا الان چند نفر کم داری مهندس؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ خیلی همه فعلاً فقط تو حرف گفتن که میان یا گفتن که رزرو کن ما هستیم که فایده نداره 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ خیلی همه فعلاً فقط تو حرف گفتن که میان یا گفتن که رزرو کن ما هستیم که فایده نداره 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ خیلی همه فعلاً فقط تو حرف گفتن که میان یا گفتن که رزرو کن ما هستیم که فایده نداره میتونیم میگیم رزرو کن 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ خیلی همه فعلاً فقط تو حرف گفتن که میان یا گفتن که رزرو کن ما هستیم که فایده نداره این تو حرف گفتن یعنی چی؟:JC_thinking: در حرف هم میشه گفت؟ از حرفم شاید بشه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ میتونیم میگیم رزرو کن میتونند،رزورو نیمیکنند،نمیبرنداونا زورشون بیشتره ها 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ میتونند،رزورو نیمیکنند،نمیبرنداونا زورشون بیشتره ها میتونیم... رزرو میکنند.. میرویم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا این چه وضعشه پولو بریزین دیگه... من خودم نریختم هنوز 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده