شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خسيس خو باهشه يه مو از خرس كندن غنيمته:4chsmu1: حالا بيار منم برات كادو ميارم مرسی از تشبیهت واقعا طفلی میلاد خدایی چقدر تلکش کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ همه خانواده ما آذمحسابي هستن بجز همين عمه ام خيلي خيلي موهومي تو یعنی الان تو احسان رو الان اوردی قاطی ادم ها:ws47::ws28: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ منم شاید افتخار دادم اومدم! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ مرسی از تشبیهت واقعا طفلی میلاد خدایی چقدر تلکش کردی؟ :icon_pf (34):تلكه چيه بابا 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ منم شاید افتخار دادم اومدم! :w127: همراه مهرداد اينا نمياي؟ مهرداد قراره 24رم با هوو هام بياد تنگه واشي:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :w127: همراه مهرداد اينا نمياي؟ مهرداد قراره 24رم با هوو هام بياد تنگه واشي:icon_pf (34): اونا هم میان؟خبر ندارم ازش.اونا خودشون میان؟با بچه های دانشگاه؟ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ مهرداد قراره 24رم با هوو هام بياد تنگه واشي:icon_pf (34): :persiana__hahaha: دمش گرم حالا چندتا داری؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اونا هم میان؟خبر ندارم ازش.اونا خودشون میان؟با بچه های دانشگاه؟ قرار بود 17هم با ما بياد 24 با بچه هاي دانشگاتون:icon_pf (34): حالا كه 17هم كنسل شده، ديگه خفر ندارم با مي ميره تنگه واشي :persiana__hahaha: دمش گرم حالا چندتا داری؟ 3تاشون افتاده بودن دنبال شووورم من:icon_pf (34): وگرنه مهرداد مرد خانواده دوستيه:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ قرار بود 17هم با ما بياد 24 با بچه هاي دانشگاتون:icon_pf (34): حالا كه 17هم كنسل شده، ديگه خفر ندارم با مي ميره تنگه واشي 3تاشون افتاده بودن دنبال شووورم من:icon_pf (34): وگرنه مهرداد مرد خانواده دوستيه:4chsmu1: آهان از اون لحاظ!!!! آره خوب نیست شوووور توام سرش تو لاک خودشه!!! 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خدایی شما ها پروفایل ندارین؟؟؟؟ باز دست ستیا درد نکنه دو بار اطلاع رسانی از تغییرات هم کرد این وسطا نمیشه وسط هفته بندازین؟جمعه اونجا خیلی شلوغه ها،مخصوصا که دو هفته بعد تعطیلات هم هست. به نظر من دوشنبه یا سه شنبه بندازین. نه متاسفانه نشد... اما خب بله جمعه خیلی شلوغه قطعا...!!! 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خدایی شما ها پروفایل ندارین؟؟؟؟باز دست ستیا درد نکنه دو بار اطلاع رسانی از تغییرات هم کرد این وسطا نه متاسفانه نشد... اما خب بله جمعه خیلی شلوغه قطعا...!!! خواهج ميشه:wubpink: فقط اينجا اطلاع رساني نكردم:4chsmu1: تو ياهو براي بعضي از بچه ها و پاتوق برقيا هم اطلاع رساني كردم 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خدایی شما ها پروفایل ندارین؟؟؟؟باز دست ستیا درد نکنه دو بار اطلاع رسانی از تغییرات هم کرد این وسطا QUOTE] پروفایل چیه اون وقت؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ 24؟ منم نمیتونم بیام :w127: مگه قرار بود بياي؟ نياي پشيمون ميشي بهدا تعريف ميكنيم دلت آب ميشه:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :w127: مگه قرار بود بياي؟ نياي پشيمون ميشي بهدا تعريف ميكنيم دلت آب ميشه:4chsmu1: ماههای پیش برنامه داشتم تا 23 ام برم شهرستان پیش خانواده نمیتونم کنسلش کنم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ماههای پیش برنامه داشتم تا 23 ام برم شهرستان پیش خانوادهنمیتونم کنسلش کنم انوووشه بيا جواب اشكاي مير حسين رو بده 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ فتنه کاشان کم بود...... جریان انحرافی تنگه واشی را هم رو کردند. ما که این سری نمیتوانیم دوستان را همراهی کنیم،مگر در وسط هفته. شاد باشید و خرم. 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ يكي جواب اشكاي منم بده تو ديگه چلا 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ تو ديگه چلا نميذارن بيام مامان من كلا نگرانه...ميگه ميترسم بري يه چيزيت بشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده