rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ کربل؟ آفرین سمند رحمانو بخاطر تقلبش پس میگیریم میدیم به شما عکس بعدیم خودت بذار فقط یه بلایی سرش نیار که هیچیش معلوم نباشه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ چه اتفاقی داره میوفته و اسم این قسمت چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ هیچی از آز هیدرولیک یادم نمونده :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خوبه پس وقتی جواب رو شنیدی لااقل برای شما یادآوری میشه 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ چه اتفاقی داره میوفته و اسم این قسمت چیه؟ جریان مغشوش است و پرش هیدرولیکی در حال شکل گیری ست 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ جریان مغشوش است و پرش هیدرولیکی در حال شکل گیری ست درسته مرسی 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ببخشيد وسط كارتون مزاحم شدم فقط خواستم بگم كه به هركدوم از اين دوستان 20 امتياز براي پاسخگويي به سوالات تعلق گرفته bahram_first007 rezanassimi Rahm@n El Roman بهرام خان منتظر عكس شما هستيم 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ مرسی امیر رضا جان ورق انتهایی نشان داده در شکل زیر به چه منظوری نصب میگردد؟ (دو وظیفه مهم بر عهده داره) 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ دارم به خودم ناامید میشمممممممم:ws44::ws44: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ نسب بادبند نه عزیزم، بادبند مستقیماً به Gusset plate وصل میشه،این قطعه برای نصب بادبند نیست ولی روی عملکردش تاثیر داره 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ دارم به خودم ناامید میشمممممممم:ws44::ws44: چراااااااااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خب فكر كنم براي تنظيم كرده بهتر بادبند و راحتر قرار دادن اون روي صفحه باشه اينطور نيست ؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سخت کننده ورق اتصال بادبنده برای بالا بردن ممان حول محور عمود به صفحه بادبنده وقتی که ضخامت محاسباتی ورق اتصال خیلی زیاد و غیر قابل اجرا میشه 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سخت کننده ورق اتصال بادبنده برای بالا بردن ممان حول محور عمود به صفحه بادبنده وقتی که ضخامت محاسباتی ورق اتصال خیلی زیاد و غیر قابل اجرا میشه آهان من دقت نکردم فکر کردم کلا ورق اتصال رو میگی ، خوب اون برای افزایش تحمل ممان خمشی و پیچشی ورق اتصاله فکر کنم 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سخت کننده ورق اتصال بادبنده برای بالا بردن ممان حول محور عمود به صفحه بادبنده وقتی که ضخامت محاسباتی ورق اتصال خیلی زیاد و غیر قابل اجرا میشه تقریبا درسته، مرسی درباره عملکرد دوم نتیجش این میشه که وقتی بادبند خارج از صفحه کمانش کنه، از پارگی جوش ها جلوگیری میکنه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خب فكر كنم براي تنظيم كرده بهتر بادبند و راحتر قرار دادن اون روي صفحه باشه اينطور نيست ؟؟؟؟؟ نه داااااااااش اینطور نیست آهان من دقت نکردم فکر کردم کلا ورق اتصال رو میگی ، خوب اون برای افزایش تحمل ممان خمشی و پیچشی ورق اتصاله فکر کنم جواب کاملو آقا رضا نسیمی دادن 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ اسم این آرماتورای دور ستون چیه؟ کاربردش چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
Construction 4752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ اینجاست که باید گفت... دم....بچه های ....رشته ...عمران...گرم کربل؟ درسته... براکت یا کربل براكت ها و كربل ها قسمت هاي برجسته اي از ستون ها هستند كه در سازه هاي بتني پيش ساخته براي نگهداري تيرها بكار ميروند 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ اسم این آرماتورای دور ستون چیه؟کاربردش چیه؟ فک کنم اینجا ستون قراره تقویت بشه، و اون آرماتورها تنگ هستند، وظیفشون هم تحمل برش و تحمل فشار ناشی از هسته مرکزی ستونه وقتی بار محوری به ستون وارد میشه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده